Acties 

Is uw Ford klaar voor de zomer?


De zomer komt eraan! Bent u er klaar voor? We krijgen wat meer vrijheid en kunnen er (voorzichtig) op uit. Dan is uw auto de uitkomst om op pad te gaan. Bij Wensink bent u zeker nú aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte Ford of je wilt je huidige auto weer helemaal tip top in orde maken, met Wensink ga je aangenaam de zomer in! Van de hygiëne- en veiligheidscheck en een navigatie update tot aan een beautykuur en aircocheck! Rij zorgeloos de zomer tegemoet!


Plan hier uw werkplaatsafspraak


Hygiëne- en veiligheidscheck - vanaf € 129,-

Met het hygiëne- en veiligheidscheck pakket van Wensink gaat uw auto vol energie én in topconditie de zomer in. We reinigen uw auto van binnen en buiten, vervangen het interieurfilter en we doen een uitgebreide veiligheidscheck.


Aircocheck – vanaf € 19,95
Om uw airconditioning fris en krachtig te houden, is airco onderhoud belangrijk. Een goed functionerende airco zorgt namelijk voor een aangename temperatuur en reguleert de luchtvochtigheid in uw auto.


Navigatie update – vanaf € 35,-
Bij Wensink houden wij uw auto graag up-to-date. Wij bieden een navigatie update aan vanaf € 35,-. Zo beschikt u altijd over de best mogelijke route naar uw bestemming. Benieuwd of er een navigatie update beschikbaar is voor uw auto? We leggen het u graag uit. (prijs is afhankelijk van leeftijd auto en type navigatiesysteem)


Beautykuur – vanaf € 279,-
Een 'spiksplinternieuwe auto' voor slechts € 279,- Het kan! We zorgen er namelijk voor dat uw auto er weer als nieuw uitziet, zowel vanbinnen als vanbuiten! Laat uw auto weer stralen en plan online de Wensink Beautykuur.


Plan hier uw werkplaatsafspraak

 

Pitstopabonnement
Voor € 7,50 per maand nemen we de APK-keuring, een zomer- en wintercheck, de aircocheck en –reiniging voor onze rekening én vullen we de vloeistoffen van uw auto bij. Daarnaast mag u eens per maand op zaterdag uw auto wassen in één van onze wasstraten!


Ontdek onze serviceabonnementen


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.