Nieuws


Nieuwsoverzicht


Wassink Installatie schaft 19 nieuwe Ford Transit Customs aan bij Ford Wensink Lichtenvoorde.

Wassink Installatie heeft haar wagenpark vernieuwd met 19 nieuwe Ford Transit Customs. Onlangs werden de nieuwe bedrijfsauto’s afgeleverd aan het Achterhoekse installatiebedrijf. Hiermee is het wagenpark van ruim 70 bedrijfs- en personenauto’s voorzien van de gewenste kwaliteitsinjectie.

Wassink Installatie en Ford Wensink Lichtenvoorde doen al sinds lange tijd prettig zaken met elkaar. De twee bedrijven weten dat hun onderlinge band goed is. “We zijn er trots op dat wij wederom een serie nieuwe bedrijfsauto’s mochten leveren. Doordat we al jarenlang een goede samenwerking hebben kwamen we er snel uit”, aldus Gerwin Borst - salesmanager Ford bedrijfswagens. 


De uitstekende kwaliteit van het merk Ford en de service van Ford Wensink vormen volgens Borst de basis van een goede samenwerking. “Met de nieuwe Ford Transit Custom hebben wij een product dat voldoet aan veel belangrijke eisen. Denk hierbij aan voldoende laadruimte, laag verbruik, uitstekende veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast staat mobiliteit bij ons op nummer één. Dus mocht er iets zijn met een auto, zorgen we dat de klant zo snel en goed mogelijk geholpen wordt.” 


Ook Ilona Westerhof van Wassink Installatie onderschrijft de goede samenwerking: “Bij de keuze voor onze partners in het vernieuwen van ons wagenpark, gaan wij altijd uit van onze lokale dealers. Voor onze vestiging in Winterswijk doen wij al jarenlang op een prettige wijze zaken met de medewerkers van Ford Wensink. Ze begrijpen als geen ander wat we zoeken in een bedrijfsauto en ontzorgen ons. De keuze om de nieuwe bedrijfsauto’s bij Ford Wensink aan te schaffen was dan ook snel gemaakt”. 


Wensink Inbouw 
In negen nieuwe Ford Transit Customs wordt de inrichting verzorgd door Wensink Inbouw. De medewerkers van Wensink Inbouw kunnen bedrijfswagens van alle merken voorzien van inrichting op maat. Zo maken ze van een bedrijfswagen een efficiënt ingerichte onderneming op wielen waarbij veiligheid en functioneel gebruik voorop staan.


Wassink Installatie
Bij Wassink Installatie is alle kennis en expertise aanwezig voor elektrotechnische en klimaat- technische installatie zoals centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, luchtbehandeling en verlichtingssystemen. Ook loodgieterswerk en zink- en koperwerk voeren ze uit. Het familiebedrijf met meer dan 100 jaar historie heeft vestigingen in Doetinchem en Winterswijk. 


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.