Ford C-MAX


Vanaf
€ 31.605,-

Proefrit aanvragen

 

Wat is mijn auto waard?

 

Acties

 

Financieren / Leasen

 

Bereken uw private lease tarief

 

Ford C-MAX

De nieuwe Ford C-MAX met vijf zitplaatsen en de Ford Grand C-MAX met maximaal zeven zitplaatsen zijn dé nieuwe standaard voor de gezinsauto. Beide modellen zijn voorzien van nog meer comfort, verfijning en vakmanschap, een scala aan nieuwe functies én verbeterde technologieën in combinatie met een vernieuwde look en stijl. De sportieve rijstijl wordt aangevuld door een lager brandstofverbruik en een nog lagere CO2-uitstoot. De Ford C-MAX is beschikbaar in de Trend-, de Sport- en de Titanium uitvoering. 


Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat u informeren of maak een afspraak voor een proefrit zodat u de Ford C-MAX zelf kunt ervaren!

Uniek door details

Bij ons op voorraad

Bekijk alle resultaten

Er valt altijd iets te kiezen

De Ford C-MAX is verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en kleuren. Gaat u voor de Ford Grand C-MAX in Deep Impact Blue of Ford C-MAX Red Rush? De keuze is aan u!

Ongekend rijplezier en intelligente technologie

De hands-free achterklep is van onschatbare waarde als u uw handen vol heeft. Zolang u de sleutel van het Keyless Entry systeem bij u heeft (in uw tas of broekzak) kun u eenvoudig met uw voet onder de achterbumper van de auto zwaaien en de achterklep gaat automatisch voor u open of dicht. Of wat dacht u van de geavanceerde parkeerassistent, waarmee u niet alleen kunt fileparkeren, maar ook loodrecht kunnen inparkeren. Deze geavanceerde parkeerfunctie biedt tevens Park-Out Assist, waarbij u wordt geholpen bij het uitparkeren! Lees meer over de rij-ervaring met de Ford C-MAX.

Haal het meeste uit uw motor

De nieuwe revolutionaire 1,0-liter 3-cilinder EcoBoost-benzinemotor levert 125 pk waarbij de Compact-versie een CO2-uitstoot heeft van slechts 117 g/km en de Grand-versie 119 g/km. Dat is het totale vermogen dat u zou verwachten van een conventionele 1,6 litermotor, maar dan met een beter brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. 

Vermogen en zuinigheid zonder compromis
De 1.5-liter EcoBoost benzinemotor is een slimme, kleinere versie van de 1.6-liter Ecoboost motor, voor een lagere uitstoot en beter brandstofverbruik. Zonder afbreuk te doen aan het vermogen en het rijgedrag. Verkrijgbaar in: een 150 pk-versie met automatische transmissie en handgeschakelde 6-versnellingsbak. Lees alles over het vermogen van de Ford C-MAX.

Ervaar rondom een gemakkelijke toegang

Niet alleen biedt de Ford Grand C-MAX u tot zeven zitplaatsen, de twee schuifdeuren achter zorgen ervoor dat uw passagiers eenvoudig in- en uit kunnen stappen. De Ford Grand C-MAX heeft ook een ingenieus 'walk-through' interieur; op de tweede zitrij kan de middelste stoel snel en eenvoudig onder de rechter stoel worden gevouwen. Hierdoor ontstaat een handige ruimte tussen de twee buitenste zitplaatsen en creëert zo een doorgang naar de derde zitrij. Ontdek het gemak van de Ford C-MAX.

Voorkom botsingen in file en stad

Wilt u aanrijdingen voorkomen bij lage snelheden? Vertrouw dan op Active City Stop dat bij snelheden onder 50 km/u voortdurend de afstand tussen u en het voertuig voor u meet. Remt uw voorligger onverwachts? Dan remt het systeem automatisch mee.

Vind uw Ford in onze voorraad

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.