Ford Transit

Een icoon onder de bedrijfswagens

Vanaf
€ 23.725,-
Zakelijke lease vanaf
€ 399,- p.m.
Bedrijfswagenvoordeel
€ 4.000,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Transit

 

Ford Transit

De grootste bestelwagen van de Transit-familie is betrouwbaar, krachtig en veilig. Hij kan alle mogelijke uitdagingen aan. Deze zijn nu nóg krachtiger en zuiniger en hebben een lagere uitstoot. Bovendien is de Transit zo ontworpen dat er minder vaak onderhoudsbeurten nodig zijn, wat leidt tot lagere kosten. U kunt zoals altijd rekenen op een buitengewoon comfortabele, duurzame cabine. Diverse technologieën maken uw werk en het rijden eenvoudiger.

Transit samenstellen


Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Transit zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

Voor optimale flexibiliteit kunt u kiezen voor een enkele cabine wanneer uw voorkeur uitgaat naar meer laadruimte of een dubbele cabine wanneer u meer passagiers wilt vervoeren. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De mogelijkheden zijn ongekend! 

Uitzonderlijke laadruimte en zeer eenvoudige toegang

De Transit heeft een laadruimte die op alle vlakken indrukwekkend is: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Met 15,1 kubieke meter laadruimte is er plaats voor vracht van meer dan 3 meter lang. En met een laadvermogen tot 2,1 ton zal je nooit te weinig ruimte of vermogen hebben om bijna alles te vervoeren.

Helpt je om slimmer te werken

De nieuwe Ford Transit zit vol geavanceerde technologie. Die helpt je om slimmer en efficiënter te werken. De Transit is onder meer uitgerust met het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, die ontworpen zijn om je te waarschuwen voor andere weggebruikers wanneer je van rijbaan verandert of omkeert. Active Park Assist maakt het gemakkelijker om jouw bedrijfswagen te parkeren. En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en voordeliger worden. De Transit is zelfs uitgerust met een nieuwe, hoogwaardige achteruitrijcamera met inbouwspots en een front

Een beter verlichte laadruimte voor gemakkelijker laden

Lampen in de laadruimte worden standaard aangebracht. Indien nodig, kun je ook kiezen voor ultra heldere LED-verlichting.

Download de nieuwe accessoireprijslijst voor meer informatie en om de standaard specificaties te bekijken.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.