Ford Mondeo

Vanaf
€ 35.350,-
Extra inruilvoordeel
€ 1000,-
Direct rijden premie
€ 2000,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Mondeo

 

Ford Mondeo 

De perfecte mix van technologie en vakmanschap, prestatie en efficiëntie, innovatief ontwerp en precisie-engineering, de nieuwe Ford Mondeo is ontworpen om te inspireren. De Ford Mondeo is uitgerust met diverse intelligente technologieën en veiligheidsvoorzieningen. 

Mondeo samenstellen

Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Mondeo zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Mondeo is beschikbaar in verchillende uitvoeringen én kleuren. Zo kent de Mondeo de volgende uitvoeringen: Trend, Titanium Lease Edition, ST-Line, Titanium Hybride en Vignale. Gaat u voor de Ford Mondeo in de kleur Nocciola of Ruby Red? De keuze is aan u!

Drie EcoBoost-bezinemotoren maken gebruik van een combinatie van directe brandstofinjectie en turbocompressie, om uitstekende prestaties en brandstofzuinigheid te leveren:

  • Met 92 kW (125 pk) geeft de revolutionaire (en veelvuldig onderscheiden) driecilinder 1.0-liter EcoBoost-motor je het vermogen dat u zou verwachten van een conventionele 1.6-motor, met 25% minder brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot.
  • De nieuwe 1.5-liter EcoBoost-motor produceert 118 kW (160 pk) met een brandstofverbruik van 5,9 l/100 km.
  • De 2.0-liter EcoBoost produceert een indrukwekkende 149 of 176 kW (203 of 240 pk), terwijl een speciaal afgestelde geluidssymposer u in de cabine rechtstreeks laat genieten van het opvallende motorgeluid bij het gas geven.

Extra bescherming 

Wilt u ook inzittenden achterin goed beschermen? Dan kan uw auto worden uitgerust met opblaasbare veiligheidsgordels op de twee buitenste zitplaatsen achter. Bij een botsing blazen ze zichzelf op en verdeelt de kracht van de impact vier keer meer dan gewone gordels. Door de druk op de borst te verlagen en de beweging van hoofd en nek te beheersen, wordt de kans op letsel beperkt. Lees meer over hoe veilig de Ford Mondeo is. 

Uw ruit in een oogwenk ijsvrij

Nooit meer krabben in de winter? Met Quickclear elektrisch verwarmbare voorruit verdwijnt ijs letterlijk als sneeuw voor de zon, door de voorruit supersnel te verhitten en de ruitenwissers te ontdooien. Ontdek nog meer prachtische handigheden van de Ford Mondeo.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.