Ford Kuga


Vanaf
€ 33.495,-
Private lease vanaf
€ 449,- p.m. *
Extra inruilvoordeel
€ 2500,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Kuga

 

Ford Kuga


De Ford Kuga behoort tot de meest intelligente SUV’s ooit. Vol met slimme technologieën die niet alleen uw veiligheid in het verkeer vergroten, maar ook nog eens zorgen voor meer comfort en gemak dan ooit! Met de Ford Kuga heeft een ruime alleskunner die ook nog eens zuiniger is dan u verwachten zou. Twijfelt u nog, dan zijn er nog de handige extra’s die u overtuigen en laten vallen voor de Ford Kuga. Van de Ford Kuga zijn de volgende uitvoeringen beschikbaar: Trend Essential, Trend Ultimate, Titanium, ST-Line en Vignale.

Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Kuga zelf kunt ervaren!

*Getoonde private lease maandbedrag is een vanaf tarief o.b.v. 60 maanden / 10.000 km per jaar. Andere looptijden / aantal km mogelijk.

Uniek door details

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Kuga is even veelzijidg als u. Kiest u voor de Ford Kuga ST-Line in Magnetic? Of toch liever voor de Kuga Vignale in Milano Grigio? De keuze is aan u!

Altijd de juiste afstand tot voorliggers

U kunt altijd op een veilige afstand rijden met Adaptive Cruise Control. U stelt niet alleen de gewenste snelheid in, maar ook de afstand tot het verkeer vóór u. Wanneer de ingebouwde sensor een voorligger opmerkt, wordt uw snelheid verlaagd om afstand te houden. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem gas tot de door u gekozen snelheid weer bereikt is. Lees meer over de veiligheid van de Ford Kuga.

Met een handsfree achterklep

Als u uw voet onder de achterbumper beweegt, gaat de achterklep automatisch open – of dicht. Handig als u aan komt lopen met uw handen vol! De handsfree achterklep reageert op uw KeyFree-sleutelhanger. Maar de Ford Kuga kent meer handigheden die u meer gemak bieden. Ontdek het comfort van de Ford Kuga.

Verminder uw brandstofverbruik

Waarom zou u bij verkeerslichten of in de file onnodig brandstof verbruiken? Het start-stop systeem schakelt de motor automatisch uit als u stilstaat, terwijl andere belangrijke functies gewoon blijven werken. Om weer te gaan rijden, trapt u de koppeling in en schakelt u naar de eerste versnelling zoals gewoonlijk. Bespaar tot wel 10% meer bandstof! Ontdek de prestaties van de Ford Kuga.

Inklapbare trekhaak: handig als u ’m niet nodig hebt

Een trekhaak zit meestal aan de auto vast en steekt dus altijd uit aan de achterkant. Met de elektronisch inklapbare trekhaak (optioneel) is het heel makkelijk om de trekhaak weg te klappen achter de bumper als u ‘m niet gebruikt. De Kuga heeft een minimaal trekgewicht van 1.800 kg en is daarmee ideaal voor het meenemen van de aanhanger of caravan.

Voorkom botsingen in file en stad

Wil u aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u voortdurend de afstand tussen u en het voertuig voor u meet. Remt uw voorligger onverwachts? Dan remt het systeem automatisch mee.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.