Nieuws


Nieuwsoverzicht


Taxi Brink Kampen en Ford Wensink Zwolle verzorgen luxe en gemak!

De klanten van Taxi Brink Kampen zitten voortaan nóg lekkerder. Het vervoersbedrijf heeft namelijk onlangs de sleutels van 2 Ford Customs en 1 Ford Mondeo van Ford Wensink Zwolle in ontvangst genomen. De nieuwe bolides zijn te zien op de wegen in en rondom Kampen.


Luxe en comfort
Harold Otten, verkoper fleet Ford bedrijfswagens bij Ford Wensink Zwolle, legt uit wat de nieuwste aanwinsten van het wagenpark van Taxi Brink zo bijzonder maakt. “De Customs zijn bijvoorbeeld uitgerust met verschillende opties die écht bijdragen aan het comfort van de inzittenden. Denk aan luchtvering, lederen bekleding en de stoelen die in een VIP-opstelling staan. Dat betekent dat de inzittenden als het ware tegenover elkaar zitten.”


“Niet alleen luxe dus, maar ook nog eens gezellig”, knipoogt de verkoper in Zwolle. Harold vervolgt: Daarnaast zijn de Customs voorzien van een krachtige automaat en is er gekozen voor een Ford Mondeo in de meest luxe uitvoering: de Vignale. Met deze nieuwe wagens heeft het bedrijf dus écht een investering gedaan het gemak en comfort voor hun klanten! We zijn blij dat we ze hiermee hebben geholpen.”

Een vertrouwde partij
Wensink en Taxi Brink zijn geen onbekenden van elkaar. Het wagenpark van Taxi Brink bestaat namelijk ook uit Mercedes-Benz personenwagens, afkomstig van Wensink Mercedes-Benz. Cor Brink, eigenaar van Taxi Brink, is enthousiast: “We hebben al een aantal Mercedes-Benz B-Klasses en een E-Klasse in ons wagenpark. Die bevallen erg goed, maar het snelle schakelen met de medewerkers van Wensink beviel ons minstens even goed! Daarom was de keuze voor Wensink snel gemaakt toen we het wagenpark wilde uitbreiden met vans en een personenauto van een ander merk.”


Taxi Brink Kampen
Al sinds 2010 kunnen klanten uit Kampen en omgeving vertrouwen op de diensten van Taxi Brink. Veiligheid, service en comfort zit hoog in het vaandel bij he bedrijf. Taxi Brink voorziet in groepsvervoer, rolstoelvervoer, vliegveldservice, zakelijk vervoer en zorgvervoer. Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.