Ford Kuga


Vanaf
€ 36.175,-
Private lease vanaf
€ 449,- p.m. *
Extra inruilvoordeel
€ 2500,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Bereken uw private lease tarief

 

Ford Kuga


De Ford Kuga behoort tot de meest intelligente SUV’s ooit. Vol met slimme technologieën die niet alleen uw veiligheid in het verkeer vergroten, maar ook nog eens zorgen voor meer comfort en gemak dan ooit! Met de Ford Kuga heeft een ruime alleskunner die ook nog eens zuiniger is dan u verwachten zou. Twijfelt u nog, dan zijn er nog de handige extra’s die u overtuigen en laten vallen voor de Ford Kuga. Van de Ford Kuga zijn de volgende uitvoeringen beschikbaar: Trend Titanium, Titanium X, ST-Line, ST-Line X en Vignale.

Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u uitgebreid informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Kuga zelf kunt ervaren!

 

Uniek door details

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Kuga is even veelzijidg als u. Kiest u voor de Ford Kuga ST-Line in Lucid Red? Of toch liever voor de Kuga Vignale in Blue Panther? De keuze is aan u!

Altijd de juiste afstand tot voorliggers

U kunt altijd op een veilige afstand rijden met Adaptive Cruise Control. U stelt niet alleen de gewenste snelheid in, maar ook de afstand tot het verkeer vóór u. Wanneer de ingebouwde sensor een voorligger opmerkt, wordt uw snelheid verlaagd om afstand te houden. Zodra de weg weer vrij is, geeft het systeem gas tot de door u gekozen snelheid weer bereikt is. Lees meer over de veiligheid van de Ford Kuga.

Met een handsfree achterklep

Als u uw voet onder de achterbumper beweegt, gaat de achterklep automatisch open – of dicht. Handig als u aan komt lopen met uw handen vol! De handsfree achterklep reageert op uw KeyFree-sleutelhanger. Maar de Ford Kuga kent meer handigheden die u meer gemak bieden. Ontdek het comfort van de Ford Kuga.

Het beste van twee werelden

De nieuwe oplaadbare hybride Kuga brengt je overal heen dankzij de twee bijzonder efficiënte krachtbronnen. Met de geavanceerde elektrische aandrijflijn kun je kortere ritten maken zonder uitstoot en laad je je voertuig aan elke netstroombron op. Tijdens langere ritten zorgt de 2.5 liter Duratec-benzinemotor ervoor dat je zo ver kunt gaan als je maar wilt, terwijl de batterij opgeladen wordt. Met deze oplaadbare hybride hoef je geen compromissen te sluiten, want je krijgt het beste van twee werelden. Ontdek meer over het vermogen en efficiëntie.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.