Reviews

De mening van onze klanten vinden wij belangrijk. Na aanschaf of onderhoud van een auto vragen wij onze klanten ons dan ook om ons te beoordelen. Eerlijk, open en transparant.

Via Klantenvertellen.nl kunt u inzien hoe onze klanten onze dienstverlening beoordelen.


10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Uitstekend geholpen

14 augustus 2020

M. uit Elst

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

3 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Wij hebben vandaag een auto gekocht bij Wensink in Elst. De verkoper was Melvin en zijn collega Pim. De heren waren druk - dat was duidelijk. We hadden onze zinnen op een bepaalde auto gezet hebben vertrouwen in het merk FORD en dachten - dit is een officiele FORD dealer dus het zal wel goed zijn. Wij hadden al telefonisch contact gehad en alles tot in detail uitgevraagd, Eerst wel mij verteld dat ik een online pakket zou kunnen nemen (thuis bezorgd/ met beurt en technisch rapport en nieuwe APK voor de 'all in'prijs). Later wel ik terug gebeld door PIM met een vaag verhaal over - dat dat NATUURLIJK voor deze auto niet gold want 'dat haalde de Ford marge niet'. Interessant dat ik als klant moet weten wat die marge zou moeten zijn.. in ieder geval - gereden naar Elst uit Amsterdam. Daar kwam Melvin - die eerst best aardig was. En wij vonden de auto mooi.. Maar toen reden wij erin en vroegen of de parkeersensoren het deden - dat stonden duidelijk genoemd in de omschrijving.. Ze deden het niet. en als we wilden dat ze gemaakt werden dan was dat 400 euro extra... en toen wij vroegen waarom ze wel op de omschrijving stonden ' ja maar ze zitten er wel op' en toen een vaag verhaal dat de text op het bordje en op internet/ website door 'de fabriek' werd gemaakt .... Echt idioot. Toen bleek het technisch rapport wat er eerst wel zou zijn (uitgebreid nagevraagd tijdens telefoongesprek) er niet te zijn - kwijt. Er werd ook nog een pakket aangeboden - van 295 euro extra en dat was met de nieuwe APK (maar er was mij verkocht was dat er een verse APK was juni 2020 zat) en de 'technische keuring' (die kwijt was) en hij zou worden gepoetst- dat was al gedaan maar moest 'met terugwerkende kracht betaalt'. Ook de tenaamstelling daar moest voor betaald op de 'all in prijs'. We hebben de auto gekocht...het was laat. Er werd ons gegarandeerd dat de technische keuring niet nodig was; de auto was bekend bij de garage. In de auto bleek plug voor lader niet te werken. Echt lullig...

4 augustus 2020

Saskia uit Amsterdam

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 4

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Goed geholpen

28 juli 2020

Marcel uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

prima

28 juli 2020

Kees Zandsteeg uit lunteren

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Verschrikkelijk. Motorblok bij minder dan 20.000 km. geheel vervangen (gebroken 2e zuiger; kritieke kleppen 3e cilinder); vervolgens druklager/drukgroep/koppeling. Toen dat nog niet genoeg was volledige versnellingsbak vervangen.

26 juli 2020

H.J.G. Bekker uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

In de maand juni hebben wij onze auto voor onderhoud naar de garage in Emmeloord gebracht. De communicatie over wat er moest gebeuren is prima verlopen. En de reparaties zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd, Tijdens onze terugreis van vakantie op 11 juli kregen we echter pech met de auto. We zijn toen op een geweldige manier geholpen via het Ford Assistance Gold. Ook is onze auto vervolgens naar Emmeloord gebracht en hebben we gebruik gemaakt van vervangend vervoer. Alles is echt perfect geregeld door jullie. De auto is vervolgens ook weer kosteloos gemaakt en rijdt nu weer vlekkeloos. Dus wij zijn ontzettend tevreden over Ford Wensink.

25 juli 2020

Arie uit Kampen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Jammer dat er geen leenauto is.

23 juli 2020

H van der wal uit Woldendorp

service 8 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Snelle. vlotte en deskundige service.

22 juli 2020

Antoine uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Zoals boven omschreven.

16 juli 2020

Timo uit Wijchen

service 8 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Tip: had mijn afspraak verzet, waardoor ik de dag ervoor 2 afspraakbevestiging en kreeg voor de onjuiste en juiste dag, kan mij voorstellen dat dit voor mensen verwarrend kan zijn

15 juli 2020

Huib Massen uit Arnhem

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Mijn auto moest nagekeken worden i.v.m. terugroepactie

14 juli 2020

jan mensing uit BEILEN

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Zwaar teleurstellend bedrijf. Proefrit ingepland en netjes op tijd aangegeven dat er interesse was in de auto. 4 uur voordat de proefrit plaatsvindt wordt gemeld dat de auto inmiddels verkocht is. Een vreemde manier van zaken doen. Ik zou mijn geld hier niet spenderen. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

10 juli 2020

Kevin uit Ede

service 1 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 1

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Als gevolg van het coronavirus werd de levering van mijn nieuwe auto uitgesteld, de communicatie hieromtrent, alsmede de daarop volgende momenten had beter gemogen vanuit Wensink (initiatief kwam telkens vanuit mijzelf). Over de overige service, de aflevering en de auto zelf ben ik zeer tevreden

7 juli 2020

Justin uit Rotte

service 7 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

6 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

N.a.v. het gedrag van medewerker van de werkplaatsreceptie, (tijdens het hoogtepunt van de coranacrisis tot 4 keer toe in de hand niezen en daarna met dezelfde hand de neus afvegen!). Ondanks mijn opmerkingen daarover richting hem. Gezien het feit dat ik tot de risicogroep behoor, maakte ik me ernstig zorgen over dit gedrag Uiteindelijk heb ik een klacht ingediend. En wel op 19 mei van dit jaar. Na een maand niets gehoord, dus 17 juni nogmaals de klacht ingediend. Tot op heden geen enkele reactie mogen ontvangen van Wensink. Omdat dit me zachtjes gezegd niet netjes lijkt, overweeg ik nu mijn banden met Wensink te beindigen.

6 juli 2020

Frans uit Heteren

service 2 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Alles prima.

5 juli 2020

S.J. Cross uit Harlingen

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Snel en op korte termijn een afspraak kunnen maken voor een zomeronderhoudsbeurt. Leenfiets elektrisch kunnen gebruiken en fijn contact bij Ford Wensink in Elst gehad.

4 juli 2020

Laura uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Snap alleen niet dat de navigatie niet up to date is De nieuwe weg van Groenlo naar Enschede ligt er al twee jaar

3 juli 2020

Gerard uit Lichtenvoorde

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

De medewerkers aan de balie zijn erg behulpzaam en willen je goed informeren. Indien ze er niet uitkomen wordt er direct voor je contact opgenomen met de leasemaatschappij, zodat de klant daar geen omkijken naar heeft. Bij het gereed melden van de auto wordt netjes uitgelegd wat er is gedaan en wat het probleem was. Het is ook erg prettige dat je op locatie rustig kunt werken op een daarvoor aangewezen plek.

3 juli 2020

Henkjan uit Veenendaal

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zo lang Ford garage Wensink in Apeldoorn is gevestigd, ben ik een zeer tevreden klant. In april 2020 ruilde ik mijn Focus, waarmee ik bijna 13 jaar zonder problemen en met veel plezier heb gereden, in voor een mooie occasion C-Max. Eind mei 2020 ontstond plotseling een kleine maar venijnige beschadiging in de voorruit. Vervolgens bleek dat die beschadiging al eerder was ontstaan en vervolgens gerepareerd was, waardoor het noodzakelijk bleek dat de voorruit moest worden vernieuwd. Ford garage Wensink heeft vervolgens een nieuwe voorruit geplaatst zonder kosten mijnerzijds. Een prachtig voorbeeld van een Uitstekende Aftersale!"

3 juli 2020

Scheer uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Afspraken worden nagekomen en probleem onder garantie opgelost zonder dat wij daarom behoefde te vragen.

2 juli 2020

J.A.Frentz uit Vries

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Na een kleine 70000 km op de teller de katalysator moeten vernieuwen. Mag verwachten van een jonge auto dat dit onderdeel langer mee hoort te gaan. Zowel dealer als Ford Nederland is niet bereid tot een FATSOENLIJKE coulance te komen. Jammer gemiste kans!

1 juli 2020

van Kleeff uit Apeldoorn

service 1 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 2

4 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik heb on-line een afspraak met haal en breng service gemaakt. Dagen later via SMS een afspraak bevestigd gekregen op een andere tijd, zonder haal en breng service. Na telefonisch contact een andere afspraak gemaakt. De storing is verholpen, maar de instellingen kloppen niet meer. -Adressen uit navigatie verdwenen. -Keyless entrance werkt niet meer

30 juni 2020

Max uit Brandon

service 4 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Top team.

29 juni 2020

Brain van Witteveen uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Wijze van klantcontact / benadering en kennisniveau wisselt per medewerker. De werkwijze om klanten te informeren over de werkzaamheden kwam in de praktijk niet overeen met hoe het zou moeten gaan. Eerst kwam een telefoontje, daarna een filmpje (goed idee, uitvoering kan iets beter, met name verstaanbaarheid). Bij het telefoontje is het filmpje niet benoemd. Uitleg aan de balie bij ophalen van de auto was niet meteen duidelijk. De uitleg van het kostenplaatje was veel te uitgebreid (werd 3x hetzelfde verteld) en qua technische details moest ik veel vragen stellen omdat de info die spontaan kwam veel te summier was. Verbetering mogelijk dus.

28 juni 2020

Clarinda uit Doesburg

service 8 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

We worden bij Wensink altijd op een hele prettige manier benaderd en er wordt duidelijk gecommuniceerd.

26 juni 2020

Marjan Janssen uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Fijne auto, goede service. Jammer dat rubberen mattenset er niet was. Was bij offerte maken gezegd dat jullie t wel zouden regelen maar bij afleveren geen set aanwezig.

26 juni 2020

Jaap Jan uit Emmeloord

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Mijn tweede Mondeo gekocht bij wensink. De eerste bij wensink Leeuwarden en super netjes geholpen. Na de garantie ontstonden de nodige problemen maar na overleg met de occasion manager uitstekend opgelost, boven verwachting en nog mijn dank daarvoor. Enfin, ik reed diesel en wilde graag benzine gaan rijden. Liefst een Mondeo ST. Bijna wensink Veendam stond er een. Na wat heen en weer communiceren en met de uitermate professionele inbreng van wederom de occasion manager werden we het eens. Auto keurig geleverd via wensink Elst (Sjoerd ook bedankt voor het fijne zaken doen). S avond na thuiskomst zag ik vocht in het achterlicht. Sjoerd laten weten, geen discussie en opgelost. Bovenstaand en de uitmate betrokkenheid van dhr Huiskamp en Sjoerd Beumer Een heel blije Mondeo ST eigenaar. Ik heb er alle vertrouwen in dat in het onwaarschijnlijke geval van problemen ik op Wensink en haar medewerker kan rekenen, en wanneer redelijk er een prima oplossing komt. Wensink weet wat service is en hoe dat na te komen Bedankt

24 juni 2020

Jack uit Lienden

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

4 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

bij binnenkomst zat iedereen aan de lunch, dit voelde niet prettig omdat ik mijn best moest doen om contact te krijgen om geholpen te worden. Mij was vooraf medegedeeld dat het 20 a 30 minuten zou duren, dit werd uiteindelijk een aardig uur. Waarin er niet naar mij omgekeken werd. Dit terwijl er toch echt meer dan genoeg personeel rondloopt/werkt. Al met al gezien mijn eerdere ervaring maar dan aan de mercedes kant....kom ik hier absoluut niet graag.

23 juni 2020

Linda uit ulft

service 4 deskundigheid 5 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

We stonden met onze Ford Kuga en de caravan op de camping in Blokzijl. Bij vertrek merkten we dat de verlichting van de caravan het niet deed. Met behulp van de Ford van een andere campinggast moesten we constateren dat de fout niet bij de caravan lag. Wensink in Emmeloord bleek de dichtst bijzijnde dealer te zijn. Daar aangekomen bleken de monteurs een volle agenda te hebben. Een van de heren uit de showroom heeft toen de mouwen opgestroopt en gekeken wat er mis was. Een kapotte zekering bleek het euvel! Deze werd vervangen en dit gebeurde kosteloos. Dat is nou service, een aangewaaide automobilist zo snel en kundig helpen. Heel hartelijk dank, wij konden onze reis weer hervatten!

19 juni 2020

Paula uit Amersfoort

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Alleen had onze auto nog geen beurt nodig daar er nog geen 30.000 km mee gereden is en nog maar 1 jaar oud is. Maar ze hebben alle vloeistoffen even gecheckt ook prima gedaan.

19 juni 2020

Annelies uit Veendam

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Aan de balie netjes behandeld. Communicatie over de klus ook prima.

19 juni 2020

R. uit Apeldoorn

service 8 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Ik ben super tevreden over de dealer. Service is goed. Er wordt super goed geluisterd naar eventuele problemen. Het enigste is en daar kan de dealer helemaal niks aan doen. Met Software problemen wordt er van Ford zelf weinig gedaan om problemen op te lossen. Voor mijn gevoel

18 juni 2020

Tom uit Zeddam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Behulpzaam duidelijke uitleg over alles beleefd veel kennis. Zeer tevreden.

18 juni 2020

Ren uit Westerlee

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Duidelijk verloop van de koop en inruil van onze auto

18 juni 2020

Paul uit Almere

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goede service

16 juni 2020

Cor Rouffaer uit Dinxperlo

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Het gehele proces van begin tot eind is goed geregeld door de verkoper in vestiging Wensink Assen

12 juni 2020

Mark uit Salomons

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Terugroepactie via Ford. Digitaal gepland in de werkplaats op een tijd die mij uitkwam. Helaas verdere reparatie nodig maar wel op kosten van Ford. Auto een dag kwijt. Leenfiets gratis ter beschikking. Ruim binnen afgesproken tijd was de auto weer klaar. Vriendelijke medewerkers aan de balie. Snelle en goede service.

10 juni 2020

Jan Winter uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Blijf jammer vinden dat Wensink slechts vervangende auto tegen betaling levert. Ben ik anders gewend. Ontvangst en vriendelijkheid zijn overigens dik voor elkaar.

9 juni 2020

Ton uit IJlst

service 5 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

5 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Bij binnenkomst was de receptionist bezigachter een beeldscherm, maar begroette mij niet. Hierdoor wist ik niet zeker of ik gezien werd. Hier ligt dus verbeterpunt. Verder netjes terwoordt gestaan.

7 juni 2020

M. Heuvels uit Silvolde

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Vriendelijke bediening

5 juni 2020

Henk uit ASSEN

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Ik heb goede ervaringen met Ford Wensink Elst. Door Sjoerd ben ik goed geholpen. Vanaf het moment dat ik voor de proefrit kwam tot het op halen van de auto die ik via Oostendorp lease. Altijd het gevoel dat er genoeg tijd is voor vragen, en een vriendelijk antwoord. Ik ben blij dat ik via deze garage mijn auto heb gekozen!

5 juni 2020

Britt uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Zeer correct en uitgebreid genformeerd over mijn opties en wensen.

5 juni 2020

Kees Cornelissen uit Zetten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Uitstekende verkoper duidelijke afspraken en goede service.

2 juni 2020

Bert Luining uit Veendam

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Heb eea beter ervaren. De vanzelfsprekendheid waarmee zaken gesteld worden is verblovend. Een leenauto.... leenfiets.... maw je kan alleen maar met afspraak langskomen en weten hoelang www zal gaan duren. Bij een storing even langs de garage geeft een probleem of nee wel lang wachten of hopen dat iemand je op kan halen. En anders een lease auto of .... je hebt een probleem

1 juni 2020

G. uit Klarenbeek

service 2 deskundigheid 5 prijs/kwaliteit 5

2 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Vorige week mijn auto aangeboden bij de garage. Voor de zesde keer (en elke keer 200 aftikken) een koelvloeistofgerelateerde motorstoring. Maar nimmer is het gelukt dit duurzaam op te lossen. Nu was het lek boven: defecte koelvinmotor en vervanging was noodzakelijk. Kosten werden geschat op 1100,- Nadat ik een second opinion elders had gevraagd, bleek de voorgestelde reparatie niet nodig te zijn. Namelijk de koelvinmotor deed het gewoon maar was de aansturingsmodule kapot gegaan: verschil in oplossing: ruim 800,- goedkoper. Waarbij de gekozen oplossingsrichting van Ford Wensink het probleem niet had opgelost en mij voor een dure en onnodige reparatie had voorgeschoteld. Je gaat dan toch twijfelen aan de aanwezige technische kennis. Tevens de nodige zaken uitgevoerd wat achteraf gezien niet nodig waren. Totale som van de werkzaamheden bedroegen ruim 2200. Als klap op de vuurpijl kreeg ik het verzoek dit meteen ter plekke te voldoen. In het kader van Corona en dat Wensink geen bank maar een autobedrijf is. En dat het normaal beleid is van Wensink, hoewel ik bij de eerdere keren dat niet ervaren heb. Nadat ik hierover mijn beklag heb gedaan, blijft het oorverdovend stil van de kant van Wensink

27 mei 2020

Rutger uit Arnhem

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 2

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

behulpzaam en vriendelijk

26 mei 2020

marga bakker uit Winschoten

service 10 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

7 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

xxxxxxxxxxxx

26 mei 2020

Henny uit Ruurlo

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zie hierboven

24 mei 2020

Jan uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

4 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Ga voor een terugroepactie voor de koplampen. Ik kom thuis, werkt maar n koplamp nog.. Na de motorkap geopend te hebben constateer ik dat de stekker niet is teruggeplaatst. Helaas dus nalatigheid van de betreffende monteur. Hoop dat een volgend bezoek positiever zal uitpakken.

