Nieuws


Nieuwsoverzicht


SMELT kiest Ford als nieuw merk voor het wagenpark!

 

De medewerkers van SMELT rijden voortaan in nieuwe bedrijfswagens. Het bedrijf, gespecialiseerd in professionele communicatieoplossingen, heeft Ford omarmd als nieuw merk voor het wagenpark. De eerste auto’s zijn inmiddels in gebruik en afgeleverd door Wensink Ford Zwolle. 


Directeur Michel Frelink is zeer tevreden met de nieuwe bedrijfsauto’s: “Het huidige merk voldeed niet meer aan de behoeftes en wensen van ons bedrijf. In de zoektocht naar een ander merk kwamen we uit bij Ford. Aangezien we in Zwolle gevestigd zijn zochten we al snel contact met Wensink Ford in Zwolle. En het contact met de medewerkers was gelijk goed.”


Accountmanager Henri Seller bracht vervolgens de klantbehoefte in kaart. Betrouwbaarheid, gebruiksgemak, laadruimte, flexibele inzet én natuurlijk de juiste prijs-kwaliteitverhouding waren speerpunten die in het gesprek naar voren kwamen. 


“Dan ben je bij Wensink Ford aan het juiste adres! We waren er snel uit en zijn natuurlijk hartstikke blij met SMELT als nieuwe klant. De Ford personen- en bedrijfswagens zijn efficiënter, geavanceerder en comfortabeler dan ooit en dit gaan de medewerkers bij SMELT nu ervaren. We kijken uit naar een succesvolle en lange samenwerking”, aldus Henri Seller.


Over SMELT

SMELT Europe ontzorgt bedrijven en overheden op het gebied van mobiele communicatietechnieken. De Zwolse onderneming is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van portofoons en alles daaromheen zoals mobilofoons, applicaties en netwerken. Sinds begin dit jaar is SMELT ook leverancier van bodycams.


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.