Ford Explorer

 Gebouwd voor een leven vol avontuur

Vanaf
€ 77.910,-
Direct rijden premie
€ 2.000,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Explorer

 

De Nieuwe Ford Explorer

Verwacht medio juli

Gemaakt voor luxe, uitgerust voor avontuur. De nieuwe Ford Explorer is een nieuwe mijlpaal als het om uitmuntende SUV's gaat. Z’n elegante uiterlijk oogt indrukwekkend ruim. Terwijl het veelzijdige interieur ruimte biedt aan maximaal zeven mensen en meer dan voldoende bagage. De geavanceerde hybride aandrijving levert het Intelligent All-Wheel Drive-systeem alle power die je maar nodig hebt, terwijl hij toch zuinig blijft rijden. En dankzij een scala aan extra functies en slimme technologieën, is de Ford Explorer zo ontworpen dat je de wereld comfortabel en in stijl aankunt.


Explorer samenstellen


Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

 De Ford Explorer is even veelzijidg als u. Kiest u voor de Ford Explorer Platinum in Agate Black? Of toch liever voor de Explorer ST-Line in Atlas Blue? De keuze is aan u!

De ideale manier van reizen

Elke lijn op het dashboard. Elke naad in de leren bekleding. Alle materialen in de cabine. Geen enkel detail is over het hoofd gezien bij het prachtig afgewerkte en veelzijdige interieur van de nieuwe Explorer. Met een op maat gemaakt B&O-geluidssysteem, een 12,3 inch digitaal instrumentenpaneel en een geavanceerde FordPass Connect-modem. Je zal elk excuus aangrijpen om een ritje te maken.

 Slimme veiligheidstechnologie

Veiligheid staat bovenaan. Daarom beschikt de nieuwe Ford Explorer over veel geavanceerde technologieën om jou, je gezin en andere weggebruikers zo goed mogelijk te beschermen. Systemen als Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection en Roll Stability Control helpen ongevallen actief te voorkomen. Andere systemen, zoals Post Impact Braking, kunnen de ernst van een eventueel ongeval verminderen.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.