23 mei 2020

Thom uit Nieuwe Pekela

service 6 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Het maken van de afspraak en de klantvriendelijkheid was top. Een van de redenen waarvoor ik de afspraak heb gemaakt en die viel onder de garantiebepalingen, een hinderlijke brom bij het rijden, is niet opgelost. Het probleem manifesteerde zich kennelijk niet. Dat was ook niet het geval toen de chef werkplaats bij het ophalen van de auto een stukje met mij mee reed. Echter bij alle volgende ritten deed zich het probleem opnieuw voor. Ook is er een bandenwissel uitgevoerd. Ik merk dat bij een snelheid van rond de 160 kilometer per uur het bestuur gaat trillen wat m.i duidt op het niet goed uitbalanceren van de wielen.

23 mei 2020

Evert uit Zwolle

service 7 deskundigheid 4 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Levert prima werk en service. Er wordt overlegd als er iets extra's moet gebeuren. Vriendelijke mensen. Ook de haal- en brengservice vind ik top.

21 mei 2020

Hans uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Super fijn dat in deze corona tijd Wensink de optie heeft geboden om de auto op te halen omdat het niet lukte zelf de auto te brengen.

20 mei 2020

Maarten uit Anrhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Goed personeel en altijd aardig, zowel op de receptie en vanuit de werkplaats.

19 mei 2020

Tjeu uit Appingedam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Auto gebracht voor groot onderhoud en distributieriem Goede communicatie en hoefde vanwege terugroepactie mbt software-update geen kosten van de huurauto te betalen

16 mei 2020

Eric uit Heteren

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

6 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Afsprak gemaakt op basis van een terugroepactie (koplampen). zou ongeveer 1,5 uur in beslag nemen, dus daar rekening mee gehouden in de agenda. Eenmaal daar, binnen 5 minuten weer buiten. Was beoordeeld en vervanging bleek niet nodig. Fijn op zich, maar had graag geweten dat vervanging wellicht niet nodig was. Verder faciliteiten om eventueel te werken wel dik in orde!

15 mei 2020

M. Starink uit Wolfheze

service 7 deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Kon wachten op de APK, binnen een uur klaar (zonder steekproef), er werd aangegeven dat de remschijven voor APK nog goed waren, maar dat het minimaal was. Konden gelijk vervangen worden en kon gebruik maken van een leenfietsen. Anderhalf uur later was de auto weer klaar.

14 mei 2020

Nick uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Was snel klaar conform verwachting

13 mei 2020

Jeroen uit Wommels

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Na lang overwegen gekozen voor een fiesta. Deze samen met jullie verkoper samengesteld helemaal naar mijn wensen volgens de configuratie op jullie site. Na een week nog geen reactie vanuit jullie lease afdeling om een week later te horen dat de auto zoals ik hem samen heb gesteld niet leverbaar is en dat het uiteindelijk ook nog duurder wordt dan de samengestelde auto. Ik was het hier niet helemaal mee eens en bleek zelf op jullie website de auto te kunnen vinden welke ik had uitgekozen zij het een andere kleur. Dit vond ik toch best teleurstellend maar uiteindelijk heeft de verkoper mij geholpen de auto te krijgen welke ik wilde met wat compromissen op de optie en een maandbedrag wat uiteindelijk bijna 40 euro meer was dan eerst. Desondanks ben ik erg blij met mijn blauwe kart.

9 mei 2020

Danny Visser uit Emmeloord

service 4 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Afgelopen week mijn auto gebracht voor een bandenwissel en een software update. De geschatte tijd was 2 uur voor dit alles, het was binnen de tijd klaar en in de lounge kon ik in die tijd mijn werk doen en was ik voorzien van koffie en thee. Prima geregeld!

8 mei 2020

Marjon uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Alles is prima verlopen.. maar aangezien ik voor een terugroep actie (dus een fout van Ford) mijn dag planning moest omgooien... verwachtte ik een klein beetje dat de auto even door de wasstraat werd gehaald. Verder niks te zeuren.

8 mei 2020

Dominique uit Apeldoorn

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zie hier boven...

5 mei 2020

Cees uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Arrogant gladde verkopers die het allemaal denken te weten. Tevens niet flexibel zijn of welwillend. Werken overduidelijk deels op basis van provisie aangezien zij enorm af wilden schrijven op mijn inruilwagen, maar wel topprijzen vragen voor hun occasions. Voor ons gen Wensink meer na jarenlang klant te zijn geweest.

2 mei 2020

Paul uit Nijverdal

service 1 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit 2

7 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

onderhouds beurt goed verlopen. advies.telefonisch contact moeizaam in Elst.

1 mei 2020

herman uit Elst

service 7 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Auto voor winterbanden en een storing gebracht. Vriendelijk en snel geholpen. Daarnaast was de communicatie goed.

1 mei 2020

Bram uit EMMELOORD

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik ben goed geholpen met mijn probleem en het is deskundig opgelost.

30 april 2020

Gerard Blokker uit Lochem

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Winter- / Zomerbanden wissel.

29 april 2020

Eric Jansen uit 's-Heerenberg

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Onverwachte reparatie noodzakelijk, de garage heeft alles top geregeld

29 april 2020

Marja uit Midden groningen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

volgens afspraak, snel en correct geholpen

29 april 2020

peter uit apeldoorn

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Heel goed

26 april 2020

Henderik uit EEN

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Prima service, in corona-tijdperk via video laten zien welke handelingen verricht zijn.!

25 april 2020

Jan uit Aalten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goed contact met de klant

23 april 2020

W.J.M. uit Doetinchem

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Vanwege lease auto, afspraak gemaakt via wagenpark site. Site heeft alleen 'onderhoud'. Slechts 1 kleine actie was nodig. Medewerker van Wensink heeft planning aangepast en kleine actie direct uitgevoerd. Flexibel en service gericht. Prettige ervaring.

23 april 2020

Bianca uit Arnhem

service 10 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

vakkundig overleg en uitstekend geholpen!

20 april 2020

Kevin Veenstra uit Kampen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

...

19 april 2020

Heleen uit Arnhem

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Verder geen opmerkingen of aandachtspunten. Ben alleen voor de APK keuring geweest.

18 april 2020

Jurgen uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Het is nu de derde bedrijfswagen die ik nu bij Wensink in onderhoud heb, goede ervaring, zowel bij Mer exes en Ford.

17 april 2020

John uit Wehl

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

wordt altijd uitstekend geholpen.

15 april 2020

Rudolf uit Meppel

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Ondanks de corona-crisis toch de service gekregen die ik gewend ben. Klant en zijn vraag centraal. Bij iets niet mogen niet jammer maar helaas maar kijken naar oplossingen. Hulde

13 april 2020

Arthur uit Doetinchem

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

3 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

In oktober auto besteld (Ford), welke 2de helft januari geleverd zou worden. Eind december zelf gebeld, gezegd dat verwachting was dat hij bij lichting van begin januari zou zitten. Begin januari nogmaals zelf gebeld, aangezien ik niks hoorde. Men wist het niet, maar ik zou terug gebeld worden. Einde dag werd ik terug gebeld met mededeling dat, men vergeten was mijn auto te bestellen en dat hij nu pas in eind maart geleverd zou worden. Na veel heen en weer gebeld, wel tijdelijk andere auto gekregen voor tussen liggende periode, maar kosten hiervoor lagen bij mij, terwijl fout bij bedrijf lag. Kortom nooit weer.

12 april 2020

Otto uit Haulerwijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Momenteel 3 nare ervaringen gehad met onderhoud van mijn auto 1 remschijven versleten na 2 jaar maar nog nooit remblokken vervangen of gehoord dat deze aan vervanging toe waren 2 onnodig vloeistoffen willen vervangen op basis van kilometerstand i.p.v. leeftijd 3 afgelopen onderhoud beurt te horen gekregen dat ruitenwissers versleten waren terwijl deze 3 a 4 weken daarvoor vervangen zijn tegelijkertijd met reparatie band i.v.m. lekkage door een schroef

11 april 2020

Lex Van Wagensveld uit Arnhem

service 7 deskundigheid 5 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Het onderdeel voor de terugroepactie was niet aanwezig ondanks de vooraf gemaakte afspraak. Het onderdeel was wel aanwezig bij een andere vestiging en kon alsnog dezelfde dag worden geplaatst. De werkplaats receptie heeft goede afspraken gemaakt en heeft de auto gewassen teruggegeven.

11 april 2020

Wouter uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De auto weggebracht voor groot onderhoud en benodigde advies gekregen wat nog terplekke te vervangen. Bij het ophalen is de auto zelfs gewassen

9 april 2020

Sietse uit Emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

na ruim client 16 jaar nog steeds goed en in deze moeilijke tijd ook oke. Blijf gezond allen

8 april 2020

S uit Velp

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 5

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prima geholpen, goede communicatie

8 april 2020

Edwin uit Wageningen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goed gecommuniceerd en ver binnen de afspraken afgehandeld.

7 april 2020

Ton Kistemaker uit Papendrecht

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Goed

6 april 2020

Ed uit Twello

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Een goed advies gekregen van de verkoper, deze was erg betrokken en had kennis van zaken. Ook de aflevering verliep prima.

6 april 2020

Ko Kruijsse uit Oosterhout

service deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Prettig contact, goede deskundige service. Video boodschap geeft vertrouwen!

4 april 2020

Martijn uit Westervoort

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Prima services

4 april 2020

Jan uit Arnhem

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

2 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Slordig om de stikkers van nieuwe banden niet te verwijderen. Verder is de gemelde storing (ronkend geluid uitlaatsysteem) niet verholpen. Werd bij aflevering gezegd dat de fabriekssoftware update dat zou verhelpen. Kennelijk geen moeite gedaan dat even te controleren. Betekend nieuwe afspraak. Niet echt fijn voor de klant!

4 april 2020

Tom uit Apeldoorn

service 2 deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Snel geholpen

3 april 2020

Shirwan uit Elst

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

alles duidelijk besproken en afspraken zijn 100% nagekomen.

2 april 2020

Theo uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Twee keer hebben wij geprobeerd om bij Wensink in Apeldoorn een proefrit te maken met een Ford focus active. dit is 2 keer mislukt en zijn wij voor niets naar de garage gegaan. Mitchel heeft via internet een proefrit geregeld in Arnhem en heeft verschillende offertes volgens gemaakt en meegedacht in onze situatie. Ook naar de aankoop beantwoord Mitchel snel onze vragen.

1 april 2020

Martijn de Haas uit APELDOORN

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Zaak is goed besproken en beide partijen hebben water bij de wijn gedaan zodat wij in deze auto konden gaan rijden

1 april 2020

Gerritsen uit Spankeren

service 9 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 9

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Ben prettig geholpen. Deden veel moeite om De juiste auto te vinden die wij voor ogen hadden

1 april 2020

Raymond uit Vorden

service 7 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Was goed ervaring, goed service. Top

1 april 2020

Osman uit Dieren

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Aflevering lease auto privatleas anwb

31 maart 2020

Jan uit Arnhem

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

7 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

zeer tevreden over de service vond het wel apart dat ik ondanks dat auto ingepland was later terug moest komen voor vervangen brandstof filter maar dat was ook zeer snel en correct geregeld top geregeld

28 maart 2020

Hendrik uit Oude pekela

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

zoals ik gewend ben

28 maart 2020

Harrie uit Veendam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Lastig probleem goed opgelost

27 maart 2020

Gerard uit Zelhem

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Perfect!

27 maart 2020

Wj uit Blankespoor

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

2 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Beste dame of heer, De door u genoemde auto H-871-JN waarmee ik een bezoek aan uw werkplaats zou hebben gebracht heb ik nog niet eens in mijn bezit. Morgen haal ik deze op. Wat een slechte beurt ! (om in termen te blijven).

25 maart 2020

Eize uit Bolsward

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

goed

19 maart 2020

Engelina uit Assen

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

6 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

De reaparatie aaangaande de schuifgordijnen is goed verlopen. Echter. Als ik mijn li achter portier open zie ik een beschadiging welke niet meer weg te poetsen is. Ik heb het vermoeden dat hier met een onderdeel tegen aan is gestoten. De beschadiging zit op het metalen gedeelte. Daar ik zeer zuinig ben op mijn auto, en hem minimal 1x per week helemaal was en schoon maak, weet ik zeker dat deze er niet zat voordat ik hem weg bracht. Ik heb nog geen tijd gehad hier mee terug te komen.

18 maart 2020

Ingo Mom uit Didam

service 6 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Goede service, snel tijd voor onderhoud.

18 maart 2020

Brain uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Een afspraak kunnen plannen binnen mijn agenda om vervolgens snel en goed geholpen te worden. Top.

17 maart 2020

Arjan uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Wij hebben in september een auto gekocht, blijkt een hoop mis mee. (In Sneek) Dit keer de olie die eruit loopt en het motorblok dat vervangen moet worden. Blijkt dat de olie zwart is en nooit vervangen is geweest. Bij confrontatie beroept Wensink zich op het zogenaamde 3 maanden garantie plan en dat ze niets kunnen betekenen, maar van een dergelijk bedrijf kun je verwachten dat ze een auto VEILIG afleveren. Waarvan nu geen sprake was. Ik lees inmiddels meer klanten met dergelijke ervaringen. Hier laten wij het natuurlijk niet bij zitten!

15 maart 2020

Michelle uit Rijswijk

service 1 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 5

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Goede service.

15 maart 2020

Danil uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Een paar keer bij Wensink in Winschoten geweest, de mensen zijn altijd aardig en correct. Ze zijn snel en goed.

14 maart 2020

Ferdinand uit Winschoten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Altijd vriendelijk ontvangen, duidelijk over wat er moet of gaat gebeuren met bij behorende kosten, top.

13 maart 2020

Eesge Jongstra uit Vries

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Professioneel en vriendelijk

12 maart 2020

Tiny uit Bennekom

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Mijn Kuga maakte vanaf 80 km/pu. een irritant bijgeluid. Ben er 2 keer voor teruggeweest en het geluid is nu weg.

12 maart 2020

Jacques uit Apeldoorn

service 8 deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

geweldige wagen fantastische automaat

11 maart 2020

J.A.R.Brom uit Nijmegen

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Goed

9 maart 2020

Frans uit Loil (Didam)

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Mij ervaring met Wensink schadeherstel Apeldoorn is zeer slecht de communicatie met Wensink Arnhem is niet goed ik heb mijn bus met schade bij Wensink Arnhem achter gelaten16-12-2019 bus terug 03-01-2020 met excuses dat ze de koplampen nog moesten bestellen dus bus niet klaar later bleek dat ze de schade van voorkant van de bus niet hersteld hadden maar alleen de voorbumper vervangen dus nog geen 1 uur werk maar wel de bus kwijt alles bij elkaar drie weken voor een 1 uur werk zeer slechte reclame voor FORD Ik haal de bus op bij Wensink Arnhem word de sleutel naar mij overhandigd en wort gezegd u bus is klaar ik kijk naar de koplampen en zag dat ze niet vervangen waren bijna drie weken bus bij de garage Apeldoorn en nog niet klaar ik had zo weg kunnen rijden en later achter gekomen was had ik niets kunnen bewijzen dat twee koplampen niet destijds vervangen waren Ik weet niet aan welke van de twee ik nu geen steretje moet geven. Jongens van Arnhem Wensink zijn zeer zeker Vriendelijk zij krijgen van mij 10+ 5 sterren Hier onder geef ik de sterren voor Wensink Arnhem hoogachtend, M.Soyturk 0617169021

9 maart 2020

mehmet uit arnhem

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

veel sneller klaar dan afgesproken en factuur kwam voordeliger uit dus zeker +punten..

8 maart 2020

Hans uit Westervoort

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Mijn elders aangekochte Ford Mondeo diesel was betrokken bij een terugroepactie. Ondanks het feit dat ik nog geen klant was, werd ik vriendelijk te woord gestaan en was een afspraak soepel en volgens mijn voorkeur in te plannen.

6 maart 2020

Niels uit Oosterbeek

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Jullie zijn toppers ga zo door! Bedankt voor de nieuwe A.P.K. op mijn Mondeo!

6 maart 2020

Geert uit Steenwijk

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

De verkoper denkt goed mee en is zeer betrokken bij de verkoop en bijkomende uitdagingen.

5 maart 2020

Ed uit Arnhem

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

4 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Storingsmelding in display (steeksleutel) is nog steeds aanwezig. Tevens is , wederom , na de onderhoudsbeurt de klep van het dashboardkastje er scheef in gemonteerd. Hier baal ik van!

5 maart 2020

Fred uit Apeldoorn

service 6 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

De communicatie en de samenwerking zijn erg goed tussen klant en Wensink

4 maart 2020

Jeroen Thiele uit Ulft

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Totaal geen spijt van mijn overgang van Peugeot naar Ford. Super blij met mijn Focus ST line!

4 maart 2020

Paul uit Assen

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Tevreden werd goed geholpen

4 maart 2020

Jos uit Beuningen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

vriendelijk en deskundig

3 maart 2020

Petra uit meppel

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Tijdens de 40000 km onderhoudsbeurt heb ik aangegeven dat er een "rammel"in de auto aanwezig was. Zelf heb ik regelmatig geprobeerd te achterhalen waar deze "rammel"vandaan kwam", echter zonder resultaat. De monteur kwam erachter dat de linker dakrail los zat. Deze dakrail is vervangen en de rammel is weg

28 februari 2020

Henk Hamberg uit Schoonoord

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

1 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

We zijn erna toe gegaan voor een ford fiesta meneer was heel aardig maar toen we wouden onderhandelen begon meneer heel arrogant en bijdehand te doen. De auto stond voor 10,900 op de site maar omdat een slangetje kapot was van zogenaamd 900 werd het ineens 11,800????? We wouden onderhandelen en toen werd er gezegd " ja onderhandel je ook tijdens het kleding kopen?" Zo hoor je niet met je klanten om te gaan mensen onderhandelen zelfs bij een auto van 1000 en als je de auto voor 10,900 er op zet moet je zelf dat slangetje al maken respectloze medewerker

28 februari 2020

Selina uit Nijmegen

service 1 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 1

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Correct geholpen. We hadden een klein verschil van mening. Dit verschil van mening is naar volle tevredenheid door uw medewerker opgelost

28 februari 2020

Henk Arends uit Huissen

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Prima.

