Ford service en onderhoud

Onderhoud en service

Goed en regelmatig onderhoud is een belangrijk aspect in het leven van elke auto. Bij Ford Wensink begrijpen we dit. We helpen u dan ook graag bij onderhoud, APK en reparatie aan uw Ford personenwagen en/of bedrijfswagen. Daarbij bieden we u verschillende services aan zoals bijvoorbeeld pechhulp of vervangend vervoer. Zo zorgen we ervoor dat u zorgeloos onderweg bent! 


Ford onderhoud

Bekijk hieronder de verschillende vormen van onderhoud aan uw Ford personen- of bedrijfswagen.


Werkplaatsafspraak 

Wilt u een werkplaatsafspraak maken voor onderhoud aan of reparatie van uw Ford personen-of bedrijfswagen? Plan gemakkelijk en snel online uw werkplaatsafspraak in met onze werkplaatsplanner! 

» Werkplaatsafspraak plannenFord onderhoud 

Ford Onderhoud is een jaarlijks onderhoudsschema om uw Ford in perfecte staat te houden. Zo zorgt u ervoor dat uw Ford in topconditie blijft. 

» meer informatie


Ford Wensink onderhoudsplan

Met het Ford Wensink Onderhoudsplan regelt u voordelig vooraf uw onderhouds- en servicebeurten. Dat scheelt papierwerk en gedoe. Afsluiten gaat gemakkelijk en snel. 

» meer informatieGratis haal- en brengservice voor uw auto

Tijdelijk kunt u gebruik maken van gratis haal- en brengservice voor uw auto. Zo kunt u veilig thuis blijven en is uw auto weer in topvorm. Plan uw werkplaatsafspraak online in en geef aan bij vervangend vervoer, dat u gebruik wilt maken van deze service. Dan wordt alles geregeld.Ford service 

Ford Wensink biedt service in verschillende soorten en maten. Denk hierbij aan pechhulp of bijvoorbeeld Ford Protect. We stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u zorgeloos onderweg blijft. Lees meer over de verschillende Ford services. Onderhoud en service bij Ford Wensink

Onderhoud aan uw Ford personenwagen of bedrijfswagen bij Ford Wensink heeft een aantal voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje.

  • Met 14 vestigingen zijn we altijd dichtbij.
  • We zijn officieel Ford dealer in Noord- en Midden-Nederland.
  • De waarde van uw Ford blijft behouden met dealeronderhoud.
  • We bieden transparante prijzen; u weet altijd waar u aan toe bent. 
  • Blijf zorgeloos onderweg met de mogelijkheid tot vervangend vervoer.
  • We leveren uitstekende service en betrouwbare kwaliteit.
  • We werken met de meest vooruitstrevende gereedschappen.
  • We hebben hebben alle kennis en kunde in huis om u snel weer op weg te helpen.

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.