Ford Ranger Raptor

 Niet snel onder de indruk

Vanaf
€ 49.300*,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Ranger Raptor

 

De nieuwe Ranger Raptor.

De allereerste uitmuntende offroad pick-up truck in Europa door Ford gebouwd.Een voertuig dat ontworpen is om elk terrein te overheersen. Werkelijk uniek in zijn soort. Het model is ontwikkeld door Ford Performance voor liefhebbers en enthousiaste off-roaders en wordt aangedreven door een 2,0‑liter EcoBlue BiTurbo dieselmotor met 213 pk en 500 Nm. De motor is gekoppeld aan een nieuwe 10-traps automaat.

De imposante uitstraling dankzij de forse afmetingen en extreme styling wordt ondersteund door een uniek Ford Performance-chassis dat geoptimaliseerd is voor go-anywhere-capaciteiten en off-road rijden op hoge snelheden*Prijs is inclusief ombouw naar grijs kenteken. Neem voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid contact met ons op.

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

 Anders door het design

Zodra je de Ford Ranger Raptor ziet, weet je dat je niet met een gewone pick-up truck te maken hebt. Elk detail is tot in de puntjes ontworpen om je een weg te banen door bergen, rivieren en woestijnen. Van de functionele voor- en achterbumpers en de voorste beschermplaat tot de unieke Ford Ranger Raptor-grille en de lichtmetalen velgen met duurzame banden. De Ranger Raptor steelt overal waar je gaat de show. En je kunt werkelijk overal naartoe.

 Kracht en intelligentie

De nieuwe Range Raptor is niet alleen stevig. Maar ook intelligent. Wanneer je in de op maat gemaakte stoelen gaat zitten en het unieke leren stuur vastgrijpt, heb je meteen de controle over tal van geavanceerde systemen. Allemaal ontworpen om je de wereld te laten veroveren. Zo is er bijvoorbeeld het nieuwe krachtige Terrain Management System. Met een druk op de knop kun je kiezen uit zes verschillende instellingen om je op elk terrein de beste prestaties te bieden: Normal mode, Sport mode, Grass, Gravel and Snow mode, Mud and Sand mode, Rock mode, en voor onklopbare offroad prestaties, Baja mode.

 Ontworpen voor elk terrein

De Ford Ranger Raptor is de perfecte combinatie van Ford Performance DNA en ongeëvenaarde offroad prestaties. De legendarische Fox Pro-ophanging is minutieus afgestemd om de meest ruwe terreinen de baas te kunnen. Hevige schokken voel je amper en hobbels en sporen lijken er haast niet te zijn. Het unieke ladderchassis is gelast met bijzonder stevig laaggelegeerd staal om de extreme omstandigheden van offroad ritten het hoofd te bieden. In feite is elke eigenschap ontworpen om ervoor te zorgen dat de Raptor de ultieme offroad rijervaring biedt.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.