Ford Tourneo Connect

Maakt iedere rit comfortabel.

Vanaf
€ 26.650,-
 

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Tourneo Connect

 

Ford Tourneo Connect

De Tourneo Connect is leverbaar in twee carrosserievarianten: de normale variant met vijf zitplaatsen of de Tourneo Connect Grand met zeven zitplaatsen. Beide auto's hebben 16 mogelijke stoelconfiguraties, waardoor u ook makkelijk de nodige ruimte creëert voor bagage en uitrusting. Daarbij is de Tourneo Connect uit te rusten met diverse technologieën die met u meedenken. Van Ford SYNC met Voice Control, waarmee u telefoongesprekken kunt voeren en uw muziek kunt bedienen via eenvoudige spraakopdrachten, tot Active City Stop, dat botsingen in langzaam rijdend verkeer kan helpen voorkomen door voor u te remmen: elke technologie is ontworpen om het u makkelijk te maken.

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Tourneo Connect zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Tourneo Connect is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren. Gaat u voor de Ford Tourneo Connect in de kleur Blazer Blue of Frozen White? De keuze is aan u!

Haal het meeste uit uw motor

De nieuwe 1,0 liter 3-cilinder EcoBoost-benzinemotor levert 100 pk en een koppel van 170 Nm met een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen. In combinatie met andere brandstofbesparende technologieën zoals Auto-Start-Stop, geeft deze bekroonde motor u alle kracht die u van een conventionele 1,0 liter motor zou verwachten, maar hij is ongeveer 24% zuiniger en heeft een 25% lagere CO2-uitstoot! Lees meer over de benzine- én dieselmotoren van de Ford Tourneo Connect.

Flexibiliteit in de meest brede zin van het woord

De Tourneo Connect biedt u een buitengewone flexibiliteit als het gaat om inzittenden en bagage. Een keuze uit 5 zitplaatsen in de Tourneo Connect of 7 zitplaatsen in de Grand Tourneo connect inclusief 16 verschillende stoelconfiguraties. De tweede zitrij kan naar voren worden geplaatst voor een eenvoudige toegang tot de derde zitrij. Daarnaast kunnen de tweede en derde zitrij neergeklapt worden om plaats te maken voor flinke bagage (Grand Tourneo Connect). 

Vijf sterren voor comfort en veiligheid

De Ford Tourneo Connect is bekroond met 5 sterren Euro NCAP. Beschikbaar met Active City Stop welke de impact van bepaalde ongelukken kan verlagen of vermijden. Daarnaast kan Ford Sync in combinatie met Emergency Assistance automatisch een oproep doen naar de lokale hulpdiensten in het onwaarschijnlijke geval van een ongeluk. Het systeem is ook beschikbaar met de meest recente comfort technologiën om het rijden eenvoudiger te maken. Ontdek hoe veiig de Ford Tourneo Connect is.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.