Ford Transit

Een icoon onder de bedrijfswagens

Vanaf
€ 23.500,-
Extra inruilvoordeel
€ 2500,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Transit

 

Ford Transit

De grootste bestelwagen van de Transit-familie is betrouwbaar, krachtig en veilig. Hij kan alle mogelijke uitdagingen aan. Dat komt niet in de laatste plaats door de gloednieuwe Ford EcoBlue 2.0 TDCi motoren. Deze zijn nu nóg krachtiger en zuiniger en hebben een lagere uitstoot. Bovendien is de Transit zo ontworpen dat er minder vaak onderhoudsbeurten nodig zijn, wat leidt tot lagere kosten. U kunt zoals altijd rekenen op een buitengewoon comfortabele, duurzame cabine. Diverse technologieën maken uw werk en het rijden eenvoudiger.

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Transit zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Er valt altijd iets te kiezen

Voor optimale flexibiliteit kunt u kiezen voor een enkele cabine wanneer uw voorkeur uitgaat naar meer laadruimte of een dubbele cabine wanneer u meer passagiers wilt vervoeren. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De mogelijkheden zijn ongekend! 

Met vertrouwen op elke weg

De Ford Transit heeft intelligente vierwielaandrijving die bepaalt hoeveel balans en reactievermogen nodig is in natte, droge of gladde omstandigheden of op wisselend terrein. Het stuurt dan de juiste hoeveelheid vermogen naar de voor- of achteras. Zo heeft u uitstekende controle en verbruikt u bovendien minder! Lees meer over de rij-ervaring met de Ford Transit.

Praktische opslag, uiterst flexibel!

Zoals elke goede werkplek zit de Ford Transit vol met slimme opslagplekken. De middenconsole bevat ruimte voor A4-dossiers, zodat u ze altijd bij de hand heeft. Voor extra beveiliging kunt u uw laptop uit het zicht opbergen in het compartiment onder de stoel. Zelfs de panelen in de voordeuren maken uitstekend gebruik van de ruimte. Ze hebben een houder voor een fles van 1.5 liter in elke deur en een handige houder voor muntstukken aan de passagierszijde.


Daarnaast is de laadruimte van de Transit handiger dan ooit. De hoeken van de zijwanden zijn herzien en zijn nu rechter, en het dak is iets verhoogd om de ruimte te maximaliseren. Alle bestelwagens zijn langer dan hun voorgangers om ervoor te zorgen dat de laadlengte geschikt is voor alle standaardlengten buizen, plaatmateriaal, rollen tapijt, ladders. Ontdek alle handige extra's. 

Vermogen 

De Transit is verkrijgbaar met verschillende innovatieve, krachtige nieuwe Ford EcoBlue 2.0 TDCi motoren. Hun geavanceerde technologie zorgt niet alleen voor efficiënter brandstofverbruik, meer vermogen en een lagere uitstoot. Ze voldoen ook nog eens aan de strenge Euro 6 emissienorm. Deze motoren zijn geavanceerd in verschillende opzichten. Lees alles over het vermogen en het verbruik van de Ford Transit. 

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.