27 februari 2020

Marcel uit Kilder

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Ik werd meteen geholpen zonder afspraak. Daarnaast was de medewerker zeer vriendelijk.

27 februari 2020

Willem uit van Gellecum

service 10 deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Had op advies van de afspraakplanner een uur uitgetrokken. De auto was snel gereed, was prettig.

26 februari 2020

Christel uit Appelscha

service 9 deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Bij elke stap die ik heb gemaakt geeft arnout het gevoel dat alles goed komt en dat is erg prettig. Vandaar de dikke 10

24 februari 2020

Lennard mellema uit Deventer

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

vanwege terugroepactie bij Wensink geweest, correct afgewikkeld

21 februari 2020

Henk Winkel uit Halle

service 8 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Super. Aangedragen vragen en of opmerkingen worden in de service meegenomen en behandeld en bij het afleveren duidelijk terug gekoppeld.

18 februari 2020

jeroen uit Millingen aan de rijn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Wordt altijd keurig, snel en goed geholpen.

16 februari 2020

Henk uit Heelweg

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Omdat de Ford garage niet in dezelfde plaats is zijn we met onze bedrijfsbus gebonden aan een leenauto. Huur vragen voor een leenauto zou voor mij een reden zijn om niet persoonlijk naar jullie garage te gaan. Ik vind dat een service moet zijn voor klanten die echt niet anders kunnen. Verder een professioneel en goed ervaring. Op kundigheid en afhandeling zou ik jullie zeker aanbevelen, maar voor de stukje huurauto niet.

15 februari 2020

Paul uit Dronten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

6 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goed en serieus adequaat contact met de medewerker. Verwerking etc door binnendienst ging niet goed. Te lang, geen facturatie etc

14 februari 2020

Y.d. De vries uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Als bonus ook nog de auto van buiten gewassen.

14 februari 2020

A uit Eelde

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

N.a.v regelmatig een korte storing in mijn Ford Transit, een waarschuwing, dan iets inhouden en meteen na de melding alle systemen normaal weer door. Resetten na de onderhoudsbeurt hielp ook niet. Mijn vaste monteur had een vermoeden dat er iets met een verstuiver was. Deze zijn alle 4 vervangen en nu naar ettelijke duizenden kilometers kan ik wel zeggen dat het probleem is opgelost. Een schouderklopje voor de beide mannen van de Service-balie en de monteur in kwestie. Wederom een zeer prettige samenwerking en dat al jarenlang.

13 februari 2020

Henri uit Ulft

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

bedankt Maurice

11 februari 2020

Frank Massop uit Winterswijk

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Spontaan en netjes ontvangen!! Aardige vakbekwame medewerkers.

7 februari 2020

Rientjes uit Raalte

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Je kunt goede afspraken maken binnen redelijke termijn Voor vervangend vervoer is een elektrische fiets aanwezig. Alleen was het jammer dat de eerste keer dat ik met de klacht kwam het probleem niet opgelost is. De sluiting van de van de achterklep was wel gereset, alleen het probleem was niet verholpen. De tweede keer een langere afspraak gemaakt waarbij men erachter kwam dat de afstelling buiten de tolerantie viel.

7 februari 2020

Frans uit Middelaar

service 8 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Inhoudelijk deskundig en met persoonlijke aandacht. Goede uitleg bij de oplevering.

7 februari 2020

Gertie uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Vriendelijk geholpen, goede inruilprijs. Goede deal ! Aflevering ook uitstekend.

6 februari 2020

John Stofbergen uit Bantega

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Uitstekende service

6 februari 2020

Robin uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Prima afhandeling door een verkoper met kennis van zaken.

6 februari 2020

Frank uit Dieren

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Reparatie werk snrl en keurig afgehandeld. Was eerst even in Lichtenvoorde, maar daar zien ze de klanten niet staan. Onderlinge discussie aan de klantenbalie. Verkoper zei wel netjes goedendag , maar had een klant. Simpel toch, ik blijf naar Dietinchem komen.

5 februari 2020

J uit Winterswijk

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Erg prettige sfeer en ook de uitleg van bediening is als zeer positief ervaren.

5 februari 2020

Gerrit uit Dieren

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Als particulier werd ik direct bij het eerste bezoek serieus genomen. Uiteindelijk de nieuwe PUMA gekocht.

4 februari 2020

Jacco uit Deventer

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goed geholpen

3 februari 2020

Jasper uit Assen

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

We hadden een proefrit aangevraagd voor een Ford Fiesta. Aangegeven dat het om Private Lease zou gaan. De Fiesta bleek voor ons net een maatje te klein. Bij andere merken gaan kijken en uiteindelijk teruggekomen voor een proefrit in de grotere Ford Focus. Dat bleek de ideale auto. Na opnieuw een prettig gesprek met uw medewerker hebben we de knoop doorgehakt. Ook bij het ophalen van de auto werd weer alle tijd voor ons genomen; een heel heldere uitleg over alle 'ins and outs'. En ondertussen rijden we al weer een week in onze superfijne Focus!

2 februari 2020

Delissen uit Beekbergen/Zevenaar

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

1 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Auto geleverd die zeer slecht is Auto heeft veel verborgen schade verkoper wilde geen actie ondernemen na vele tel gesprekken Koop hier geen autob

1 februari 2020

Frans uit Purmerend

service 1 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 2

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Goed ontvangen en de juiste banden waren besteld. We werden goed geholpen en waren ook snel weer op se terugweg. De auto heeft nog niet zo prettig gereden. De banden bevallen prima.

1 februari 2020

Marius uit Born

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goed

31 januari 2020

P Hieltjes uit Zeddam

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Vorige week onze nieuwe auto opgehaald bij Wensink in Doetinchem, zijn daar geweldig geholpen en de auto is perfect afgeleverd..op en top goede service!

30 januari 2020

Rob uit Zevenaar

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

naar mijn mening is de ford zeer kundig voor het oplossen van problemen. Al hoewel mijn probleem nog niet opgelost is heb ik er het volste vertrouwen in dat het goed komt.

30 januari 2020

A Olijslager uit duiven

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goede begeleiding tijdens het maken van een keuze. Alle mogelijkheden doorgenomen. Aflevering ook prima. Ook daat weer een goede begeleiding wat betreft het in gebruiken nemen van het voertuig. Uitgebreid de tijd genomen voor de uitleg.

29 januari 2020

Dinand uit Assen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

goede service en meedenken/werken in geval van problemen. alleen is het nog steeds wachten op een update van de navigatiekaarten. Ford loopt te ver achter.

27 januari 2020

marcel bekkers uit dinxperlo

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

vriendelijk , goede begeleiding in maken van de juiste keuze in auto , mogelijkheid om een proefrit te maken . Persoonlijke benadering . Ophalen van de auto was echt een feestelijk moment en ook hier namen ze de tijd voor

25 januari 2020

Mireille uit Rheden

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

.

24 januari 2020

Ronald Gouw uit Winterswijk

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Wensink heeft als slogan het woord : Aangenaam, dit woord mogen ze wat mij betreft vervangen voor de zin; Onze arrogante medewerkers naaien u graag en geven een verminkte auto terug Auto is verminkt terug gekomen, onderdelen zijn niet terug gemonteerd maar op de achterbank neer gegooid. Onder de motorkap zijn onderdelen afgebroken en liggen er los. De motorblok was schoon toen hij naar de dealer ging en was nu ontzettend smerig. Auto achter een container met raam open neer gekwakt terwijl het regent. Toveren met prijzen, van een afgesproken prijs naar extreem hoge tarieven wat vervolgens in 2 minuten tijd weer drastisch naar beneden kon terwijl de onderdelen zelfde bleven. Extra onderdelen verzinnen om de prijs hoger te maken. Verkeerde diagnoses geven doordat er niet schoon is gewerkt en met zorg. Aan een auto werken zonder opdracht te hebben gekregen Factuur die niet klopt, weer andere bedragen, onderdelen die er niet op staan maar wel door gefactureerd worden. Ik heb teveel geld betaald voor een reparatie en een verminkte auto terug gekregen waardoor ik nu niet kan rijden omdat ik niet weet waar die losse onderdelen voor zijn en dat er afgebroken onderdelen onder motorkap bevinden. En dat wetende dat ze dit hebben gedaan bij een ongeneeslijke zieke vrouw die deze auto nodig heeft om naar het ziekenhuis gebracht te worden. Schande!!!!!

23 januari 2020

J uit Apeldoorn

service 1 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 1

2 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Service/behulpzaamheid zwaar beneden peil, onduidelijke afspraken en loze beloften.

22 januari 2020

M uit Arnhem

service 1 deskundigheid prijs/kwaliteit 2

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Aaangenaam en vriendelijk en namen de tijd om de verschillende dingen van de auto uit te legen

22 januari 2020

Edwin Bloebaum uit Apeldoorn

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Op de dag van de aflevering van gekochte Ford Fista ST Line werden we heel goed door Maxim geholpen.

18 januari 2020

M.A. Gross uit Leeuwarden

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Tijd werd genomen om alles uit te leggen. Prettige benadering. Goede service. Keurig afgeleverd.

17 januari 2020

Bianca uit Didam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

De reparatie van de claxon is een dag eerder dan gepland uitgevoerd omdat ik een schroef in mijn band kreeg. De twee problemen zijn toen die dag direct verholpen.

16 januari 2020

Niek uit Lichtenvoorde

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

4 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

18 oktober voor het eerst geweest voor een reparatie. Van te voren een prijsopgaaf gehad. Bij ophalen maar de helft van de werkzaamheden gedaan tegen driekwart van de kosten. Afgesproken een week later de rest van de werkzaamheden tegen materiaal kosten te laten doen. Ook weer een prijs afgesproken. Toen ik de auto ophaalde bleken de materiaalkosten twee keer zo hoog. Ik heb betaald met de mededeling dat ik hier nooit meer terug kom met onze auto. Medewerkers zijn niet op de hoogte van afspraken die je maakt. Je krijgt steeds andere mensen aan de balie. Er wordt niets gedocumenteerd in de computer dus je bent overgeleverd aan wie er die dag zit. Ik heb de rekeningen beide keren gepind. Tot overmaat krijg ik vandaag ook nog een herinnering dat de rekening nog openstaat. Kortom waardeloze communicatie en administratie.

14 januari 2020

Anna uit Balk

service 4 deskundigheid 4 prijs/kwaliteit 4

4 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Ik had een klacht/opmerking omtrent de behandeling van mijn auto. Daar is niets mee gedaan. Er was zeker 100 km met mijn auto gereden en ik heb daarvoor geen passende verklaring gekregen.

14 januari 2020

Paul uit Arnhem

service 3 deskundigheid prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Vriendelijk personeel en zeer klant vriendelijk

10 januari 2020

Gerard uit Veendam

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Ze hebben een goede service vriendelijke medewerkers en goede kennis in huis daarom loop ik hier al meer dan 20jaar. Ga zo door

9 januari 2020

Jans uit ALTEVEER GN

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Uitstekend geholpen in Doetinchem!

8 januari 2020

Reton Nijkamp uit Dalfsen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

4 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Op 18 december heb ik mijn Ford Fiesta naar uw garage gebracht en wel om twee redenen. De eerste reden was een rammelend geluid ergens uit het schakelmechanisme bij het acceleren en dan vooral bij de oneven versnellingen met name de 3e versnelling, dit probleem is niet opgelost! Het andere probleem was de electrische bediening van het portierraam aan de bestuurderszijde dit lijkt wel te zijn opgelost. Het eerste probleem wordt eigenlijk door uw service genegeerd, er wordt gezegd dat er niets aan te doen is en dat vind ik onacceptabel, een dergelijk rammelend geluid voor een auto van anderhalf jaar en die nog geen 20.000km heeft gelopen is niet normaal, dit heb ik nog nooit bij een auto meegemaakt. Ik wil uw organisatie absoluut niet in diskrediet brengen, maar verwacht wel dat het probleem wordt opgelost en dan verdient u wat mij betreft de 5 sterren!

6 januari 2020

Frits uit Arnhem

service 4 deskundigheid 4 prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Beide problemen (weigeren achterruitverwarming en geen geluid via bluetooth telefoon) zijn niet verholpen. Bovendien heeft de voorgestelde work-around voor het telefoonprobleem niet het gewenste effect. Contactpersoon wel vriendelijk en correct, maar eindresultaat van garagebezoek zwaar onvoldoende.

4 januari 2020

Henri uit Brummen

service 6 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Mijn bedrijfsbus had een storing op vrijdag middag. Ik heb contact proberen te krijgen met de werkplaats van Wensink Ford Apeldoorn rond 15:00 uur maar deze waren niet te pakken te krijgen. Via de centrale is er een terugbel verzoek in gediend, nadat zij ook niemand te pakken kregen, ook niet via de verkoop, maar ben nooit terug gebeld. Ik was rond 16:45 uur bij de garage, heb mijn verhaal gedaan betreft de storing van mijn bus. Ook heb ik gemeld dat ze telefonische niet bereikbaar waren. Antwoord ze waren druk. Ik kreeg netjes gelijk een leen auto mee. Hierin zijn ze zeer netjes. Ik vroeg of mijn bus achter het hek kon komen te staan i.v.m. het gereedschap wat in mijn bus zit en dat zou geregeld worden. Op zondag reed ik langs de garage en zag tot mijn verbazing dat mijn bus nog buiten het hek stond. Volgens de planning die ik vrijdag mee kreeg zou er dinsdag gekeken worden naar mijn bus en zou ik op de hoogte gehouden worden van de status. Op dinsdag eind van de middag heb ik maar eens gebeld wat de status van mijn bus was en dat deze nog steeds buiten het hek stond i.p.v. wat beloofd was achter het hek. Dit gingen ze uit zoeken en kwamen er op terug. Maar wederom hoorde ik niks. Woensdag ben ik langs de garage gereden om materiaal uit de bus te halen wat ik nodig had. Mijn bus stond nog steeds buiten het hek en vroeg hoe dit zat. Oorzaak was dat de de accu helemaal leeg was???? (Hang hem aan de start accu hallo jullie zijn de garage!) Ik kreeg toen te horen dat mijn bus voor vrijdag in de planning stond omdat het heel erg druk was. Op vrijdag eind van de dag had ik nog steeds niks gehoord. Maandag heb ik maar weer eens contact op genomen met de garage en kreeg wederom weer niemand te pakken. Via de centrale is er weer een terug bel actie uitgezet maar ook daar is niks mee gedaan. Dinsdag kreeg ik een SMS dat mijn bus klaar was. Woensdag ochtend mijn bus op gehaald, maar bij het wegrijden bleek dat mijn gordel nog los hing. Kortom er zijn nog wat verbeter puntjes.

3 januari 2020

Marcel uit Apedoorn

service 3 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

We werden hartelijk ontvangen, er werd uitgebreid de tijd genomen voor de informatie over de auto. Kortom een plezierige ervaring.

2 januari 2020

Lia uit Borculo

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Mijn ervaring met werkplaats en showroom personeel is dat er volgens afspraak gewerkt wordt en dat men zeer behulpzaam zijn.

31 december 2019

Nanne uit Nieuwe Pekela

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

4 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Auto van 1 jaar oud eind november gekocht en nog elke week naar de garage geweest om problemen op te lossen die gecontroleerd hadden moeten worden bij een afleveringsbeurt . Er was afgesproken dat hij een afleveringsbeurt en een update voor navigatie zou krijgen , maar beide is Niet gebeurt . Navigatie was 2 updates achter . Baas van aflevering wil er niets van weten .

30 december 2019

Dick uit Dronryp

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 4

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Prettig contact en alles was voorelkaar toen we de auto gingen afhalen nogmaals erg prettig

30 december 2019

Mark bakker uit Assendelft

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

3 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Ik wilde een 15000 beurt laten doen en navigatie-update omdat deze bij aankoop al verouderd was. Ik heb nog nooit zo'n gezeur meegemaakt. Dit komt mede omdat het een leaseauto betreft misschien en dat de afspraak ook via leaseplan dient te lopen. De beurt was blijkbaar al uitgevoerd op 02-10-2019 ergens bij een Ford dealer in Duitsland terwijl ik daar nooit geweest ben. Op deze dag was ik aan het werk in Groenlo. Vervolgens moet ik dit uitleggen....

29 december 2019

Oscar uit Winterswijk

service 4 deskundigheid 4 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Gewoon een super bedrijf!

28 december 2019

Carla uit Huissen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

onze ford fiesta is perfect we zijn er super blij mee

26 december 2019

henk ligtenbarg uit Ruurlo

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

2 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Wij hebben contact gezocht met uw bedrijf betreft een occasion. Aangezien het voor ons 1,5 uur rijden is hebben wij eerst gebeld met vragen over de staat van de auto, hoe hij er uitziet, hoe de staat van onderhoud is en geweest is en of er mogelijkheden waren betreft de prijs. Prima geholpen en afgesproken om langs te gaan om te bekijken. Eenmaal aangekomen zit de auto aan de achterkant en zijkant vol diepe krassen!! Iets wat wel aangegeven mag worden als je de verkoper aan de telefoon hebt en vraag naar de staat van de auto. Het waren geen oppervlakkige kleine krasjes maar diepe tot ongeveer 20 cm. Daar rij je dan voor niks 1,5 uur heen en weer terug. Als je de verkoper daar op aanspreekt zegt die "tja moet je er maar specifiek om vragen en anders moet je maar een nieuwe kopen" En " hoi is niet gepoetst dan had u het niet gezien" tot dat je de auto een keer waar. Verkoper Nick, wat een beunhaas is hij. Ik begrijp niet dat u die nog in dienst heeft. Bent u opzoek naar een betrouwbare autodealer die een eerlijk verhaal vertelt als je daar naar vraagt dan moet je zeker niet mij Wensink in Elst zijn zou mijn advies zijn!

