Nieuws


Nieuwsoverzicht


Prijzen bekend van de Mondeo Hybride Wagon en EcoBlue-dieselvarianten

Ford start met de verkoop van de nieuwe Mondeo Hybride-modellen. Voor het eerst is de Mondeo Hybride er ook als ruime Wagon, die eerder dit jaar zijn debuut maakte. Tegelijkertijd breidt Ford het motorengamma voor de Mondeo uit met een nieuwe, 110 kW/150 pk sterke EcoBlue-dieselmotor die eveneens per direct te bestellen is.


Mondeo Hybride

De Ford Mondeo Hybride was tot dusver uitsluitend leverbaar als vierdeurs sedan. Met de komst van de vernieuwde Mondeo introduceert Ford voor het eerst ook de ruime Mondeo Wagon Hybride, die uitsluitend voor de Europese markt is ontwikkeld. Deze uitvoering biedt 403 liter bagageruimte onder de bagage afdekhoes. Met een neergeklapte achterbank kan de ruimte worden vergroot tot 1.508 liter. Nu zijn ze per direct te bestellen als Titanium of Vignale. Prijzen van de Mondeo Wagon Hybride (Titanium) beginnen bij € 36.690. Het luxueuze topmodel, de Vignale, is leverbaar vanaf € 42.550.


Mondeo EcoBlue-dieselmotor

Ook op dieselgebied is er nieuws voor de Mondeo. Hij is nu ook leverbaar met de nieuwe EcoBlue-dieselmotor. Deze krachtbron is per direct te bestellen voor zowel de Mondeo vijfdeurs als de ruime Wagon. De Mondeo diesel is leverbaar vanaf € 44.355 voor de vijfdeurs uitvoering. De Wagon heeft een meerprijs van € 1.500.

Vanaf april staan deze Mondeo modellen bij ons in de Ford showrooms.


Meer informatie
Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.