Ford Transit 24

Ford Transit 24

Om altijd te kunnen rekenen op uw Ford bedrijfswagen - misschien een van uw belangrijkste medewerkers - bieden wij u FordTransit24. Met deze producten en diensten minimaliseert u stilstand ťn kosten.


U wilt namelijk het liefst doen waar u goed in bent: ondernemen. Daarom zorgen wij er graag voor dat u zorgeloos onderweg bent ťn blijft. Zo kunt u met Ford Transit 24 rekenen op een de expertise van onze getrainde Ford-specialisten met alle producten en diensten die u nodig hebt.


Voordelen Ford Transit 24

We zetten de verschillende voordelen van Ford Transit 24 graag voor u op een rijtje.


Uitstekende kwaliteit

Voor je bedrijfswagens en wagenpark moet je kunnen rekenen op Ford-kwaliteit. Daarom zijn al onze monteurs speciaal opgeleid om aan de hoogste technische en kwaliteitsstandaarden te voldoen. Zo voeren we met de nieuwste diagnoseapparatuur van Ford controles ter plaatse uit.


Voorrang

We geven voorrang aan uw spoedklussen. U krijgt direct uitgebreide technische ondersteuning wanneer dat nodig is. Daarbij beschikken we met ons uitgebreide magazijn in de meeste gevallen over speciale Ford-onderdelen. U kunt ook altijd binnen komen rijden voor een kleine reparatie. Denk hierbij aan een schroef in uw band of kapotte verlichting.

Vervangend vervoer

De zaken gaan altijd door, ook als uw bedrijfswagen even stil staat. Daarom bieden wij u vervangend vervoer op maat. Terwijl wij ervoor zorgen dat uw Ford zo snel mogelijk wordt hersteld, bent uzelf alweer op weg.

Ruimere openingstijden

Omdat u niet van 9 tot 5 werkt, doen wij dan ook niet. Onze ruimere openingstijden zorgen ervoor dat u altijd bij ons terecht kunt met uw Ford. En ook als u onze hulp buiten onze kantooruren nodig heeft, vinden wij een geschikte oplossing.


Pechhulp bij Ford Onderhoud

Pech met uw bedrijfswagen hoeft geen pech voor uw business te betekenen. Bij elke Ford Onderhoudsbeurt verlengen wij namelijk Ford Assistance, de Europese pechhulp van Ford. Een jaar lang (of tot de volgende onderhoudsbeurt) kunt u weer vooruit. Deze pechhulp is geldig binnen heel Europa en zelfs uw aanhanger wordt hierbij gedekt!


Elektronische check (Ford eCheck)

Ondernemen is vooruitzien, ook als het om uw vervoer gaat. Met Ford eCheck houden we de vinger aan de pols en hebben we snel inzicht in het huidige en toekomstige onderhoud van uw werkpaard.

 Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Contact

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.