26 december 2019

Melvin uit Twente

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 4

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Daar waar Ford zelf een arrogante en klant-onvriendelijke houding aanneemt mbt SYNC, pakt dealer Wensink in Doetinchem dit uitstekend op en heeft mij geholpen daar waar het kon! Als klap op de vuurpijl k nog even de auto gewassen (en dat was nodig!). Wt een super service! Daar kan Ford Nederland nog hl veel van leren!

25 december 2019

Willem Siebelink uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Het klinkt bijna saai, maar jullie doen het echt super goed, vriendelijke ontvangst, goed en snel....net altijd een beetje meer dan je verwacht...chapeau! Maar dat is ook een van de redenen van jullie groei en positie in de markt!

25 december 2019

Cees uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

We werden hartelijk ontvangen en goed genformeerd. Jammer dat bij aflevering de matten niet vastzaten, de navigatie nog niet werkt en de achteruitrijcamera 18 sec moet intialiseren. Maar dit zal bij de eerste beurt worden opgelost, is ook niet zo'n issue, maar de matten vastzetten had volgens mij beter gelijk goed kunnen zijn.

23 december 2019

Ronald uit Arnhem

service 6 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Kundig en vriendelijk personeel

20 december 2019

Antoine uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Alles volgens opgave

20 december 2019

H de Jong uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

2 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Wij hebben contact gezocht met dit bedrijf betreft een occasion. Aangezien het voor ons 1,5 uur rijden is hebben wij eerst gebeld met vragen over de staat van de auto, hoe hij er uitziet, hoe de staat van onderhoud is en geweest is en of er mogelijkheden waren betreft de prijs. Prima geholpen en afgesproken om langs te gaan om te bekijken. Eenmaal aangekomen zit de auto aan de achterland en zijkant vol diepe krassen!! Iets wat wel aangegeven mag worden als je de verkoper aan de telefoon hebt en vraag naar de staat van de auto. Het waren geen oppervlakkige kleine krasjes maar diepe tot ongeveer 20 cm. Daar rij je dan voor niks 1,5 uur heen en weer terug. Als je de verkoper daar op aanspreekt zegt die "tja moet je er maar specifiek om vragen en anders moet je maar een nieuwe kopen" En " hoi is niet gepoetst dan had u het niet gezien" tot dat je de auto een keer waar. Verkoper Nick, wat een beunhaas! Als het mijn medewerker was geweest ging die er uit! Bent u opzoek naar een betrouwbare autodealer die een eerlijk verhaal vertelt als je daar naar vraagt dan moet je zeker niet mij Wensink in Elst zijn.

20 december 2019

Melvin uit Vroomshoop

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 3

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goed bereikbaar voor maken afspraak. Juiste leenauto staat altijd klaar. Heldere en vriendelijke verklaring van gedane onderhoud en eventuele reparatie.

19 december 2019

Richard uit Ulft

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prima service

18 december 2019

Gerrit uit Marknesse

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

staan altijd klaar om je te helpen en naar oplossingen te zoeken

17 december 2019

aloys duis uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Goede extra service , goed personeel !

14 december 2019

Evert uit Zetten

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

5 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Via het online reserveringssysteem een afspraak gemaakt voor 11:30uur. Hier een bevestigingsmail van ontvangen. Dag voor de beurt krijg ik een sms dat de afspraak 09:45 uur is. Zodoende gebeld en mijn afspraken in de agenda met pijn en moeite omgegooid. 's Morgensvroeg de auto gebracht, 's middags om kwart over 4 de auto opgehaald. Deze was nog niet klaar. Om 17:00 uur was de auto pas gereed.... Voor de rest vriendelijk geholpen

13 december 2019

Henk Rauw uit Duiven

service 8 deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

De eerste keer naar Wensink. Heel hartelijk te woord gestaan. Goede afspraken gemaakt en alles correct afgehandeld. Super.

12 december 2019

H.Jellema uit Woudsend

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Netjes te woord gestaan en goede uitleg van de betreffende monteur. Alleen jammer dat er vanuit Ford zelf geen oplossing is voor het probleem

12 december 2019

Bob uit Bemmel

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Goede service en duidelijke uitleg wat men gedaan heeft. Prettige contact zowel met service adviseurs en werkplaats.

12 december 2019

Frans Stevens uit Zevenaar

service 8 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

4 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

ik had een afspraak om van haal en breng service gebruik te maken. toen vroeg iemand aan de tel of ik toch niet even zelf langs wil komen omdat het de eerste beurt was en niet langer dan een half uur tot drie kwartier zou duren. ik was er 8:15 en om 10:15 vroeg ik waarom ik de auto nog niet terug heb omdat er al lang de tijd voorbij was. ze gaven waan dat er een update gedaan moest worden (terugroepactie) . als iemand zo vriendelijk zou zijn geweest om mij hier van op de hoogte te brengen dan had ik er nog begrip voor

10 december 2019

Ernst uit Oosterbeek

service 4 deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Fijne service. Snel en vakkundig geholpen

10 december 2019

Marco uit Duiven

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Goede uitleg en neemt voldoende tijd voor vragen ,klant vriendeljik.

9 december 2019

J.G uit Kraggenburg

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

jammer dat jullie weinig onderdelen op voorraad hebben

8 december 2019

erik uit Nieuw Buinen

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 4

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Correct geholpen

7 december 2019

Jan uit IJLST

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

duidelijke afspraak en mooi op tijd

6 december 2019

marcel van Leeuw uit Lichtenvoorde, Oost Gelre

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

met name dat de auto schoon wordt overhandigd. kleinigheid maar groot gebaar

6 december 2019

Nathaniel Manubu uit ASSEN

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Een fijne ervaring bij deze garage. Zeer vriendelijk en heel deskundig.

5 december 2019

Wim Wennekes uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

1 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

.

5 december 2019

. uit .

service 2 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 2

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Levering nieuwe auto: Netjes en op tijd alles volgens afspraak 04-12-2019 geregeld. Ook zeer attent het bloemetje bij de nieuwe auto

5 december 2019

Willem uit Opheusden

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik heb zelf contact moeten opnemen over de aflevering van mijn auto en de aflevering was niet op het afgesproken tijdstip.

3 december 2019

Geno uit Bemmel

service 4 deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Enige maanden geleden werd in mijn vrij nieuwe Ford een euvel ontdekt waarbij in de werkplaats geconstateerd werd dat er een onderdeel vervangen moest worden. Als tijdelijke oplossing werd er een smeermiddel aangebracht. Toen ik online de afspraak boekte voor deze vervanging voegde ik daarbij bovenstaande opmerking ter toelichting toe. Toen ik mijn auto op de afgesproken datum bracht, kreeg ik een reprimande aan de balie dat ik e.e.a. zo vaag had omschreven, dat ik had moeten bellen en het onderdeel was dus niet besteld want de afspraak wordt pas "de dag van tevoren tevoorschijn gehaald". Zowel deze feiten als de manier waarop ik te woord werd gestaan vond ik verbijsterend.

2 december 2019

Angelique uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Uitstekende service, na pech met mijn nieuwe ford transit ( niet bij jullie vandaan) heeft Wensink het toch snel en correct afgehandeld. Mijn complimenten ook voor de medewerkers!!

2 december 2019

Hans Mast uit Haarlem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Leuk bedrijf om te komen en plezierig geholpen door de verkoper Pim. Bij de aflevering een leuke orchidee cadeau. Fijne auto en geen enkel probleem bij de terugroepactie.

1 december 2019

Piet uit Geldermalsen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Super

29 november 2019

Fj uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

28-11-2019. Klachten zijn verholpen met storingen in display door update van software Focus diesel 2019. Tevens bandenwissel gedaan en olie is ververst door melding in display. Ik krijg nu (29-11-2019) over de mail een bericht voor het maken van een onderhoudsbeurt. Km stand ca 24.000 km ? Leaseauto bij Alphabet.

29 november 2019

Arjan uit Elst

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De verkoper Dirk Zuidema weet een simpele bandenwissel voor onze bedrijfswagens op een voor ons maar ook voor Wensink perfecte wijze te laten verlopen. Ik hoop dat de service, werkplaats deze werkwijze en service gerichtheid gaat overnemen.

28 november 2019

H.M. Valkema uit EMMELOORD

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Zie bovenstaande

27 november 2019

JP uit Appingedam

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

2 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Normaal gesproken fijne ervaringen met de Ford garage in Arnhem, maar nu betwijfel ik toch of ik nog een keer kom. In de showroom netjes behandeld, had onverwachts problemen met mijn motor en de auto kon meteen naar de garage. Hierbij expliciet vermeld dat mijn linker bestuurders raam een naar geluid maakt als ik hem bedien. Ik haal mijn auto 2 dagen later op en rijd weg. De volgende dag denk ik hey, ik probeer mijn raam even en het geluid is nog steeds niet weg (niet vermeld tijdens het ophalen vd auto). Ik bel met de werkplaats: 'mijn monteurs hebben niks gehoord, dus het zal er wel niet zitten'. Jammer en teleurstellend, de tone of voice waarmee ik ben aangesproken. Als jullie willen kan ik het voor jullie filmen (want je hoort het geluid erg luid en duidelijk), maar mij wijsmaken dat het wel aan mij zal liggen, daar ben ik niet van gediend. Heb de meneer aan de telefoon netjes gedag gezegd maar ben woedend. Niet om mijn raam die piept (want hey, laat ik eerlijk zijn, het is een luxeprobleem), maar de manier waarop ik ben aangesproken. Dat raam kan me gestolen worden, maar alsjeblieft, neem de klant toch serieus. Vooral omdat de klant vertrouwd op jullie expertise....

25 november 2019

Gzde uit Doesburg

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Onbekende storing in een nieuw geleverde auto is nooit leuk maar Wensink Emmeloord (lees Hans Schurer en Rick) hebben dit grandioos opgepakt, vervangende auto neergezet terwijl dit niet erbij hoorde en storing verholpen. Constant goed gecommuniceerd. Top!

23 november 2019

Sidney uit Almere

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

7 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

De verkoper was professioneel en vriendelijk mij de auto aan het uutleggen

22 november 2019

L.g.m.aalders uit Arnhem

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Na problemen met de elektronische aspecten van mijn Ford Mondeo en mijn negatieve ervaring in Zutphen bij mijn eigen garage weer uitgekomen en alles was weer tip top geregeld. goede service goede communicatie over de reparatie en de verwachte tijd die daarvoor nodig was Goed vervangend vervoer van soortgelijk niveau.

20 november 2019

Amando uit Epe

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Klein probleempje werd keurig opgelost, zonder dat er kosten aan waren verbonden. Netjes naar je geluisterd, om probleem op te lossen.

16 november 2019

J uit Veendam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goeie uitleg over de auto. Min puntje er slecht opgepoetst daarnaar ik gelijk heb gezegt hier door word overnieuw gepolijst als Sjoerd beamer terug is van zijn vakantie

15 november 2019

Tineke Sluiter uit Huissen

service 6 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 6

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Prettig ontvangst en afhandeling.bij aflevering super geholpen door de verkoper. Aardige vent.

15 november 2019

Harry hamer uit Brummen

service deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Netjes onvangen, duidelijke instructie

15 november 2019

Arnout uit Baarn

service 7 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

IK heb nog niet veel ervaring met Wensink. Tot nu toe ben ik tevreden. Ik maak gebruik van uw banden hotel en winter en zomer check en dat verloopt uitstekend. De receptie in Elst is uiterst vriendelijk.

13 november 2019

Hans uit Bennekom

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

5 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Van bus is de accu vervangen. Daardoor is mijn navigatie afgemeld nu moet ik hem weer aanmelden. Was fijn geweest als dit even gemeld was. Tevens klok van de auto niet ingesteld en stoel stond in een hele andere stand. Kaartje die vermeld volgende beurt niet vervangen door nieuwe.

12 november 2019

Jacco uit Zetten

service 5 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

2 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Helaas heb ik een slechte ervaring met de laatste onderhoudsbeurt gehad maandag 21 okt onderhoud laten uitvoeren Woensdag 23 okt op de afslag A1 en A50 brandstofslang van de filter losgeraakt ( zat niet goed vast) auto gleed door gladheid van diesel Ik dacht aan lekke band Bergingsbedrijf heeft mij op moeten halen Brandstofslang gerepareerd daarvoor moest accu eruit Helaas bleef auto in blokkade staan. Huur auto van bergingsbedrijf mee gekregen kreeg telefoon pak hem op reed er een politie achter mij. Ook nog een bekeuring van 250 gekregen Wensink Apeldoorn heeft auto gerepareerd dit heeft al met al een week geduurd. Natuurlijk kan dit gebeuren waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden.. Gr E. Wiersma

11 november 2019

E Wiersma uit Hommerst

service 5 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Service is prima altijd goed ontvangen. En als er iets mis is wordt gelijk overlegd of gebeld.

10 november 2019

Ruud uit Ewijk

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

4 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Software is ge-update, maar het mechanische probleem niet

10 november 2019

Henk uit Doetinchem

service 6 deskundigheid 4 prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik had gebeld met wensink. Ja ze hadden een nw accu voor mijn auto. Kom ik daar. Moest de monteur kijken als ze wel zon accu hebben. Vreemd. Ik wou contant betalen. Maar wisselgeld was er niet. Heb afgesproken dat ik maandag langs kwam. Ook gedaan. En betaald. Krijg ik vervolgens woe weer een rek thuis gestuurd met een ander bedrag. Vind dit heel slecht.

9 november 2019

Pieter gerrits uit Bovensmilde

service 1 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 1

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zoals ook bij de aankoop van de vorige auto's, is ook deze keer de ervaring fantastisch. Goede service en professioneel en vriendelijk personeel.

9 november 2019

Rob uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Perfecte service!

8 november 2019

Reton Nijkamp uit Dalfsen

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

2 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Zelfs na slecht ingevulde enquete neemt er niemand contact op. Bar..

8 november 2019

Pieter uit Veendam

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 2

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Het was alleen maar de bandenwissel, en een winter beurtje. De banden worden nu opgeslagen, dit is wat makkelijker voor mij. Want de voorjaars- omzetting gebeurde op een andere plaats. Bij uw garage bekend. Voor een paar jaar terug kreeg de auto ook een wasbeurtje, maar nu niet meer. Is hier een reden voor ?

7 november 2019

Roelf uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Heb hele goede ervaringen wordt vriendelijk behandeld en een goede service

6 november 2019

Jetze Wolthuizen uit Sneek

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Klantgericht en klantvriendelijk!

6 november 2019

Nico uit Annen

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prettige omgang met medewerker; beter dan vorige keer. Snelle service en praktisch met een leenfiets. Fijn!!!

6 november 2019

Kristin uit Assen

service 9 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

klant vriendelijk een goede garage

6 november 2019

hjhm claassen uit angeren

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

5 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Beste lezer, 31-10-2019 1e Door omstandigheden is mijn autogebruik minder dan 10000 km per jaar. Een jaarlijks flexibel op de klant afgestemd onderhoudsplan is bij u helaas niet mogelijk. Na visuele controle van u ,zijn er naar mijn mening onderdelen die men jaarlijks niet hoeft te vervangen. 2e Het Irritant gezeur met uw garantieplan, van uw personeel waarin men niet kan aangeven wat nu mijn geldelijk voordeel is bij mijn minimale autogebruik. 3e Momenteel heeft de auto op u aanraden een grote beurt gehad, kosten bij opgaaf 400,= ,uiteindelijk waren de kosten 528,=. {na aftrek van de op mijn verzoek niet geplaatste ruitenwisserbladen} wel heb ik ingestemd om Tunap Benzine toe te voegen. De zin of onzin daarvan ontgaat mij helaas. 4e ik heb aan uw medewerkers gevraagd om de slotbouten te vervangen voor de bijgeleverde originele wielbouten. Helaas is daar heel wat mis gegaan. In ieder geval heb ik geen slotbouten meer. Slotbouten en dop zijn te niet gedaan. 5e De afgesproken tijd was zodanig overschreden ,zodat ik niet meer de tijd had om de auto dezelfde dag op kon ophalen. Als 24 uurs Mantelzorger zit ik niet ruim in mijn tijd. Een service ervaring waar ik niet vrolijk van wordt. In afwachting van uw reactie, Met vriendelijke groet,

6 november 2019

H CROESE uit ARNHEM

service 5 deskundigheid 5 prijs/kwaliteit 5

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Ben nerjes vanaf afspraak tot eind keurig geholpen. Op het van dat de auto klaar keurig gebeld en daarnaast.ook volgens afgesproken tijd

6 november 2019

Theo uit Muntendam

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zeer flexibel. Koplamp was kapot en ik kwam om 16.30u bij jullie langs. Ik vind het heel fijn dat jullie dan toch nog even tijd vinden om mij weer verder te helpen

6 november 2019

Erwin uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

afspraak gemaakt netjes gebeld. met resultaat en netjes afgewerkt

6 november 2019

frits uit apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

4 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Nodeloos is de startmotor vervangen, kostte 1100 euro. Wij komen er niet meer!

6 november 2019

M uit Warnsveld

service 4 deskundigheid 4 prijs/kwaliteit 2

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

voor de derde keer mijn auto met een mankement terug gekregen die er voordien niet was.

