Ford Transit Custom

Eersteklas laadruimte om elke klus te klaren.

Vanaf
€ 23.575,-
Zakelijke lease vanaf
€ 395,- p.m.
Bedrijfswagenvoordeel
€ 3.500,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Transit Custom

 

Ford Transit Custom

De Transit Custom heeft altijd bekend gestaan om zijn betrouwbaarheid en functionaliteit. Nu is hij uitgerust met een nog breder aanbod van innovatieve functies en slimme technologieën. Plus meer efficiëntie dankzij een reeks geavanceerde dieselmotoren of beschikbare hybride-opties. Het resultaat is een bestelauto die verfijnder is dan ooit.dan ooit. 

Transit Custom samenstellen


Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Transit Custom zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Transit Custom is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren. De keuze is aan u!

Vermogen en efficiëntie

De nieuwe Transit Custom is zo gemaakt dat hij een goed evenwicht levert aan verfijnd vermogen, voortreffelijke brandstofefficiëntie en lage uitstoot.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke varianten. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Download de nieuwe prijslijst voor meer informatie en om de standaard specificaties te bekijken.Lees hier meer over het vermogen van de Ford Transit Custom. 

Comfort en gemak 

In de doordacht ingerichte cabine wordt duurzaamheid gecombineerd met praktisch nut. Vernuftig ontwerp voor volop opbergruimte. Met een hele reeks slimme technologieën, waaronder Ford SYNC 3, binnen handbereik, kun je de cabine gebruiken als comfortabel mobiel kantoor.

Ontdek alle comfortabele eigenschappen en opties van de Ford Transit Custom. 

Handige extra’s 

De nieuwe Transit Custom zit vol ingenieuze, praktische technologieën om je te helpen efficiënter en makkelijker te werken. De royale laadruimte is goed toegankelijk waardoor laden minder zwaar wordt. Hij is bovendien ontworpen om de exploitatiekosten tot een minimum te beperken.

Download de nieuwe accessoireprijslijst voor meer informatie en om de standaard specificaties te bekijken.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.