Ford Ranger

Moeilijk? Ja. Onbereikbaar? Nee. 

Vanaf
€ 25.400,-
 

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Ranger

 

Ford Ranger

De Ford Ranger is een unieke pick-up truck die elk terrein aan kan. Met een sterke 4×4 wielaandrijving, een reeks sterke dieselmotoren en een grote laadbak is de Ford Ranger een bijzonder functionele pick-up die alle omstandigheden de baas zal zijn. Offroad rijden was nog nooit zo comfortabel, uitdagend en tegelijkertijd veilig! Mede hierdoor is de Ford Ranger verkozen tot International Pick Up of the Year. Daarnaast is de Ranger ook een echt werkpaard, zo kan hij maximaal 1.254 kg aan lading in zijn laadbak vervoeren of een een aanhanger van maximaal 3.500 kg trekken! Eventueel kunt u een dubbele cabine bestellen, indien u meer passagiers wenst te vervoeren.

Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Ranger zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Ranger is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren. Gaat u voor de Ford Ranger in Pride Orange of Shadow Black? De keuze is aan u!

Instelbaar 4x4-systeem voor elk terrein 

U kunt kiezen uit drie manieren van rijden: 4x2 voor normale omstandigheden, 4x4 (hoge gearing) voor slechte wegdekken en onverharde wegen, en 4x4 (lage gearing) voor buitengewoon uitdagende terreinen. De Ranger heeft een bodemspeling van maar liefst 230 mm, ideaal voor het overwinnen van de moeilijkste omstandigheden. Met de elektronische koppeling kunt u tijdens het rijden overschakelen tussen 4x2 en 4x4. Het systeem werkt samen met het elektronisch stabiliteitsprogramma (ESP) en de Electronic Traction Control (ETC). Ontdek alle handige extra's van de Ford Ranger.

Veilig een aanhangwagen trekken

Met een aanhangwagen wilt u beheerst rijden. Trailer Sway Control helpt u aan een zorgeloze rit. Het registreert het scharen of slingeren van de aanhangwagen en vermindert de snelheid van uw voertuig om het probleem op te lossen. Lees meer over de verschillende veiligheidssystemen van de Ford Ranger.

Krachtigere en zuinigere dieselmotoren

De 2,2L TDCI Duratorq-dieselmotor heeft zijn prestaties, kracht en betrouwbaarheid bewezen in het veld en is nu verbeterd met nog meer vermogen en zuinigheid. Gaat u voor een 160 PK-versie met handgeschakelde 6-versnellingsbak of 6-versnellingen met automatische transmissie? De keuze is aan u! Wilt u nog meer vermogen? Kies dan de 3,2L TDCi Duratorq-dieselmotor met 200 PK en koppel van 470 Nm. Indrukwekkend brandstofverbruik en lage uitstoot worden geleverd door 6,5L/100 km/u, met een uitstoot van 171 g/km CO2 (160PK 4x4 met handgeschakelde 6-versnellingsbak en 3,15 FDR). Leer alles over transmissies en vermogen van de ford Ranger.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.