6 november 2019

Kees uit LUNTEREN

service 1 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 3

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

vriendelijke verkoper , goede uitleg gehad , met een goed gevoel naar huis gegaan

5 november 2019

jordy uit winterswijk

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Prima service

5 november 2019

Joop uit Gaanderen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

De kracht is de persoonlijke benadering van de klant. Dat schept vertrouwen en een band

5 november 2019

Jan uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prima

5 november 2019

Jan uit Veenhuizen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik kon even langs komen zonder afspraak.

5 november 2019

Reina uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Qua klantgerichtheid en behandeling nog steeds zeer tevreden

5 november 2019

Ab uit Gieten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

6 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Betrof omwisseling van zomer naar winterbanden. Dit duurde al met al 1.15 uur, werd tussentijd niet op de hoogte gehouden hoelang dit ging duren. Moest er zelf naar vragen. Voorheen ervaring met Euromaster en Kwikfit. Hier was de omwisseltijd ongeveer 0.45 uur.

5 november 2019

arjangroffen uit groffen

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Word altijd prettig geholpen. En als er extra kosten zijn, dan wordt er gebeld of gemaild.

5 november 2019

Marjon uit Zutphen

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

9 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

prima

5 november 2019

bert uit apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Zeer snelle en vriendelijke Service!

4 november 2019

Mark Sessink uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Prima service en klantvriendelijk

4 november 2019

Marian uit Huissen

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Dirk is een top vent, leuk gesprek mee gehad en meteen klap erop.

4 november 2019

arthur uit Nieuw Vennep

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De service was gewoon weer goed medewerkers zijn vriendelijk ,behulpzaam en nemen tijd om vragen te beantwoorden

4 november 2019

Marco uit Emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Andere auto gekocht, dus geen onderhoudsbeurt zoals in uw mail aangegeven. Niets op aan te merken.

4 november 2019

Harrie uit Veendam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

4 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Heb het laatste jaar 3 keer over excuses gekregen, omdat de afspraken die waren gemaakt, ter plekke niet zo werden uitgevoerd als afgesproken. Dit heeft te maken met de, in mijn ogen, slechte communicatie bij de receptie onderling en naar de klant toe.

3 november 2019

Han Reerink uit RIETMOLEN

service 4 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Mbt Ford specifiek heb ik een klacht. Ik heb gebeld om te vragen of mijn navigatie een update kan krijgen en wat dit moest kosten. Tot mijn stomme verbazing wordt daarvoor een bedrag van .180,00 in rekening gebracht gebracht.!!!! Dit slaat m.i. nergens op.

3 november 2019

Rudolf uit Assen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

5 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Een versnellingsbak verwisselen op 57.000 km verwisselen, daar zit je niet op te wachten. Het is en blijft techniek dus alles kan een keer stuk. Door Wensink Emmeloord echter goed opgepakt. Afspraak verliep goed, vervangende auto en netjes op de afgesproken tijd weer klaar. Jammer dat Wensink van plan is om de brandstof in rekening te brengen die met de leenauto verbruikt is. Ik had aan de balie specifiek gevraagd of er bijzonderheden waren in het gebruik van de leenauto. Dit bleek niet zo te zijn. Bij de afhandeling kreeg ik te horen dat ik de auto had moeten tanken. " Ik krijg de rekening wel". Mijn auto had ondertussen de nodige testkilometers gereden met de nieuwe versnellingsbak. Ik heb niet om een defecte versnellingsbak en testkilometers gevraagd. Kan ik ook een rekening sturen voor de gemaakte kilometers?

3 november 2019

Thierry uit Emmeloord

service 5 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zie hierboven!!

3 november 2019

Bep uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Omdat mijn garagehouder er mee op houd voor de 1e keer m'n auto naar Wensink. Goed genformeerd over de uit te voeren werkzaamheden telefonisch en in een filmpje. Nog nooit meegemaakt, fantastisch en leuk om te zien. Het werk is goed en netjes uitgevoerd en alles duidelijk vermeld in de factuur. Daarbij Ford pechhulp service erbij gekregen voor een jaar. Al om al een goed gevoel aan over gehouden.

2 november 2019

Folkert uit Wommels

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

De via internet gemaakte afspraak voor APK en bandenwissel werd vlot bevestigd via een email. Op de dag zelf ontvangen door Ronald met een kopje koffie. Een noodzakelijke reparatie van een ophangbeugel van het uitlaatsysteem werd in dezelfde setting uitgevoerd. Na een kleine twee uur keerden een mooi gewassen auto en zijn baas weer huiswaarts. Ook deze keer een positieve ervaring.

2 november 2019

Dirk Jan uit Didam

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goed

2 november 2019

Gerda uit Hoogeveen

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 6

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Nette ontvangst, werk volgens afspraak, bericht van gereedheid auto kwam snel.

2 november 2019

Helen uit Malden

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

De bandenwissel is prima verlopen.

2 november 2019

Monica uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en aandacht vanuit medewerkers is wat mij betreft zoals altijd geheel naar wens. Medewerkers stellen zich in op het optimaal realiseren van klantnabijheid!

2 november 2019

Rob uit Westervoort

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Goede ontvangst en service

2 november 2019

Coen uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Goede ontvangst

2 november 2019

Grefen uit Westervoort

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Banden wissel uitstekend en snel uitgevoerd. Prima advies over de stand van status van de zomerbanden.

2 november 2019

Rene van Houdt uit Amersfoort

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Goed en snel geholpen na acuut probleem

2 november 2019

Anne uit Emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Vandaag heb ik mijn Ford Fiesta ST line mogen ophalen en dankzij de goede gesprekken en adviezen van Hans Schurer (sales bij Ford wensink) heb ik met een vertrouw gevoel mijn nieuwe auto aangeschaft.

2 november 2019

Dominique uit Almere

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

9 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Goed en snel geholpen.

2 november 2019

Ge uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Werd keurig ontvangen. Ik moest even wachten. Er werd een heerlijke kop koffie aangeboden. De vraag die ik had werd keurig be antwoord. Top.

1 november 2019

Erna Schreurs uit Winterswijk

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Aardige mensen . Staan je netjes tewoord.

1 november 2019

Jan uit Eibergen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Alles volgens afspraak

1 november 2019

Henry uit Winschoten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goed

1 november 2019

H uit Wehl

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 5

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Probleem lijkt opgelost. Monteur reed even mee. Heldere diagnose. Snel opgelost.

1 november 2019

Mariette uit Nijmegen

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

super serviceverlening!

1 november 2019

D. Verhaaf uit Slijk-Ewijk

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Wij zijn goed geholpen bij de ver- en aankoop van onze nieuwe auto. De onderhandeling liep vlot met voor de verkoper de nodige zweet druppels. Wat wij heel jammer vonden was de onderhandeling later voor de aan te brengen trekhaak. Door omstandigheden van lichamelijke aard was dit voor ons niet eerder te regelen waardoor we nu veel meer euro's kwijt zijn. Jammer maar helaas ik had wel verwacht dat er een zekere coulance mogelijk zou zijn geweest.

1 november 2019

Hans uit Arnhem

service deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

De extra's vindt ik leuk. Bv auto wassen etc

1 november 2019

Robert uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

De achterruit van mijn Ford Fiesta was ingetikt. De auto kon achtergelaten worden en de volgende dag stond mijn auto met een nieuwe ruit, gewassen en gestofzuigd weer netjes klaar. Topservice!

1 november 2019

Mick uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Wat me als eerste opviel in de werkplaats was de leeftijd van de monteurs ,mannen die mijn inziens al geruime tijd werken in deze branche en zeker enige kennis hebben bivendien zeer klant gericht ,open en eerlijk.

1 november 2019

Joop strick uit Arnhem

service 8 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

zeer goed

1 november 2019

Maayeshi uit EMMELOORD

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De vertrouwde procedure 'u vraagt, wij draaien' werkt prima. Een extra waslaag voor de carrosserie is mogelijk en het batterijtje van de sleutel met afstandsbediening moest inderdaad vervangen worden. Ik kan nu weer maanden verder!

1 november 2019

Johan Yntema uit Emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

We zijn buitengewoon tevreden over de service van Wensink. Onze auto werd 's morgens vroeg opgehaald en 's avonds mt winterbanden n een onderhoudsbeurt weer keurig schoon voor de deur afgeleverd. Dank, ook na 50 jaar Ford rijden, bestaat er nog steeds een goede service!

1 november 2019

Piet Boon uit Vaassen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Goede service

1 november 2019

Hein uit Voorst

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Kon een leenauto meenemen, ook nog wel een hele jonge Ford! Het enige jammere was dat de rekening toch vijftig euro duurder was bij afrekening. Ik had gevraagd om prijs voor distributieriem plus waterpomp maar kwamen blijkbaar later nog kosten overheen o.a. ruitewisservloeistof en koelvloeistof.

31 oktober 2019

Christians uit BELLINGWOLDE

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 6

6 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Jammer dat de communicatie niet juist verlopen is met Emmen waardoor ik de eerste keer voor niets naar Veendam gereden ben. Het probleem is de tweede keer goed verholpen.

31 oktober 2019

Willem uit Holsloot

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Ik ben bijzonder hartelijk ontvangen in Sneek er werd mij direct koffie aangeboden. Het betrof een eerste servicebeurt en klachten had ik niet. Ik heb gewacht en alles werd keurig geregeld. Ik ben zeer tevreden.

30 oktober 2019

Sietse uit Bolsward

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Prettig, meedenken, goede service

30 oktober 2019

Jan uit Aalten

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Weer een positieve ervaring gehad. Tussentijdse noodzakelijke reparatie us snel opgenomen door Ford Wensink in Lichtenvoorde en binnen twee werkdagen afgehandeld.

30 oktober 2019

R uit Aalten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Weer erg vriendelijk en accuraat geholpen, probleem verholpen

30 oktober 2019

Peter uit Beerta

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Professioneel advies en duidelijke uitleg over te verrichten reparatie en tijdsduur.

30 oktober 2019

Harm Kruize uit Westerlee

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Ik rijd niet voor niets een Ford Kuga. Prima en mooie auto. Weet dat ik de Ford-garage dicht bij huis heb. Aardige mensen, vriendelijk en voel met altijd klant/gast. Ik heb nog nooit iets negatiefs of bijzonders meegemaakt. Mijn vertrouwen is groot in Ford en in mijn Ford Wensink-garage in Winschoten.

30 oktober 2019

Eildert uit Winschoten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Vriendelijk ontvangst, extra klachten besproken. Tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt geinformeerd over extra kosten. I.v.m. meer benodigde tijd voor de werkzaamheden was de auto later op de dag weer rijklaar. Een extra wasbeurt leverde weer een schone auto op.

30 oktober 2019

Gerard uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Altijd vriendelijk en hulpvaardig

30 oktober 2019

Jeannette uit Vries

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

hoera

30 oktober 2019

Arnold M. van Wi uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Vertrouwde mijn auto niet, konden hem gelijk brengen en het is de volgende dag verholpen, ook een mankement wat een paar dagen later gepland was is gelijk meegenomen. Heel blij mee.

30 oktober 2019

Antien Kingma uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik kwam langs om de storing in mijn auto te bespreken. De storing kon op korte termijn worden geanalyseerd en de reparatie kon op de volgende werkdag worden uitgevoerd. Bovendien werd de apk keuring en het periodieke onderhoud erin meegenomen. Bovendien werd een vervangende auto beschikbaar gesteld.

30 oktober 2019

John uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

1 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Wij wachten nog steeds op antwoord op onze diverse mailberichten inzake een incassokwestie. Duurt al maanden en we ergeren ons hier heel erg aan. Betreffende Mondeo gaat begin volgend jaar vervangen worden.. heb verzocht om tijdens de beurt een Mondeo hybride te proberen. Op het allerlaatste moment door jullie weer afgezegd, en wordt ook geen vervolg aan gegeven. Dan maar geen Mondeo maar wat slecht!

30 oktober 2019

Pieter Oudenaard uit Assen

service 2 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 1

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Echt top! Paar weken geleden een Audi gekocht bij Wensink in Deventer. Alleen voor wat noodzakelijk reparaties kon ik in Elst terecht! Elst heeft het geweldig op gepakt en snel gehandeld met de reparaties! Werkelijk top organisatie! Duimpje omhoog!

30 oktober 2019

Ruben uit Westervoort

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Kon direct terecht ivm acuut probleem en daarbij prima geholpen. Eerder gerapeerd dan verwacht en tevens nog winterbanden vervangen die voor een maand later gepland stond.Hiervoor hoefde ik dan niet nog eens terug te komen.Fijn!

30 oktober 2019

Jacqueline uit Arnhem

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

APK keuring. Makkelijk een afspraak te maken! Maar tevredenheid gekeurd!

30 oktober 2019

Els uit Velp

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

goede vakmensen zijn er aan werk

30 oktober 2019

H. uit Marknesse

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Wensink Ford Emmeloord is zeer servicegericht. Eerlijk, open en betrouwbaar. Snelle communicatie waarbij ook meegedacht wordt in oplossingen

30 oktober 2019

Thijmen uit Emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Goede begeleiding

30 oktober 2019

Willem Renders uit Swifterbant

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Goed en strak geregeld.

30 oktober 2019

E.G. uit Emmeloord

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Alles goed. Echter auto stond niet afgetankt klaar wat wel had gemoeten volgens de werkplaatschef. Ook het bandenzwart ontbrak nog gaf hij aan.

30 oktober 2019

Sander uit Twello

service 7 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Goed genformeerd en een telefoontje gekregen dat de wagen weer klaar stond.

30 oktober 2019

Rene Houwer uit Apeldoorn

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Snel geholpen.

29 oktober 2019

Adri uit Terborg

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Er wordt goed meegaat met oplossingen. Duidelijke prijsindicatie vooraf Prima fiets service

29 oktober 2019

Harry uit Groenlo

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goed overleg met wat er aan de auto mankeert

29 oktober 2019

Rob uit ANGERLO

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Ik heb mijn auto afgehaald in Lichtenvoorde. hier is alles vlekkeloos verlopen.

29 oktober 2019

Henny uit Wiegerinck

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Auto voor APK gebracht. Snel en goed geholpen.

29 oktober 2019

Hein uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

direct en prima geholpen

29 oktober 2019

Hans uit Rolde

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Trekhaak is goed gemonteerd en de plekjes mooi bijgewerkt. Hij is schitterend Gepoetst.

29 oktober 2019

Marius uit Born

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

4 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Klantvriendelijkheid laat te wensen over, zou een goed aandachtspunt zijn. Ik kan ook niet een goede beoordeling geven bij de eerst gestelde vraag, vandaar 2 sterren ingevuld anders kun je niet verzenden. Beetje zwart/wit antwoorden bij de onder gestelde vraag. U kunt hier uit opmaken dat ik niet echt tevreden ben.

29 oktober 2019

Gea uit assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Prettig, deskundig.

29 oktober 2019

Louis uit Arnhem

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Vriendelijk geholpen en vakkundig personeel. Enige opmerking is dat iemand ook al de wintercheck heeft uitgevoerd terwijl ik hier niet om gevraagd heb. De baliemedewerker gaf aan dat dit geen issue is. In februari kan ik alsnog komen voor een wintercheck. Top service.

29 oktober 2019

Robert uit Duiven

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

1 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

je wordt niet gebeld of de bus klaar is. je moet zelf overal achter aan

29 oktober 2019

erik uit Nieuw Buinen

service 1 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 1

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Zeer goed ontvangen De service en afhandeling is naar mijn wens vlot verlopen. Ga zo door.

28 oktober 2019

Wim Jurriens uit BRUMMEN

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prettig, snel geholpen, concreet, geen gedoe, eerlijk. Goed aanbod gedaan en meegedacht over te maken keuzes.

28 oktober 2019

Chris uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Nog geen tijd om mijn koffie (ook altijd goed) op te drinken of de monteur kwam de auto al helen. Alles was zo weer gefixt.

28 oktober 2019

Rudy uit Smilde

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Service en snelheid van reparatie prima. Wel erg vervelend dat er geen leenauto aanwezig is. Dat vind ik wel een tekort koming

28 oktober 2019

A.J. Pieters uit Elst

service 6 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Het is fijn dat er weinig verloop is bij het bedrijf. Je herkent de mensen en zij kennen jou. Dit geeft vertrouwen en een persoonlijke service waardoor je ook bij een nieuwe auto aan een Ford denkt.

28 oktober 2019

Nicole uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De afspraak is via internet gemaakt. De opvolging daarvan is plezierig en correct.

28 oktober 2019

Herman uit Oldemarkt

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Afspraken worden altijd nagekomen, communicatie is helder en omgang met medewerkers ervaar ik als zeer prettig. Klant centraal, prima.

28 oktober 2019

geert uit veendam

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

in de 10 jaar dat ik klant ben , ben ik tevreden geweest t.a.v service , deskundigheid en loyaliteit.

28 oktober 2019

Henk uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Op een prettige manier ontvangen, naam en kentekennummer... Duidelijke afspraken gemaakt. Ook onze wensen voor een nieuwe Ford. Even een telefoontje wat er ontdekt was. Ruitenwisser zouden vervangen moeten worden die er pas een half jaar opzaten. Da's nou jammer.. Auto weer APK goed gekeurd en van buiten en binnen weer tiptop.

27 oktober 2019

Rob te Nijenhuis uit Hummelo

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Op een prettige manier ontvangen, naam en kentekennummer... Duidelijke afspraken gemaakt. Ook onze wensen voor een nieuwe Ford. Even een telefoontje wat er ontdekt was. Ruitenwisser zouden vervangen moeten worden die er pas een half jaar opzaten. Da's nou jammer.. Auto weer APK goed gekeurd en van buiten en binnen weer tiptop.

