Ford Transit Connect

Dynamisch, wendbaar en doelgericht. 

Vanaf
€ 12.995,-
Zakelijke lease vanaf
€ 299,- p.m.
Bedrijfswagenvoordeel
€ 2.000,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Transit Connect

 

Ford Transit Connect

De Transit Connect is robuust, functioneel en betrouwbaar. Daarnaast is de Transit Connect uitgerust met een breed scala aan innovatieve features en technologieën. Zo is deze bedrijfswagen nog efficiënter en zijn het ontwerp en vakmanschap van het hoogste niveau. Neem plaats achter het stuur van een bestelauto die verfijnder en geavanceerder is dan ooit. 

Transit Connect samenstellen


Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Transit Connect zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Transit Connect is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren. Gaat u voor de Ford Transit Connect in de kleur Kapoor Red of Frozen White? De keuze is aan u!

Geruststellend veilig en betrouwbaar vertrouwd

Technologieën die automatisch remmen, u assisteren bij het bellen van de noodhulpdiensten en helpen bij het starten op een heuvel. Denk bijvoorbeeld aan systemen waarmee u de deuren individueel kunt ont- en vergrendelen. Ook beschikt de nieuwe inklapbare sleutel over twee zenders, waardoor de sleutel bijna niet de scannen of te kopiëren is. Ontdek alle veiligheidssystemen van de Ford Transit Connect.

Vermogen en efficiëntie 

Voor de Transit Connect is een reeks geavanceerde benzine- en dieselmotoren beschikbaar. Al deze motoren voldoen aan de strenge Euro 6-milieuwetgeving. Een 1.5 TDCi dieselmotor biedt drie vermogens met minder verbruik en minder uitstoot dan de voorgaande motoren met 1,6 liter. Meer vermogen, lagere uitstoot en minder bedrijfskosten. De Ford Transit Connect is dus een perfecte investering! Lees alles over het vermogen van de Ford Transit Connect.

Ruimte voor alles en iedereen

De Transit Connect geeft u de keuze tussen een L1 met korte wielbasis of een L2 met lange wielbasis. In de L1 bestelwagen is ruimte voor twee Europallets en materialen tot een lengte van 1.75 meter. De L2 modellen vervoeren probleemloos standaard bouwplaten van 2,44 x 1,22 meter en materialen tot een lengte van 2,15 meter. Lees meer over welke handige extra’s de Ford Transit Connect u te bieden heeft. 

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.