Ford Economy Service

Gaat uw Ford al een tijdje mee? Dan is Ford Economy Service geschikt voor uw personen- of bedrijfswagen! Ford Economy Service
is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor jouw Ford van vijf jaar of ouder. Ontdek hieronder de verschillende Ford Economy Service diensten.


Maak een werkplaatsafspraak Ford Motorcraft Service

Ford Economy Service

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor de conditie van uw Ford. Niet alleen bespaart en voorkomt u hoge (reparatie)kosten, ook verbetert u uw rijprestaties. Daarnaast draagt regelmatig onderhoud bij aan een langere levensduur van uw Ford.


Het onderhoud wordt altijd uitgevoerd door erkende monteurs en met gereedschap dat speciaal voor uw Ford ontwikkeld is. Kwaliteit gegarandeerd!

Prijzen Ford Economy Service

  • Personenwagens. Voor slechts €155,-
  • Bedrijfswagens. Voor slechts €199,- excl. BTW

» Meer informatie over Ford Economy Service


Ford Motorcraft APK

Ford Economy Service APK 

Bij de Ford Economy APK wordt uw Ford getest op verkeersveiligheid, het milieu (uitstoot) en documentatie. Extra voordelig: in combinatie met Ford Onderhoud of Economy Service kost een APK slechts €19,-


Uiteraard voeren wij geen reparaties uit zonder uw toestemming: we brengen u altijd eerst op de hoogte. Na een Ford Economy Service APK ontvangt u een overzichtelijk keuringsrapport met daarin reparatie-, afkeur- en adviespunten.


Prijzen Ford Motorcraft APK

  • Personenwagens. Voor slechts €29,-
  • Bedrijfswagens. Voor slechts €29,- 

» Meer informatie over Ford Motorcraft APK


Ford Motorcraft banden

Ford Economy Service banden

Banden zijn belangrijk voor de prestaties en veiligheid van uw Ford. Goede banden zorgen ervoor dat u comfortabel kunt rijden, voorkomen onveilige situaties en zorgen voor een lager verbruik én een kortere remweg.

Ford Economy Service biedt u een breed scala aan banden voor scherpe prijzen inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage. Bij Ford Wensink krijgt u vooraf altijd een prijsopgave, waardoor er achteraf nooit vervelende verrassingen komen.


» Meer informatie over Ford Economy Service banden


Ford Motorcraft vervanging en reparatie

Ford Economy Service vervanging & reparaties

Met Ford Economy Service laat u vervangingen en reparaties - speciaal voor een Ford van vijf jaar of ouder - voor de laagste prijs uitvoeren. 


We gebruiken lage all-in adviesprijzen voor vervangingen en reparaties zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent. Reparaties en vervangingen worden altijd uitgevoerd door Ford erkende monteurs. Bij Ford Wensink kennen we uw Ford als geen ander, ongeacht hoe lang deze al meegaat.

 

 » Meer informatie over Ford Economy Service vervanging & reparatiesFord Motorcraft Welcome Check

Ford Economy Service Welcome Check

Heeft u een Ford occasion gekocht, maar niet bij een officiële Ford dealer? Kom dan bij Ford Wensink langs voor een Ford Economy Service Welcome Check!

We controleren uw auto op 18 punten én maken samen met u een proefrit om uw auto nog beter te leren kennen. Ook brengen we de complete technische staat van de auto in kaart en krijgt u een onderhoudsadvies. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u verzekerd van vele veilige kilometers. 


De Ford Economy Service Welcome Check kost € 49,- Na het uitvoeren van de Ford Economy Service Welcome Check ontvangt u € 39,- korting op uw volgende beurt. En bent u lid van de ANWB? Dan profiteert u ook nog eens van € 10,- korting op de Ford Economy Service Welcome Check!


» Meer informatie over Ford Economy Service vervanging & reparaties

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.