27 oktober 2019

Rob uit Hummelo

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Het was erg prettige, snelle en goede service

27 oktober 2019

Chantal uit Duiven

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 6

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Verbazingwekkend blijft dat een garage, ook Wensink, twee volle weken nodig heeft om een auto, die binnen het bedrijf aanwezig is, af te leveren. Waarom wachten met het geven van een beurt, poetsen en bestellen kentekenplaten totdat de verkoop gesloten is? Blijft voor mij als koper een raadsel.

27 oktober 2019

H.J. uit Apeldoorn

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Het filmpje dat gemaakt wordt is erg handig, dit geeft extra vertrouwen. Auto is ook nog netjes gezogen perfect dus.

26 oktober 2019

Sander van Bomme uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goede ontvangst, vooraf doorgenomen wat er moest gebeuren. Auto was op afgesproken tijdstip klaar. Dit werd telefonisch medegedeeld. Auto was gewassen en ook de vloermatten waren schoongemaakt. Erg fijn!

26 oktober 2019

Edith uit Hummelo

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prettig contact met mensen bij receptie die vooraf alles duidelijk toelichten. De standaard tarieven voor onderhoud zijn netjes, met reparaties ligt de prijs iets hoger dan bv. Onafhankelijke garage. Daar staat tegenover dat auto schoon wordt opgeleverd, duidelijke afspraken en pechhulp zit bij de prijs inbegrepen.

26 oktober 2019

Jeroen uit Greidanus

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

goede service

26 oktober 2019

peter uit elst

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Goed

26 oktober 2019

Maarten uit Elst

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Zie hierboven.

26 oktober 2019

A. Talstra uit Elst

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Had probleem met auto liep op drie cilinders had geen afspraak maar werd snel geholpen en auto rijd weer super

26 oktober 2019

Mike uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Duidelijke berichtgeving/contact over wat er gedaan moest worden aan de auto. Geluid van het filmpje was slecht. Tip: geen sms maar appje sturen.

26 oktober 2019

Monique uit arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goede service, vriendelijke medewerkers en fijn dat je van te voren een prijsopgave krijgt. Je weet precies waar je aan toe bent. En na afloop ook nog een hele schone auto :)

26 oktober 2019

C. Jager uit Veendam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

6 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Helaas was de ontvangst bij de werkplaats receptie gewoon. Kom hier toch al vele jaren met mijn ford. Jammer dat de wisseling van de winterbanden niet is doorgekomen bij de vestiging terwijl ik wel van te voren dit had gemeld.

26 oktober 2019

Jan Geert uit Veendam

service 6 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Klantvriendelijk, behulpzaam en zeer attent een gewassen auto.

26 oktober 2019

Olaf uit Brummen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

6 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

een week na het garage bezoek krijg ik separaat nog een rekening voor de leenauto die ik die dag heb gebruikt om van Assen naar Beilen en v.v. te gaan Bij het maken van de afspraak deelde de mevrouw mee : U krijgt altijd een auto van ons mee h? Dan doen we dat nu ook." In de garage is verder nergens over gesproken, noch bij het halen noch bij het brengen. (zoals dat overigens altijd ging) Beetje vreemd dat na een week alsnog een rekening komt die overigens na een telefoontje vlot wordt vernietigd. Al met al geen prettige/klantvriendelijke benadering.

25 oktober 2019

Roelof uit Beilen

service 4 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Weer zeer fijn geholpen. Alleen jammer dat het keuzemenu voor het on-line afspraak maken niet overeenkomt met de actuele servicebeurt benaming. Maar prima geholpen aan de balie

25 oktober 2019

Michael uit Emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Heel erg goed, zeer klantvriendelijk!

24 oktober 2019

Ineke uit Winschoten

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Na jarenlange service, geen klachten. Hopelijk blijft dat nog jaren zo.

24 oktober 2019

A.B. uit Bellingwolde

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

De afspraak maken ging prettig, er werd de tijd genomen om de extra zaken te noteren en deze zijn tijdens het onderhoud ook netjes gecontroleerd. De auto kan er weer 30.000 km tegen aan.

24 oktober 2019

Norbert uit Beek Montferland

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Mijn spreekwoord zegt wat ik bedoel over de hele linie

24 oktober 2019

J.P. Compagnie uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Online een afspraak gemaakt voor de winterbanden wissel. Was snel geregeld, gelijk de diverse vloeistoffen laten checken. Allemaal weer goed geregeld!

24 oktober 2019

Robert uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Uitstekende service, gaat zo door.

24 oktober 2019

Arthur uit Assen

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prima geholpen. Klein probleempje met auto na aflevering meteen opgelost. Vriendelijk en ter zake.

24 oktober 2019

Victoria uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prima service. Onderhoud verloopt zoals afgesproken, werd gebeld voor een vervanging van 2 dingen, met prijsopgave.

24 oktober 2019

Jolande uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

goede service

24 oktober 2019

Peter Korthout uit Beek-Ubbergen

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Wij kamen binnen om ons te orinteren, en waren direct verkocht wij zijn zeer netjes en beleefd geholpen en kregen de juiste informatie die wij wilde niets was te veel Onze dank gaat ook uit naar Frank Langenhuysen.

24 oktober 2019

Carla uit Huissen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

zie boven

24 oktober 2019

pieter vd woude uit arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Zie bovenstaande zin.

24 oktober 2019

Koen uit Veendam

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

5 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Onze leaseauto werd niet in (maar ruim buiten) de afgesproken tijdvak geleverd.

24 oktober 2019

Patrick uit Horst

service 4 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ben super snel geholpen en was weer vlot onderweg top

24 oktober 2019

Eric Been uit Winterswijk

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Prima service, snelle reactie op gestelde vragen. Minpunt is dat niet de gevraagde kentekenplaten zijn geleverd.

24 oktober 2019

W. Tjon Poen Gie uit Kampen

service deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zoals ik gewend ben is de bandenwissel netjes verlopen, was de 1e wissel bij de nieuwe auto, winterbanden waren nog niet in opslag, maar wel bij aanschaf nieuwe auto besteld. Keurig 1 dag van tevoren gebeld en het zou geregeld worden. Tip: Schaf eens meer elektrische fietsen aan, als alternatief vervoer. Dit zou ik graag als verbeterpunt willen aandragen.

24 oktober 2019

Ruud uit apeldoorn

service 10 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Heel tevreden

23 oktober 2019

Wilma Keizer uit Lichtenvoorde

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Nog nooit geweest, maar heel snel een afspraak kunnen maken. Alles binnen 3 uurtjes opgelost!

23 oktober 2019

Yvette uit Winterswijk

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Snelle service, denken mee, deskundig, betrokken

23 oktober 2019

Dave uit Doetinchem

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Omdat het "zo duur is" een alle-merken onderhoud laten doen. Uiteindelijk heeft me dat klauwen met geld gekost en waren er bepaalde mankementen zeker niet voorgekomen.

23 oktober 2019

Ruud uit Franken

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 7

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

We worden bij de service balie altijd prettig te woord gestaan en geholpen. De servicebeurten en banden wisselen v d zomer/winter ook geen klachten over. En in de wachthoek is de koffie lekker en gratis.

23 oktober 2019

Giny uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

2 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Niet in staat om softwareprobleem op te lossen. Vervolgens voor een aanzienlijk bedrag alle hardware vervangen, waar de software op staat, en dan triomfantelijk melden dat alles weer werkt.

23 oktober 2019

P.M. uit Ellecom

service 4 deskundigheid 2 prijs/kwaliteit 2

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Had een grote reparatie met een forse rekening. Veel vragen over de oorzaak en de beste wijze van repareren. Vragen professioneel en duidelijk beantwoord. Reparatie voor zover ik kan beoordelen goe uitgevoerd.

23 oktober 2019

Henk uit Oosterbeek

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

altijd keurig op tijd klaar en mooi schhoon

23 oktober 2019

stoffer uit Muntendam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Goed

23 oktober 2019

Salvatore uit Apeldoorn

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 6

7 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Eerste onderhoud na 30.000 voor mijn Fiesta. Helemaal goed alleen jammer dat de fiets die klaar zou staan er plotseling niet was. Zijn nou net van die dingen die het totaalplaatje afmaken.

22 oktober 2019

F Jansen uit EIBERGEN

service 6 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Problemen worden direct goed en direct opgelost.

22 oktober 2019

Hans uit Ulft

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

4 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Als de auto klaar is zou ik gebeld worden, ik heb zelf eind v.d dag gebeld. alleen bougies vervangen zou 80,00 kosten de bougies kosten nog geen 30,00 dus 50,00 voor het inzetten dit is 15 minuten werk. ze rekenen hier bijna 1 uur voor.

22 oktober 2019

Peter uit Elst

service 4 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 4

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

smax aanpassing ivm accu probleem, snel gefixt!

22 oktober 2019

bob kampschoer uit Oosterbeek

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

duidelijke informatie gekregen wat er aan de hand was, de oplossingen en de prijs van de reparatie.

22 oktober 2019

J. de Meijer uit Gennep

service 9 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Top service even bellen en kon gewoon langskomen koffie was goed gewoon goed

22 oktober 2019

Hans uit Arnhem

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

6 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Voor bijna 900 euro zou de auto o. a. "briljant" schoongemaakt worden, staat ook zo vermeld op de factuur. Maar er is helemaal geen stofzuiger gebruikt, zoveel troep lag er nog onder de matten. Echt slecht hoor.

22 oktober 2019

Alex uit Duiven

service 6 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit 3

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Uitstekende service. Net personeel en snel geholpen.

22 oktober 2019

Rob uit Veendam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goed overleg en deskundig advies

22 oktober 2019

anja uit Wildervank

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Op alle fronten een prettige ervaring.

22 oktober 2019

Joop uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Mooie auto gekocht, erg blij mee. Goed advies gehad. soepele onderhandelingen.

21 oktober 2019

Richard uit Marknesse

service deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prima, alleen nog geen factuur ontvangen!!

21 oktober 2019

Henk van der Veg uit Emmeloord

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik had een lekke band terwijl de werkplaats bij Ford ook omhoog zat met 2 zieken. Ik kon niet direct geholpen worden terwijl ik belangrijke gesprekken op het werk had. Ik ben toen door een chauffeur naar mijn werk gebracht en zij hebben hun best gedaan de auto op tijd te maken. Vervolgens weer opgehaald door een zeer vriendelijke chauffeur. Een 10 voor de service.

21 oktober 2019

Frankelien uit Velp

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Gestrandet nach einer Panne auf der Rckkehr von Ameland wurde uns sofort und sehr professionell geholfen. Auch die Abwicklung und die Reparatur erfolgten wie vereinbart, zgig und im Hinblick auf die Kosten sehr tranparent. Die persnliche Betreuung durch Herrn Vietor hat uns sehr geholfen.

20 oktober 2019

Marion, Meinolf uit D- Salzkotten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

ben zeer on tevreden Heb de auto 6 weken, daarvan heeft hij bij elkaar 1 week al in de garage gestaan. Auto slecht afgeleverd, heeft gebreken die slecht verholpen worden, moet meermaals daarvoor terugkomen, wordt aangegeven dat het de schuld van de andere vestiging is ?? jullie zijn toch n bedrijf. bij 29000 km kapotte lambda sonde, blijkt dat bekend is dat er een slechte serie is, bij 1e melding moet maar terugkomen, maak afspraak, kom terug, is het onderdeel niet op voorraad, moet weer terugkomen. Moet van de week voor 3de keer terugkomen om de zaken die bij aflevering niet goed waren hersteld te laten verhelpen

20 oktober 2019

robert uit elst

service 2 deskundigheid 4 prijs/kwaliteit 5

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Het was niet verantwoord om verder te rijden met de auto. kon direct terecht en nog dezelfde dag euvel verholpen.

20 oktober 2019

Mark uit Heteren

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Op de site was een afspraak niet mogelijk om alleen olie te verversen. Via de chat gevraagd en die zou het gaan navragen. Krijg een afspraak bevestiging per mail maar kwam niet overeen met wat we gevraagd hadden. Moest zelf erachteraan bellen om het recht te zetten. Bij garage afspraak aangekomen bleek dat er een grote beurt geregistreerd was. Met moeite was het daar mogelijk om enkel een motorcraft beurt van 155 te krijgen. Bij thuiskomst heb ik zelf rond gekeken maar menig garage kan dit ook voor 75 de extra's wou ik niet (had ik ook tegen de medewerker vertelt). Geen wensink meer voor ons, terug naar vanleussen! Daarnaast werden er punten aangedragen die vervangen moesten worden terwijl die 2 maanden geleden nog zonder problemen door de apk goedgekeurd waren.

20 oktober 2019

Sebastian uit Apeldoorn

service 1 deskundigheid 5 prijs/kwaliteit 2

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Geen klacht. Ik ben prima geholpen.

20 oktober 2019

Tonnie uit Apeldoorn

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

in begin moeilijk doen voor ondernemers die afhankelijk zijn van hun vervoer voor brood winning echter steeds beter zijn ze hierin te pas zoals leen auto al eerder klaar zetten sneller reageren en meedenken nu ook in het weekend nog volwaardige monteurs inzetten zodat daar werk verricht kan worden zou super wezen

20 oktober 2019

D de Jong uit Apeldoorn

service 7 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

technisch ok onderdelen wel erg duur

19 oktober 2019

E Meerdink uit Winterswijk

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 5

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Niets toe te voegen aan vorenstaande.

19 oktober 2019

Henk Bekker uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

makkelijk afspraken maken, goede communicatie, en toppers bij de servicebalie.

19 oktober 2019

Freek uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Vlotte kundige service.

19 oktober 2019

e. uit Amsterdam

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

6 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Alleen het grondig reinigen is niet gebeurt Ik heb net 2 uur moeten stofzuigen om de rommel onder de stoelen en achterbak bij reserve wiel weg te krijgen Bij de motorkapschanieren stond water in Oorzaak verstopte afwatering door bladeren in motorruim stukken schuimrubber aangetroffen , mogelijk veroorzaakt door marter of muizen ,er is in iedergeval iets aangeklaagd aan de bijrijderszijde Ik neem hier nog contact me op met Mark

19 oktober 2019

John Schouten uit Duiven

service 3 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 5

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Tijdens de opdracht voor de bandenwissel kwamen enkele andere storingen aan bod. Ondanks niet van tevoren gemeld, werd toch alles netjes en snel opgelost.

19 oktober 2019

Rogier uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Vervangende auto was gelijkwaardig. Top Zelfs de bus was schoongemaakt. Top Reparatie keurig op tijd en de werkzaamheden netjes op papier gezet en meegegeven in een boekje.

19 oktober 2019

Jan Marten uit Urk

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Normaal word de auto ook door de wasstraat gereden dit was deze keer niet het geval anders 5 sterren.

19 oktober 2019

Jeffrey uit Apeldoorn

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg over behandeling probleem

19 oktober 2019

Jan uit Apeldoorn

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Hartelijke, fijne en goede technische medewerkers!

18 oktober 2019

Yvonne uit Gendringen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

De verkoper was enorm vriendelijk en geduldig. Heeft mij dan ook alle tijd en ruimte gegeven. Perfecte uitleg op al mijn vragen ook naast vragen over de auto ;) Mijn dank is dan ook groot voor zijn tijd uitleg en begrip. Het is dat de moeders gek is op de orchidee anders was die voor Sjoerd. Dus voor nu maar een pluimpje. ;)

18 oktober 2019

Nick uit Doesburg

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Alles voor het onderhoud goed uitgelegd. Auto schoongemaakt wat altijd zeer klantvriendelijk is.

18 oktober 2019

Wouter Kok uit Ulft

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Vanaf maken van afspraak tot uitvoering werkzaamheden uitstekend

18 oktober 2019

Willem uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Recall, snel opgelost door de mensen van Wensink.

18 oktober 2019

Vincent uit Dronten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Uitstekende diagnose en zeer klantvriendelijke aanpak K

18 oktober 2019

Ad van der Vliet uit Dronten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Goede wijn behoeft geen krans!

18 oktober 2019

L. Brienesse uit Emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Ik denk dat het auto-onderhoud en de voertuig controle bij Wensink op een professionele wijze m.b.v. een goede checklist wordt doorlopen. Dit gebeurd door technici die alle technische bijzonderheden van de merken die Wensink verkoopt goed kennen. Zodat na de gecombineerde APK en onderhoudsbeurt de auto er weer een jaartje tegenaan kan. Het prijsniveau is aan de hoge kant, maar begrijp dat deskundigheid en kwaliteit ook een prijs hebben. Bovendien, goed personeel hoort een goede boterham te verdienen. Toch?

18 oktober 2019

Raymond Messing uit Veendam

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Punctueel, kundig, en nog steeds zeer goed zoals boven gemeld.

17 oktober 2019

S.J.Cross uit Harlingen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Positief: onderhoudsbeurt A uitgevoerd, naar verwachting.

17 oktober 2019

Henri uit Rekken

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Prettig dat je ook even mee mag kijken onder de auto!!!!!

17 oktober 2019

Bakker L. uit Winschoten

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Wij rijden niet voor niets voor het onderhoud van onze bussen naar Doetichem.

17 oktober 2019

Edwin Jansen uit Zevenaar

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

4 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Diverse storingen. Koppelingspedaal na 3x nog steeds niet naar tevredenheid opgelost. Aanpak niet echt professioneel.

17 oktober 2019

Gerard uit Zelhem

service 5 deskundigheid 5 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik heb een uurtje gewacht en kan weer 2 jaar vooruit met een goedgekeurde auto

17 oktober 2019

Rian uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Ik werd op tijd geholpen. De gebreken aan de auto werden doorgenomen. Er werd eerst toestemming gevraagd om het uit te voeren. Ik kon wachten tijdens de onderhoud met een koffie en een krant. Vriendelijke medewerkers.

17 oktober 2019

John uit Duiven

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Netjes alles gedaan. Kon online alles aangeven. Auto stond op juiste tijdstip gereed.

