Ford Transit Chassis Cabine

Gemaakt voor het stevige werk.

Vanaf
€ 22.825,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Transit Chassis Cabine

 

Ford Transit Chassis Cabine

De Ford Transit Chassis Cabine is praktisch duurzaam en efficiënt en is daarmee uw ideale zakelijke partner. Hij kan alle mogelijke uitdagingen aan. Dat komt niet in de laatste plaats door de gloednieuwe Ford EcoBlue 2.0 TDCi motoren. Deze zijn nu nóg krachtiger en zuiniger en hebben een lagere uitstoot. Daarnaast maken diverse technologieën uw werk én het rijden eenvoudiger.Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford transit chassiscabine zelf kunt ervaren.

Uniek door details

Minder vermoeidheid en minder verbruik

U rijdt ontspannen binnen elke ingestelde snelheidslimiet door Cruise Control met regelbare snelheidsbegrenzer te gebruiken. Zonder uw voet op het gaspedaal te hoeven houden, beperkt u het risico op snelheidsovertredingen en bespaart u brandstof. Ontdek hoe de Ford Transit u een onvergetelijke rij-ervaring kan bieden. 

Ford EcoBlue TDCi-motoren

De Ford EcoBlue 2.0 TDCi motor van de Transit Chassis Cabine combineert uitstekende prestaties en kracht met lager brandstofverbruik en minder uitstoot. Om de kosten nog verder te verlagen worden onderhoudsbeurten nu om de 60.000 km of om de twee jaar gepland – afhankelijk van welke van de twee het eerst voorvalt. Met drie verschillende vermogens (105 pk/360 Nm, 130 pk/385 Nm en 170 pk/405 Nm) is er altijd een optie die bij u past. Ontdek het vermogen en de efficiëntie van de Ford Transit Chassis Cabine. 

Ga handsfree met SYNC 3

Altijd uw handen aan het stuur houden en toch alles kunnen bedienen? Geef via Ford SYNC spraakopdrachten, en het gebeurt. Zoals bellen en gebeld worden, muziek van een USB of MP3/iPod® afspelen of streamen via Bluetooth®. Zelfs uw inkomende sms-berichten worden hardop voorgelezen. Lees meer over het comfort van de Ford Transit Chassis Cabine.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.