Ford Edge

Het toppunt van elegantie.

Vanaf
€ 70.805,-
 

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Stel een vraag over deze Edge

 

Ford Edge

De Ford Edge: het toppunt van modern raffinement. Met zijn krachtige prestaties, ultramodern design en geavanceerde technologieën onderscheidt deze auto zich duidelijk van de rest. Met zijn stoere en imposante verschijning is de auto veel meer dan een SUV: dit is een statement van kracht en betrouwbaarheid.

 Maak gerust een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford Edge zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford Edge is verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeren en kleuren. Gaat u voor de Ford Edge in de kleur Oxford White of voor Shadow Black?

Adaptive Steering

Deze optionele nieuwe technologie maakt rijden moeiteloos, zelfs daar waar weinig ruimte is. Het controleert continu de omstandigheden en de manier waarop u rijdt en helpt u zo gemakkelijker sturen. Op lagere snelheden, zoals tijdens parkeren, zorgt Adaptive Steering ervoor dat de auto wendbaar blijft en u het stuur moeiteloos kunt draaien. Op hogere snelheid verbetert Adaptive Steering de stuurrespons zodat het eenvoudiger wordt om de auto met minder stuurbewegingen te draaien. En als u de speciale sportmodus activeert, stuurt u zelfs op het bochtigste terrein met het grootste gemak. Lees meer rijd-ervaringen met de Ford Edge.

Active Noise Control

Active Noise Control meet storende geluidsgolven (zoals lawaai van de motor) en onderdrukt deze. Het storende geluid wordt als het ware gescheiden van de geluiden die u wel wilt horen, zoals muziek en gesprekken, voor een kristalheldere luisterbeleving. U kunt uiteraard ook gewoon comfortabel gaan zitten en genieten van de stilte terwijl u zich concentreert op de weg die voor u ligt.

Ultramodern dieselvermogen

Een geavanceerde 2.0-liter TDCi met keuze uit twee vermogens: 180 pk en 210 pk. Beide varianten zijn uitgerust met de nieuwste motortechnologie voor maximale prestaties, een hoger koppel en lager brandstofverbruik terwijl ze gelijkertijd minder uitlaatgassen produceren.

  • 180 pk. 400 Nm koppelvermogen. 5,8 l/100km. CO2, 149g/km.
  • 210 pk. 450 Nm koppelvermogen. 5,9 l/100km. CO2, 152g/km.
De Bi-Turbomotor heeft twee turbochargers en biedt nog betere prestaties en efficientie. De primaire turbo werkt op lagere snelheden en geeft u een extra boost als u die nodig heeft, zoals wanneer u vanuit een kruispunt het rijdende verkeer indraait. Ondertussen werkt de tweede turbo op hogere snelheden, bijvoorbeeld als u een langzamer voertuig inhaalt. Ontdek het vermogen van de Ford Edge.

Voorkom de gevolgen van een ongeluk

Een aanrijding wilt u liever voorkomen. Of in ieder geval minder ernstig maken. Daarbij helpt Pre-Collision Assist. Bij snelheden tot 80 km/u waarschuwt deze voor voertuigen en mensen op uw weg. Als u niet reageert, remt het systeem automatisch om de ernst van een ongeluk te beperken of te voorkomen.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.