17 oktober 2019

Sjaak uit van der Lee

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Een prima verlopen afspraak omtrent regulier onderhoud. Twee aandachtspunten: - in het meegekregen boekje zat ook het onderhoudsoverzicht van een andere auto. Dit is (in het kader van AVG) wat slordig. - de instellingen van de lampen waren aangepast, zonder mij hierop te attenderen. dit zie ik graag anders.

17 oktober 2019

Eline uit Velp

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Word altijd goed en correct geholpen volgens gemaakte afspraak

17 oktober 2019

Willem uit Kock

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Klantvriendelijk en goede communicatie over wat de mogelijkheden zijn. Mooie showroom met luxe koffiecorner om te wachten.

17 oktober 2019

Robert uit Veenendaal

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

zie hierboven

17 oktober 2019

Ton Winters uit Oostzaan

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Kan beter door bij de Apk afspraak te vragen of er ook een onderhoudsbeurt in gepland kan worden.

17 oktober 2019

J. uit Apeldoorn

service 6 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 5

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

klantvriendelijk, accuraat, vakbekwaam, goede informatie, niet te duur.

16 oktober 2019

Maarten uit Zeist

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Prettige omgang met mijn vaste monteur Minder is dat er nog geen kaartupdate van de navigatie aanwezig is na vier jaar. Graag hier betere info over

16 oktober 2019

G uit Wedde

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Altijd een hartelijk ontvangst, hoe kort je er ook bent, al kom je alleen je auto brengen en een leenauto ophalen, altijd het aanbod voor een lekker bakje koffie. Super service, na een servicebeurt word de auto zelfs geheel gewassen en gestofzuigd. Super uitleg over wat er allemaal gedaan is aan de auto.

16 oktober 2019

Bart uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Service als vanouds, dik tevreden. Noteer maar een 10!

16 oktober 2019

Henk uit Doetinchem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Kapotte band. Ik werd nog dezelfde dag geholpen. De dag daarna zaten er al nieuwe banden onder. Goede service, goed advies en deskundigheid.

16 oktober 2019

Leo uit Nijmegen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Altijd correct ontvangen, tijd voor een lolletje.

16 oktober 2019

Wilco uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Na meer dan 15 jaar andere Ford garage met het gehele wagenpark ( 4 auto's) overgestapt naar Ford Wensink. Zijn zeer tevreden over de telefonische bereikbaarheid en vooral het gevoel van klant zijn.

16 oktober 2019

Marco Scholten uit DUIVEN

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 oktober 2019

Reinder uit Veendam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Duidelijk informatie goede service

16 oktober 2019

Alex uit Ugchelen

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Voor vervanging van 2 lampjes kon ik dezelfde middag terecht, de kosten waren alleen het materiaal. later op de middag ben ik terug geweest omdat onverwacht nog een lampje (richtingaanwijzer) defect raakte. Dit is toen kosteloos als extra service vervangen. Prima service!

16 oktober 2019

Ben Boevink uit Ugchelen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Alleen de sms dienst werkt niet betreft de afspraak

15 oktober 2019

Den older uit Lichtenvoorde

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Top

15 oktober 2019

Colin Fransen uit VALBURG

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Ervaring is goed.

15 oktober 2019

Theo Hentzepeter uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Mijn ervaringen bij Wensink Elst zijn uitstekend

15 oktober 2019

J. Gerritsen uit Westervoort

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

prima

15 oktober 2019

E uit Arnhem

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Mijn accu was op. Ik stond stil en heb de Wegenwacht gebeld. Na reparatie door de Wegenwacht moest ik direct naar de garage. Ik kon gelukkig dezelfde middag nog terecht bij de garage en heb ook niet heel lang hoeven te wachten. Fijn.

14 oktober 2019

Marlies uit VARSSEVELD

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Ik kwam spontaan langs omdat er een paar problemen waren met de auto. Als ik bereid was een half uur te wachten konden ze me helpen. Zo gebeurde het ook waardoor ik veilig mijn weg kon vervolgend. Er zat oa een spijkertje in de linker voorband. Daar wil je niet mee naar Zuid Limburg rijden

14 oktober 2019

Nel uit Didam

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Prima

14 oktober 2019

Aag uit Beekbergen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Bij Wensink heb ik een extra sleutel laten maken voor mijn Ford. Ik kreeg netjes een elektrische fiets mee naar huis en kon de auto even later weer ophalen. De binnenspiegel, die er af was gevallen, hebben ze er ook maar even weer aan gemaakt. Prima service!

13 oktober 2019

Jantine uit Doetinchem

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prima service en vervangend vervoer

13 oktober 2019

Robert Bergsma uit Groningen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Prima.

13 oktober 2019

Henkjan uit Assen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 6

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

fijne garage

13 oktober 2019

jerry uit nijmegen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Zowel online als telefonisch gemakkelijk een datum te prikken voor een beurt. Waarbij je duidelijk kunt aangeven wat je verlangt voor actie van de garage. Als leuk extraatje gratis wasbeurt

12 oktober 2019

Jan uit Assen

service 8 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Hele goede service wel word er veel van standaard handelingen uitgegaan en niet van gebruik auto

12 oktober 2019

Lex uit Arnhem

service 10 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Wensink is altijd kwaliteit gewest.

12 oktober 2019

Abdullah Ajheer uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Dat zelfs de auto nog werd gewassen vond ik geweldig. Verrassend was het filmpje dat k tijdens de werkzaamheden per sms kreeg toegestuurd. Grappig....

11 oktober 2019

B. uit Eibergen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Top!

11 oktober 2019

Bianca uit Beltrum

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Al jarenlang zeer tevreden. Altijd vriendelijk te woord gestaan en duidelijke afspraken. Met veel mensen krijg je dan een soort van band. Reparaties en onderhoud altijd keurig uitgevoerd.

11 oktober 2019

H. Robben uit Ulft

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Positief om een video te ontvangen met daarin uitleg van de mankementen.

11 oktober 2019

Fred uit ASSEN

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Goede service, alles netjes in overleg.

11 oktober 2019

Angela uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

1 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

3 x gebeld of de auto goed ontvangen is ( met de sleutel afgeven ) niet teruggebeld en 2 de keer slecht te woord gestaan . En niet terug gebeld daarna niet meer bereikbaar.

11 oktober 2019

Maurice uit Zevenaar

service 1 deskundigheid 6 prijs/kwaliteit 6

1 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Zal wel een misverstand zijn.

11 oktober 2019

Richard uit Hemme

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Elke kleine wens wordt tijdens het onderhoud uitgevoerd en daar heb ik uitleg over gekregen.

11 oktober 2019

Rudolf uit Winschoten

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zoals gebruikelijk bracht ik mijn auto volgens afspraak voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Ik wacht dan onder het genot van koffie en het lezen van het regionale dagblad "De Stentor". Verder heb ik nog de occasions bekeken omdat ik in de loop van volgend jaar de volgende occasion denk te kopen. Daarover heb ik nog een kort gesprekje gehad waardoor ik de keuze voor de volgende Ford (waarschijnlijk de C-Max) goed kan voorbereiden...

11 oktober 2019

Giebe uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Auto in de ochtend neergezet voor nieuwe velgen, de reparatie is top uitgevoerd en de auto stond einde van de dag weer gewassen en al buiten. Alles is uitstekend uitgevoerd!

10 oktober 2019

Jordy uit Didam

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goede ontvangst. Duidelijk uitleg zodra er iets meer is dan een "beurt". En : Schoon weer mee: stifgezogen en wasbeurt! Geweldige service

10 oktober 2019

G. De Jong uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Zeer goed

10 oktober 2019

Erwin Kollmer uit Beilen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Een onderhoudsbeurt is verder niet zo spannend. Het gaat om de afhandeling van de defecten, en die worden, in overleg, adequaat opgelost. Ik had het gevoel of er 2 man druk met mijn auto waren. Het videootje hoeft wat mij betreft niet, dan heb ik liever een duidelijke foto van bijvoorbeeld de slijtage aan mijn banden.

10 oktober 2019

Peter uit Elst

service 9 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Goede ervaring

10 oktober 2019

Roland uit Bemmel

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Zoals altijd.

10 oktober 2019

Cor van Londen uit Westervoort

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Jammer dar er weinig parkeer ruimte is om de auto neer te zetten als je hem voor een beurt brengt

10 oktober 2019

Hilde uit Duiven

service 8 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

onderhoudsbeurt gedaan en meteen bandenwissel. Naar huis gebracht omdat ik nog niet zo ver kan lopen: prima service en mijn dank. Alleen datums op formulier digitale onderhoudsgegevens en kaartje in auto van volgende onderhoudsbeurt en APK niet juist. hierover de volgende dag gebeld. Update van navigatie kon helaas niet, volgende keer.

10 oktober 2019

Joke uit Arnhem

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Prima

10 oktober 2019

Jos uit Velp

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

7 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

ik vroeg na een voorstoel bekleding rugleuning in de kleur stelling van de Ka van 2010 daar kwam een prijs van boven de 400.= Euro uit zonder dat deze gemonteerd is.

10 oktober 2019

E.D.Reenalda uit Dieren

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De tijd die ingeschat werd voor de reparatie was zelf korter.

10 oktober 2019

Math Snippe uit emmeloord

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Netjes behandeld en de auto keurig afgeleverd

10 oktober 2019

Albert uit Meeden

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

gemaakte afspraak prima nagekomen en afgehandeld. toelichting op de werkzaanheden uitstekend.

10 oktober 2019

kees uit veendam

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Als er meer moet gebeuren dan in 1ste instantie gedacht word je altijd eerst netjes gebeld en krijgt ook meteen te horen wat het kost

10 oktober 2019

Annigje Deinum uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

zie boven.

9 oktober 2019

C. uit Doetinchem

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Vlotte afhandeling en duidelijkheid

9 oktober 2019

Rianne uit Vries

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

goede service prima geholpen

9 oktober 2019

Jack uit Arnhem

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Personeel vriendelijk attent en behulpzaam personeel werkplaats vakkundig

9 oktober 2019

Nettie Pol uit Apeldoorn

service 10 deskundigheid 1 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Ben de zelfde dag nog geholpen. Super de luxe.

8 oktober 2019

Jacob uit Drieborg

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Vriendelijk personeel-Vakkundige monteurs-Vooruitstrevend bedrijf

8 oktober 2019

Gerrit uit Terborg

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik heb veel ervaring met diverse garages, maar kan melden dat het bij Wensink prima voor elkaar is.

8 oktober 2019

Michel uit Rolde

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik had pech op de snelweg. In noodloop toch de garage bereikt. Ik werd direct vriendelijk te woord gestaan en er werd aangegeven dat vanwege ziekte de kans klein was om het dezelfde dag nog op te lossen. Een medewerker heeft mij toen bij mjn werk afgezet. Een paar uur later kreeg ik een telefoontje dat de diagnose was uitgevoerd en een onderdeel vervangen moest worden. Ook dit hebben ze nog dezelfde dag gedaan en om 16:00 uur verliet ik zeer tevreden het pand en ben weer veilig thuis gekomen. Wat een service, bedankt Ford Wensink in Apeldoorn!

8 oktober 2019

Gert uit Lelystad

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

6 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik kom al een aantal jaar bij ford wensink. Ik voel me alleen nog steeds geen klant. Ik doe Jaarlijks de onderhoudsbeurt. Ik kom van ford Martens vandaan. Daar werden je ruitenwissers gratis gewisseld terwijl je alleen vroeg om nieuwe ruiterwissers (om zelf te plaatsen). hetzelfde geldt voor kapotte koplampen. deze werden daar gratis vervangen (terwijl ik bij Wensink er meer als 30 euro voor moet betalen). DIt soort kleine dingen mis ik echt bij Wensink.

8 oktober 2019

bernard uit Ede

service 6 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 6

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Tevreden

7 oktober 2019

Johan Schot uit EIBERGEN

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ze hebben veel aandacht en tijd voor de klant. Of je nu een nieuwe auto koopt of een tweedehands, maakt voor hun geen verschil. Ook een geweldige ervaring toen ik de auto haalde. Een bloemetje, en de manier waarop de auto werd "onthuld", nog nooit meegemaakt. Ook de foto op canvas, die later thuis werd gestuurd, was een complete verrassing.

7 oktober 2019

Jannie uit Roswinkel

service 7 deskundigheid 7 prijs/kwaliteit 7

8 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Klant vriendelijk goede uitleg van de onderhoud

7 oktober 2019

Gradus uit Westervoort

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

8 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Betreft onderhoudsbeurt

7 oktober 2019

Ton van Ingen uit Emmeloord

service 10 deskundigheid prijs/kwaliteit

3 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Geen enkele afspraak werd nagekomen. Auto zou klaar staan voor proefrit, verkoper was er niet, auto stond er niet,niemand wist ervan. Offerte zou gemaild worden. 2 dagen later zelf maar contact opgenomen. Nogmaals afspraak voor proefrit. Sleutel was niet te vinden, auto stond nog binnen. Accu leeg en tank leeg. Offerte wel ok. Deal gemaakt. Afleverings afspraak, zou volgende dag bevestigd worden. Zelf maar weer gebeld na 2 dagen. Bij aflevering ongenoegen geuit. Excuus vanuit bedrijf. Niet verwacht dat dit bij officile Mercedes dealer mogelijk was. Het contact met verkoper van Ford dealer was prima heeft 3/4 van de verkoop geregeld en problemen opgelost. Ik hoop dat toekomst beter zal zijn.

5 oktober 2019

F uit A

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Leuke jonge groep heren die alles uit de kast trekken om het verblijf -al is het een reparatie- zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Bedankt Sven en Martijn

5 oktober 2019

Sofie uit Westerbork

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Geweldige service ook als je onverwacht langs komt

5 oktober 2019

JM uit Assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 7

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

altijd fijn om hier te komen. goede vakkennis en service.

5 oktober 2019

m camies uit assen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

prettig

4 oktober 2019

Jan uit Finsterwolde

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Altijd goede service.

4 oktober 2019

Jantinus uit Assen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 9

1 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Samen met mn vrouw naar wensink in Assen. Hadden interesse in een gebruikte nieuwste model E klasse benzine Of een c klasse benzine nieuw of tot max 25000 km. Naar de bovenverdieping waar de mercedes afdeling is. Loopt daar een verkoper met een houding van Pfff weer van die armoed zaaiers die mn tijd verdoen. Mn vrouw en ik gaan 2 auto's bekijken en gaan er in zitten. Ik heb wat vragen aan de verkoper...krijg korte antwoorden. Na 10 tot 15 min zegt die verkoper......normal doe ik dat niet maar ik moet zo weg.....mn hond uitlaten wat mn vrouw is er niet. Mn vrouw en ik zijn maar weggegaan, riep die gans ons nog na ,we zien wel of het wat wordt. Ja het is wat geworden,,,,een week later een dikke vette auto in het hoger sigment gekocht van 1 jaar oud. Natuurlijk van een ander merk bij een dealer die wel tijd voor ons had en ons tenminste koffie aanbood. Dit is wensink door zo,n clown als verkoper nu misgelopen. Wij komen er niet weer.

4 oktober 2019

H uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Alles in werk gesteld om mij bij jullie een auto doen kopen.

4 oktober 2019

Jan Derckx uit Duiven

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Telfonisch een bestelling gedaan voor een onderdeel, ik werd direct geinformeerd dat de bestelling binnen was en heb meteen zodat ik op korte termijn een afspraak gemaakt en het probleem snel was opgelost.

4 oktober 2019

Henk Riksen uit ARNHEM

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Alles klopt hier

4 oktober 2019

bas uit druten

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Ik ben goed ontvangen. Er stond een prima vervangende auto voor mij klaar. Ik kon zelf aangeven wanneer ik de auto weer wilde halen. En op deze tijd stond de auto gewassen en al klaar om weer mee te nemen.

4 oktober 2019

Christiaan uit Wildervank

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Een redelijke goede eerste ervaring met Wensink Apeldoorn Ford. Zeer gemakkelijk en snel een afspraak gemaakt. Binnen een week is dat vaak al mogelijk (beurt en APK). Mijn algemene ervaring is dat Ford Garages redelijk snel bellen met hun bevindingen nav een eerste inspectie. Daarna duurt het nog wel de rest van de dag eer ze melden dat de auto klaar is. Bij mijn auto moest nog wel iets extra worden nagekeken (airco), maar duurde ruim 3 uur na eerste telefoontje eer ze terug belden om hun bevindingen met mij te delen. Ik weet niet wat de normale gang van zaken is bij een garage, maar kan mij toch niet voorstellen dat ze de hele dag met 1 auto bezig zijn.

4 oktober 2019

Remco uit Ermelo

service 8 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Auto gewassen, vier nieuwe banden weer goed voor 20000 km. Zelfs een film van mijn auto en de controle plus wat eraan gedaan is.

3 oktober 2019

Jacob uit Joure

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Service en kennis is prima!

3 oktober 2019

Mark uit Enschede

service 8 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Mijn ervaring:"Zie hier boven".

3 oktober 2019

A E A Lijklema-P uit Groningen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

super fijn geholpen top garage nette afhandeling

3 oktober 2019

jolanda uit ruurlo

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goede en snelle service.

3 oktober 2019

Jacob Drijver uit Assen

service 8 deskundigheid 8 prijs/kwaliteit 6

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Geweldig dat je met de auto die een vreemd geluid maakt zonder afspraak aanklopt en dezelfde middag de auto weer "hersteld" op kunt halen!

3 oktober 2019

Anke uit Elst

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Prettig,snel en goed geholpen

3 oktober 2019

Karl uit Ooij

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Als ik de auto wegbreng, word ik met taxi thuisgebracht en weer opgehaald als auto klaar is. Dat noem ik prima service.

