Ford onderhoud

Om uw Ford jarenlang met plezier te blijven gebruiken, is goed onderhoud van groot belang. Bij Ford Wensink begrijpen we dit. Daarom staat er iedere dag een enthousiast team voor u klaar. We maken gebruik van de meest vooruitstrevende gereedschappen en hebben alle kennis en kunde in huis om u zorgeloos onderweg te houden.  


 Plan online uw werkplaatsafspraak Ford Dealeronderhoud

Ford Onderhoudsschema, voor de perfecte staat van uw Ford

Kent u Ford Onderhoud al? Ford Onderhoud is een jaarlijks onderhoudsschema om uw Ford in perfecte staat te houden. Zo zorgt u ervoor dat uw Ford in topconditie blijft.


» lees meer over Ford Onderhoudsschema.
Ford Wensink Onderhoudsplan

Ford Wensink Onderhoudsplan

Wilt u zeker weten dat uw Ford gedurende het hele jaar in topconditie is? Dan is het Ford Wensink Onderhoudsplan wellicht wat voor u. Hiermee regelt u voordelig en vooraf uw onderhouds- en servicebeurten. Zonder papierwerk, zonder gedoe en afsluiten gaat gemakkelijk en snel. 


» ontdek het Ford Wensink Onderhoudsplan. Ford Motorcraft

Ford Motorcraft, ideaal voor uw Ford ouder dan 5 jaar

Gaat uw Ford al een tijdje mee? Dan is Ford Motorcraft geschikt voor uw personen- of bedrijfswagen! Ford Motorcraft is Ford onderhoud voor de laagste prijs, speciaal ontwikkeld voor jouw Ford van vijf jaar of ouder. Ford Motorcraft kent verschillende services met betrekking tot APK, banden enzovoort.  

» lees meer over Ford Motorcraft.Ford Autoschade

Schade 

Schade aan uw Ford is geen pretje, dat begrijpen we maar al te goed. Daarom is wel zo prettig als de schade goed, snel én soepel afgehandeld wordt. Wist u dat Wensink over drie schadeherstelbedrijven beschikt? Hier staan vakkundige en professionele teams voor u klaar. Zij zorgen er graag voor dat u binnen no-time weer zorgeloos onderweg bent.


» meer informatie over schadeherstel.

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.