Ford Transit Custom

Eersteklas laadruimte om elke klus te klaren.

Vanaf
€ 20.875,-
Extra inruilvoordeel
€ 2000,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Transit Custom

 

Ford Transit Custom

De Transit Custom staat bekend om zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid. De Transit Custom is uitgerust met een nog breder scala aan innovatieve features en technologieën, is efficiënt en het ontwerp en vakmanschap zijn van het hoogste niveau. Neem plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit. 

Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Transit Custom zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Transit Custom is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren. Gaat u voor de Ford Transit Custom in de kleur Blazer Blue of kiest u toch een extra hoge variant in de kleur Race red? De keuze is aan u!

Vermogen en efficiëntie

Met de geavanceerde 2.0 Ford EcoBlue motoren is de nieuwe Transit Custom zo ontworpen dat hij voldoet aan de Euro 6 emissienorm. Dit resulteert in minder uitstoot en lagere gebruikskosten. Deze motoren zijn dan misschien kleiner dan de 2.2 Duratorq motoren, maar leveren meer vermogen. Daarbij helpen innovatieve technologieën u brandstof te besparen. Denk hierbij aan Acceleratie controle en het start-stopsysteem. Lees hier meer over het vermogen van de Ford Transit Custom. 

Comfort en gemak 

In de doordachte cabine van de Ford Transit Custom wordt duurzaamheid gecombineerd met praktisch nut. Het slimme ontwerp biedt volop opbergruimte en zorgt er in combinatie met moderne technologie voor dat de cabine dienst kan doen als comfortabel mobiel kantoor. Met Ford Easy fuel is het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken, want het verkeerde tankpistool past niet. En in de koude wintermaanden verdwijnt ijs op uw vooruit binnen no-time door de Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit. Kortom: de Ford Transit Custom is van alle gemakken voorzien! Ontdek alle comfortabele eigenschappen en opties van de Ford Transit Custom. 

Handige extra’s 

De nieuwe Transit Custom heeft een laadruimte die in alle dimensies indrukwekkend is: laadlengte, breedte en bruikbare interieurhoogte. In totaal biedt de bestelauto een enorme laadruimte van 6 kubieke meter (met een laadschot). En dit is nog maar de versie met de korte wielbasis (L1). De versie met de lange wielbasis, L2, biedt 6,8 kubieke meter. Ontdek welke handigheden de Ford Transit Custom zo handig maken. 

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.