Ford Mustang Mach-E

Krachtig, stijlvol en met groot rijbereik

Vanaf
€ 49.925,-
Private lease vanaf
€ 699,- p.m. *

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Mustang Mach-E

 

Mustang Mach-E

Voor het eerst in 55 jaar breidt Ford de Mustang-familie uit. Het fameuze Mustang-logo prijkt nu ook op een gloednieuwe, volledig elektrische SUV: de Ford Mustang Mach-E.

 

De Mustang Mach-E gebruikt de kracht van elektrificatie om een unieke rijervaring te scheppen met behoud van het onmiskenbare gevoel dat een Mustang biedt. Ongeacht of u kiest voor de prestaties of de rust van een elektrisch aangedreven auto. Benieuwd wat de nieuwe Mustang Mach-E u te bieden heeft? U leest het hier!


Interesse in het leasen van de Mach-E? Bekijk hier de mogelijkheden

 

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

De nieuwe Ford Mustang Mach-E is beschikbaar in vele uitvoeringen en kleuren. Zo is de nieuwe Ford Mustang Mach-E er voor u als Select, Premium of als GT.

 

De Mustang Mach-E is even veelzijdig als u. Kiest u voor de Mustang Mach-E GT in Rapid Red? Of toch liever voor de Mustang Mach-E Premium in Infinite Blue? De keuze is aan u!

Volledig verbonden

De nieuwe generatie Ford SYNC biedt een rijervaring die volledig op jou is afgestemd. Dankzij dit verbonden ecosysteem kunt u het rijden in de Mustang Mach-E met de mobiele telefoon of computer aanpassen en updaten. 

Tot 600 km rijbereik 

Nooit meer tanken én geld en tijd besparen. Uw auto thuis opladen betekent de dag beginnen met een rijbereik tot 600 km, genoeg voor bijna al uw autoritten. Ook is de Mustang Mach-E voorzien van een DC-oplaadfunctie voor hoog vermogen, wat betekent dat u in slechts 10 minuten 93 km rijbereik kunt opladen bij een oplaadpunt met hoog vermogen.

Praktische laadruimte

Waar u ook naartoe op avontuur gaat of gaat winkelen, de praktische laadruimte aan de achter- en voorkant van de auto biedt u veelzijdige opbergruimte voor allerlei uitstapjes.

Uw telefoon als sleutel

Voor de Mustang Mach-E heeft u geen reguliere autosleutel nodig. In plaats daarvan herkent hij u wanneer u in de buurt bent door verbinding te maken met uw telefoon. De deuren worden dan automatisch ontgrendeld en kunt u eenvoudig instappen en de auto starten.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.