Ford Mustang

De weg, uw Mustang en u.

Vanaf
€ 75.860,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Mustang

 

Ford Mustang

De nieuwe Ford Mustang is de modernste en technologisch gezien meest geavanceerde en vooruitstrevende Mustang ooit! Fastback of Convertible, de nieuwe Mustang is een opvallende verschijning en is tot in de kleinste details afgewerkt. Van de gestileerde neus tot de unieke achterlichten: elk detail is met de grootste aandacht ontworpen voor optimaal rijplezier.


Mustang samenstellen

Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Mustang zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

De legendarische Ford Mustang is beschikbaar in 2 uitvoeringen: de 2.3 EcoBoost en de 5.0 V8 GT. Ook zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar voor de Mustang. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Bekijk beide uitvoeringen in de PDF via onderstaande button.

Geniet van elke rit

Voor de ultieme rijervaring hoeft u maar één ding te doen: de sleutel omdraaien. Dan staan de meest geavanceerde technieken en voorzieningen tot uw beschikking. U ervaart maximale souplesse en comfort met de nieuwe ophanging en het schokdempersysteem, terwijl u dankzij de Adaptive Cruise Control, altijd met de juiste snelheid en op veilige afstand kunt rijden. Daarbij houdt het overzichtelijke 12-inch instrumentenpaneel u op de hoogte over de rijmodus met de ideale instelling voor elk type weg of weersomstandigheid. Zo biedt de nieuwe Mustang u maximale controle en comfort, of u nu of op de weg op het circuit rijdt .

Brult op verzoek

Het gaspedaal onder uw voeten maakt uw stoutste dromen waar. Want of u nu voor de fameuze 5,0L V8-motor met directe dubbele-brandstofinspuiting of de milieuvriendelijke 2,3L EcoBoost®-motor met verhoogde overboost kiest: u heeft de controle over de meest gerenommerde krachtige motoren op de weg. Waarbij u kunt kiezen voor de souplesse van een handgeschakelde 6-versnellingsbak of het gemak van een automaat met 10 versnellingen. En wilt u zachtjes over de weg glijden of liever brullend door de bocht? Zelfs het geluid van uw Mustang kunt u bepalen.

Bedien 'm met uw stem

Zeg maar wat u wilt. En dat bedoelen we letterlijk. Want of het nu gaat om muziek opzetten of berichten versturen en ontvangen: met het geavanceerde SYNC 3 met AppLink, CarPlay van Apple en Android Auto kunt u allerlei functies handsfree bedienen. Verder heb je controle over je smartphone met een druk of swipe op het overzichtelijke 8-inch touchscreen.

Ook veiliger voor voetgangers

U houdt uw blik goed op de weg. Er kan immers een voertuig of voetganger onverwacht uw pad kruisen. Een extra paar ogen is daarom wel zo veilig. Hiervoor heeft u een radar en camera die u bij gevaar waarschuwen en de auto automatisch laten remmen als u niet op tijd reageert. Wel zo’n prettig idee.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.