Over ons 

Ford Wensink. Uw officiŽle Ford Dealer.

Wensink Ford is officieel Ford dealer en is onderdeel van Wensink Automotive. Wensink Automotive staat voor een zo aangenaam mogelijke mobiliteitservaring. Onze visie zorgeloos onderweg staat bij ons hoog in het vaandel. Dit bereiken we met professionele service en hoogstaande kwaliteit. Dat alles ondervindt u al tijdens het eerste contact in ťťn onze vestigingen.


Wensink Automotive

Als familiebedrijf vierden wij in 2017 ons 30-jarig bestaan. Inmiddels is Wensink Automotive uitgegroeid tot ťťn van de grotere mobiliteitsaanbieders met meer dan 40 vestigingen voor o.a. Mercedes-Benz, smart, Ford en Fuso. Daarnaast hebben we drie schadeherstelbedrijven in Apeldoorn, Groningen en Hoogeveen. Samen met het in 2015 gestarte eigen Wensink Lease, waar u terecht kunt voor o.a. operational lease en shortlease, is Wensink Automotive klaar voor een verdere groei.


Chairman’s Award

De vestigingen van Ford Wensink zijn al vijf jaar lang de trotse bezitter van de Chairman’s Award, een onderscheiding die door Ford Nederland wordt toegekend aan het best presterende dealerbedrijf op het gebied van klanttevredenheid.


Onze expertises

Wij repareren en onderhouden uw auto middels onze uitgebreide servicepakketten en zorgen graag voor de reparatie en afhandeling wanneer uw Ford een kras, een deuk of mechanische schade oploopt. Ook voor het verwisselen van uw zomer- en winterbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Om u moeite en opslagruimte te besparen, kunt u daarnaast uw banden opslaan in ons bandenhotel. Hier kunnen uw zomer- en winterbanden een seizoen lang lekker uitrusten, totdat ze weer onder uw auto terecht komen.


Naast onderhoud en reparatie kunt u bij onze Ford vestigingen tevens terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ford personen- of bedrijfswagen. Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk de hand te mogen schudden en helpen u graag bij het oplossen van al uw mobiliteitsvraagstukken! 


Met Ford vestingen in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Deventer, Doetinchem, Elst, Emmeloord, Kampen, Leeuwarden, Lichtenvoorde, Sneek, Winschoten, Veendam en Zwolle zijn we altijd in de buurt!


Bekijk hier onze vestigingen


Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op! We helpen u graag. 

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.