Nieuws


Nieuwsoverzicht


Wensink Automotive en Landstede Hammers gaan vernieuwde mobiliteitssamenwerking aan


De Landstede Hammers, Ford Wensink en Wensink Lease & Services hebben de handen ineengeslagen. Onlangs werd de samenwerking tussen de verschillende partijen bekrachtigd door het ondertekenen van een overeenkomst in het bijzijn van de businessclub van de Landstede Hammers. Vanaf medio april zullen de spelers hun smart inruilen voor een gloednieuwe Ford Fiesta!


Onder toeziend oog van ongeveer 60 businessclubleden ondertekenden Alex Klaassen, Michel Peet (Wensink Automotive) en Jan Loeffen (Landstede Hammers) de samenwerkingsovereenkomst in de showroom van FordStore Wensink Zwolle. Michel Peet, commercieel manager van Wensink Lease & Services is enthousiast: “We zijn trots mobiliteitspartner van de Landstede Hammers te mogen zijn. De passie en gedrevenheid die alle spelers en betrokkenen van de Hammers kennen, kennen wij in onze organisatie als geen ander. Dat is dus een mooie match! We wensen het team nog alle succes toe in de komende wedstrijden dit seizoen.”

Als extra toegift hadden de aanwezige businessclubleden het voorrecht om de nieuwe spelersauto als één van de eersten in het echt te bewonderen. Klaassen: “Speciaal voor deze avond hebben we een Ford Fiesta laten bestickeren in een strak en nieuw ontwerp, om zo de aanwezige gasten een sneak preview te geven van de nieuwe spelersauto. Uit de vele enthousiaste reacties die wij hebben ontvangen blijkt wel dat de auto zeer goed ontvangen is.” 

Medio april zullen de Ford Fiesta’s voor de spelers arriveren en vanaf dan zullen ze te zien zijn in en rondom Zwolle! 

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.