Ford Transit Chassis Cabine

Gemaakt voor het stevige werk.

Vanaf
€ 22.825,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Transit Chassis Cabine

 

Ford Transit Chassis Cabine

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het toonbeeld van flexibiliteit van de Transit. De bedrijfswagen kan worden aangepast aan jouw zakelijke behoeften, of je nu een open laadbak, kiepwagen, koelwagen of andere ombouw nodig hebt. Wat je wensen ook zijn, dit is de meest stevige, betrouwbare en duurzame Transit Chassis Cabine ooit.


Transit Chassis Cabine samenstellen


Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford transit chassiscabine zelf kunt ervaren.

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Minder vermoeidheid en minder verbruik

De nieuwe Transit Chassis Cabine zit boordevol geavanceerde technologie om je slimmer en efficiënter te laten werken. Elektrische stuurbekrachtiging past zich bijvoorbeeld aan veranderende omstandigheden aan om sturen licht en eenvoudig te maken bij lage snelheden en steviger bij hogere snelheden. De intelligente Adaptive Cruise Control zorgt ervoor dat lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en voordeliger worden. Ontdek hoe de Ford Transit u een onvergetelijke rij-ervaring kan bieden. 

Ford EcoBlue motoren

De nieuwe Transit Chassis Cabine is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de 2.0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen met een vermogen tot 185 pk en 415 Nm koppel ben je er zeker van dat je de motor vindt die aan je specifieke behoeften voldoet. Welk exemplaar je ook kiest, elke motor voldoet aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.Ontdek het vermogen en de efficiëntie van de Ford Transit Chassis Cabine. 

De sleutel naar een meer verbonden wereld

De Transit Chassis Cabine is meer dan een stoer voertuig om voor je werk te gebruiken. We weten dat je hem ook als je mobiele kantoor nodig hebt. De Transit Chassis Cabine is niet alleen ontworpen voor optimaal gebruiksgemak maar moet ook zo comfortabel mogelijk zijn. Daarom hebben we een aantal technologische snufjes en functies ingebouwd zodat je er niet alleen voor staat. Lees meer over het comfort van de Ford Transit Chassis Cabine.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.