3 oktober 2019

Christ uit Huissen

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Ik Ben heel erg blij en word altijd fijn beholden

3 oktober 2019

Jannie uit Arnhem

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Nette correcte afhandeling

3 oktober 2019

Louis uit Velp

service 10 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit 10

10 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Repair part was ordered and received very quickly and vehicle was ready for pick-up in 2 days. Customer is very satisfied.

3 oktober 2019

Eric uit Chievres - Belgium

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 9

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Bij leverde dealer werden aantal klachten/kinderziektes nwe Focus van bijna 40K niet opgelost. Na mijn eerste bezoek wist ik dat het hier wel zou worden opgepakt. Vind het vervelend telkens weer te moeten terugkomen, maar na een paar afspraken ben ik erg tevreden met de oplossingen.

3 oktober 2019

Frank uit Westervoort

service 9 deskundigheid 9 prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Arnhem

reden bezoek:

Proffesioneel bedrijf

3 oktober 2019

P.H. uit Giesbeek

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 8

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Over deze beoordeling: Het was alleen geen service beurt maar ophalen van een private lease auto En hieronder vragen jullie alleen voornaam?

3 oktober 2019

P uit Loenen

service 10 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Onlangs onze nieuwe Ford Fiesta opgehaald. Wat werd dat ontzettend leuk gedaan. Mochten we onze eigen auto vanonder een doek onthullen. Sjoerd heeft ons bijzonder goed begeleid eerst vanuit Arnhem en later vanuit Doetinchem om de juiste aankoop te doen. Niets was hem te veel. Top ervaring!

2 oktober 2019

Wilma Kieft uit Heteren

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

In vergelijking met de garagebedrijven die ik eerder bezocht steekt Wensink, en met name haar medewerkers, er met kop en schouders bovenuit.

2 oktober 2019

Peter uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Bij 180.00km moet regulier de distributieriem worden vervangen. Ruim van tevoren deze onderhoudsafspraak gemaakt. Distributieriem was niet op voorraad bij de beurt zelf dus auto nog halve dag kwijt. Bij een betere voorbereiding was dit neem ik aan te voorkomen geweest.

2 oktober 2019

jelmer de Jong uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Fijne ontvangst, goed meegedacht over een probleem, en de auto snel weer klaar. Ook leuk was het filmpje tijdens de eerste controle, waarbij de eventuele mankementen werden aangetoond. (Gelukkig maar eentje..., de ruitenwissers waren niet naar de norm van de APK)

2 oktober 2019

E uit Arnhem

service 9 deskundigheid 10 prijs/kwaliteit 10

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

door de hogere zit heb je meer overzicht en hij is stiller en het schakelen gaat heel soepel

2 oktober 2019

Willem-Jan uit Luttelgeest

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

De afwerking van de schade is buitengewoon goed. Een prachtig resultaat.

2 oktober 2019

A. Dreves uit OUDE PEKELA

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Jullie service is perfect, ben blij met jullie

2 oktober 2019

Cees uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Misschien nog 1 puntje: de initile afspraak heb ik telefonisch gemaakt en ik heb nadien n actiepunt telefonisch toegevoegd. Dit laatste punt is niet bij de werkplaats terecht gekomen. Hiervoor moet een aparte afspraak gemaakt worden.

2 oktober 2019

Bas uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Wel een aandachtspuntje is dat Wensink commerciler kan en mag zijn. Bij een beurt van B.V. een bedrijfswagen... zorg dat de klant een juiste reserve wagen meekrijgt. Maak iemand alvast lekker met een nieuw model.

1 oktober 2019

Ramon uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Duidelijk tijdstip bekend van brengen. Bij gereed zijn een SMS dat de auto klaar staat en tot welk tijdstip het bedrijf nog open is. Alleen jammer dat de APK niet meer gratis is wanneer hij verweven zit in een onderhoudsbeurt. Daar en tegen was de auto wel gewassen.

1 oktober 2019

Hans uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Heb jaar geleden deze ford gekocht en merkte dat de navigatie nooit is geupdate, heb gevraagd of dat alsnog kon maar het antwoord nee kost 99.00 u heeft de auto toen zo gekocht wel de routes van vorige eigenaar er nu uit gehaald. Heb voor de 99 bedankt dan maar de telefoon als het nodig is. Verder altijd tevreden maar mis wel de vertrouwde Remco die in Elst werkte die was echt super vriendelijk! nu wat afstandelijker.

1 oktober 2019

Anja uit Nijmegen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prettig contact met de verkoopmedewerker Hans Schurer. Hij heeft mij goed geholpen en alles goed uitgelegd.

1 oktober 2019

Bram uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Vanaf het maken van de afspraak voor de werkzaamheden tot aan de oplevering is alles vlet en goed verlopen , ook het invoegen van extra werk kon direct plaatsvinden. Geen nieuwe afspraken maar gelijk afronden. Ik heb dat als plezierig ervaren.

1 oktober 2019

Jan uit Annerveenschekanaal

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Nieuwe leaseauto via Ford Wensink besteld. Tijdig en correct geleverd. Medewerkers zijn kundig, behulpzaam en vriendelijk.

30 september 2019

Joost uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Maar wij hebben er geen matten bij gekregen en wou dan ook ok nog met hfvragen of wij die nog krijgen want die hadden er wel bij moeten ik hoop dat jullie hier iets aan doen want mijn man heeft ook nog met marloes gesproken de spraakcomputer maar heeft daar nooit weer wat van gehoord. Vr gr D Brinkema.

30 september 2019

Jan uit Groningen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Zeer tevreden

30 september 2019

Jan Willem uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Zeer prettig geholpen, zoals afgesproken. Een aanrader.

30 september 2019

Peter uit Lochem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Zie de zin hierboven

30 september 2019

Cees uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Vriendelijke ontvangst door Ronald, tijdens het uitvoeren van de beurt op de hoogte gehouden(banden, remmen) en via WhatsApp melding auto gereed. Bij het ophalen van de auto nogmaals op de hoogte gebracht van de staat van de banden.

30 september 2019

Ben Oostveen uit DOETINCHEM

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Ik heb mijn auto gebracht voor een 180000km beurt en distributieriem vervangen. Thuisgebracht en achteraf weer opgehaald. Uitstekende service en prettig contact!

30 september 2019

Kees uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Het probleem is perfect opgelost.

30 september 2019

Robert uit Langezwaag

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Net als anders super. Een minpunt, bespreken via de website was onmogelijk dus maar gebeld

30 september 2019

Stoffer uit Muntendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Bij aflevering lag er nog gereedschap in de auto, die ik terug moest brengen en de antenne lag nog los in de auto.

30 september 2019

P:F den Hartog uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Super goed en duidelijk geholpen door Ivo. Snelle deal gesloten en snelle levering door ford. Goed op de hoogte gehouden. Dik tevreden !

29 september 2019

Karin uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Zeer goede ervaring.

28 september 2019

Jan uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Goed en gedegen plus goede uitleg van het euvel

28 september 2019

Harmen uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

1 opmerking de prijsopgave van de telefoniste klopte niet met het uiteindelijke bedrag i.p.v. 256.00 (incl. btw )wat toegezegd was, was het 300.15

28 september 2019

J. Kingma. uit Dinxperlo

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goede afspraken

28 september 2019

Vos uit Smilde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De meneer achter de balie wist bijna al gelijk wat het probleem was deze meneer heeft dus zeker wel kennis van auto's zeer prettig dat heb ik wel eens anders meegemaakt dank hiervoor er werd ook gelijk naar verdere openstaande actie punten gekeken top

28 september 2019

Benjamin uit Lelystad

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik heb de auto pas gekocht op 24 sept bij jullie daarom geen ervaring met de werkplaats van jullie. De ford ecosport bevalt tot op heden prima, rijdt prettig goede wegligging.

28 september 2019

Hilbert uit Holten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Goede service, prettig bij het maken van een afspraak

27 september 2019

G.J. uit Aalten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Vriendelijk, prettige wachtruimte, goede koffie voorziening, Duidelijke communicatie met receptie medewerkers

27 september 2019

Gerrie Hartog uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

We zijn super blij met onze nieuwe Ford Focus Active en de aflevering van Ford Wensink. Ford Nederland zou van ons 2 of 3 sterren krijgen ivm de lange levertijd. Ons en het geduld van Wensink werd danig op de proef gesteld, een half jaar wachten is toch wel erg lang.

27 september 2019

Henk&Ine Rttger uit Lengel

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Werd vrij precies op de afgesproken tijd geholpen.

27 september 2019

Rudy uit Smilde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

De onderhoudsbeurt en bandenwissel bij Wensink Assen heb ik als prettig ervaren, bijzonder is nog dat de auto ook nog gestofzuigd is bij wijze van service, dank ervoor

27 september 2019

Jan uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Cresendo, moeizaam begin, uitstekend resultaat! Tijdens mijn vakantie in Oostenrijk kon mijn nieuwe Ford Fiesta 100 pk niet de berg op komen en liep heet aan. Bij terugkomst advies gekregen om in deze situatie de verwarming aan te zetten en meer toeren te maken. Dat doe je met een auto van 20 jaar, maar niet met een auto van 1 jaar. Terwijl in de brochure staat dat ik ook nog een aanhanger kan trekken van 1000 kg en die had ik niet. Ford Nederland slechte hulp, stuurt je van het kastje naar de dealer, kan mijn naam niet onthouden, volkomen waardeloos. Dit verhaal verteld aan mijn dealer. Deze heeft mijn probleem opgepakt en naar alle tevredenheid opgelost. Zij verdienen een 10 van mij. Ford Nederland een 0.

27 september 2019

Allard uit Elst

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

super klantvriendelijk en goeie service!!

27 september 2019

Tina Fokkens uit veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Een positieve ervaring met deze garage. Aankoop volgens afspraak prima opgeleverd. Betrouwbaar.

26 september 2019

Geu Wacht uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Keurig een mail ontvangen voor de APK Online de afspraak gemaakt, simpel en eenvoudig. 2 dagen later rolde hij zo weer door de AKP, zelfs een steekproef. Keurig optijd gebeld dat de auto weer klaar stond! Super Mvg, een zeer tevreden Klant!

26 september 2019

Diana Arends uit Oude Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

G-804-DH is een nieuw gekochte ford focus als die direct voor servicebeurt moet lijkt me dat niet best

25 september 2019

R ten Brink uit assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Aan de balie ben ik heel vriendelijk geholpen en men heeft met me meegedacht om het leed wat te verzachten dus daarvoor alle lof. De medewerkers doen hun uiterste best om de klant te helpen. Die neem ik het ook zeker niet kwalijk. Maar naar Ford toe heb ik geen goede klantervaring. Ik heb vier Fords (Een Fiesta, Twee Transits en nu een Focus) gehad en bij allemaal hoge reparatiekosten. Ik heb sinds 2016 last van een storing in mijn stuurbekrachtiging. Dit is een bekend probleem bij Ford Focus III uit 2011. In 2017 heb ik een offerte ontvangen voor de reparatie van 1100,- maar toen gekozen om de storing (die zich zes keer per jaar voordeed) te accepteren. Dezelfde reparatie kost nu 1660,- Een stijging van bijna 51% in twee jaar. Daar vind ik wel iets van. Ik vind een dergelijk percentage onverdedigbaar. Zeker als Ford geen enkele coulance heeft vertoont bij een bekend probleem wat al sinds 2016 speelt (toen de auto 5 jaar was). Ford Nederland geeft geen enkel teken van leven. Ook niet na een ingediende klacht.

25 september 2019

Rob uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

De 7-polige stekkeraansluiting van mijn Mondeo uit 2001 zette afgelopen zomer bij mijn caravan een varirend aantal lampen aan, ook als ik de verlichting van mijn auto niet eens aan had. En toen ik de caravan naar de stalling wou brengen, deed de verlichting van de caravan opeens helemaal niets meer. Daarop ging ik naar Wensink. De magazijnmeester meldde aan service manager R. Stolk dat zowel Ford als Brink de noodzakelijke 13-polige stekker e.d. niet meer konden leveren. Een telefoontje van mijnheer Stolk naar een bevriende relatie met een garage, die oude onderdelen liever bewaart dan ze op te ruimen bleek helemaal raak. Mijn caravan mocht met de auto op een ruime parkeerplek logeren en een paar dagen deed alle verlichting het weer perfect. Johan Yntema, Emmeloord

24 september 2019

Johan Yntema uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Heb zoals U w.s. weet een andere auto bij u gekocht. De Honda Civic hybride bevalt ons tot nu toe goed. De bejegening in de showroom was, als te verwachten uitermate correct. Helaas heeft de verkoper ons niet gewezen op de roestrand boven de achterruit. Later verhaal halen was geen optie Dit wordt dus voor ons een schadepost van ongeveer 800 euro's. Jammer voor ons, maar hebben middels een kitrand een halt hopen toe te roepen tot verdere roestvorming. De mat aan de bestuurderskant was volgens de verkoper wel aan vervanging toe. Hij trok vlak voor ons vertrek de mat er uit, en zou een nieuwe bestellen. In eerste instantie was het bedrijf dat de mat zou leveren vergeten de bestelling door te geven, maar inmiddels hebben we de nieuwe komplete !! mattenset ontvangen. Helaas een effen zwarte set, ipv de gemlleerde grijze. Staat heel chique, maar is wel erg besmettelijk. Had liever de gemlleerde set behouden, maar de bestuurdersmat is niet met ons mee gegeven. Je wordt dus duidelijk zelf verantwoordelijk gehouden voor de staat waarin de auto zich bevindt, want een verkoper zal natuurlijk niet de eventuele gebreken of mankementen vr de verkoop benoemen.

21 september 2019

albert entjes uit Driebergen-Rijsenburg

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Goede afspraak, herinnering ontvangen, reparatie volgens afspraak uitgevoerd, auto weer op tijd klaar.

21 september 2019

Wil uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goed geholpen prima bezoek

21 september 2019

Harold uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Netjes geholpen en auto na onderhoudsbeurt super afgeleverd .

21 september 2019

Henk uit Wildervank

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik kwam voor een kapotte voorlamp, deze zou gratis vervangen worden. Echter toen de auto klaar was moest ik betalen, bleek dat er nog twee lampen vervangen waren. Prima uiteraard, maar ik mis de communicatie in deze. Mijn advies eerst communiceren met de klant, dan pas vervangen.

21 september 2019

Anne uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Tussendoor telefonisch update over staat auto en de auto werd van binnen en van buiten gereinigd afgeleverd. Goede werkplaatsdesk en gastvrije sfeer.

20 september 2019

Pierre uit Aalten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Goed advies prima geholpen

19 september 2019

Mark uit Enschede

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Bij schade aan mijn Ford C-max op onze eerste vakantiedag heeft Ford Wensink gezorgd voor vervangend vervoer tijdens de vakantie en de verdere afhandeling van de schade. In deze periode is de schade hersteld en stond onze auto er bij terugkomst weer keurig bij. Dus zeer tevreden.

19 september 2019

Albert uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Keurig onderhouden ook nog gewassen en gezogen van binnen

19 september 2019

Niels uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Afspraak maken top. Behandeling tijden brengen en halen. Resultaat uitleg voldoende

19 september 2019

C.W. uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Het kost een beetje maar dan heb je ook wat.

19 september 2019

Jurrien uit Oude Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

ontvangst en afhandeling uiterst vriendelijk uitgevoerd

19 september 2019

B.J. Jonkheim uit Bellingwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Occasion gekocht bij aflevering interieur erg vies , verkoper nog zijn best gedaan om bekleding schoon te krijgen. Vervolgens nog dezelfde week terug geweest met irritant geluid achter dashboard weg. Bleek interieur ventilator te zijn , moest besteld worden . Hiervoor afspraak gemaakt en tevens in de tussentijd gemeld dat roosters los zitten en dat de achterbumper een bolling heeft. Dit is uiteindelijk verholpen maar dit alles is niet gladjes verlopen, met name de communicatie.

19 september 2019

Henk van der Wal uit Woldendorp

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ik ben zeer tevreden met de reparaties klant vriendelijkheid Goede service

19 september 2019

Weli uit Eerbeek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Prima

18 september 2019

Louis uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik ben er al vele jaren goed geholpen en het personeel is vakbekwaam, vriendelijk en oplossingsgericht.

18 september 2019

Bert uit Tynaarlo

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Snelle en vakkundige mensen , de koffie is goed . Altijd leuk om even een praatje te makem

18 september 2019

Theo Klok uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

goede afhandeling van de reperatie

18 september 2019

Regtop L uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

ik heb deze auto pas gekocht bij uw garage in Elst en ben dik tevreden over de verkoper.

18 september 2019

tonnie uit angeren

service deskundigheid prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

De automaat van mijn auto ging bij 100 km niet over na zijn laatste versnelling. De garage keek de auto na en constateerde dat de versnellingsbak kapot is.Kosten circa 5.000,--. Bij een andere garage konden ze geen mankement vinden. Wel zagen zij dat de overdrive op off stond. Deze weer goed gezet en het euvel was verholpen.

17 september 2019

W.E. Pouwer uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Medewerkers zijn top. Geven het juiste advies en zijn vriendelijk. Kwaliteit van de werkplaats is ook super.

15 september 2019

Ren de Vries uit EMMELOORD

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Prima geholpen stond zelfs een huur auto klaar ( was niet aangevraagd of nodig) , bij auto ophalen auto weer top voor elkaar en schoon afgeleverd

15 september 2019

Nick Hoiting uit Muntendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

-

14 september 2019

Nico uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Als (vaste) klant wordt ik ook bij eventuele onverwachte problemen tijdens een onderhoudsbeurt vooraf goed genformeerd welke alternatieven er b.v zijn in bepaalde gevallen.

14 september 2019

Ab uit Gieten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Servicegericht. Heb mijn auto hier al jaren in onderhoud!

14 september 2019

Dijkstra uit Epe

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Je wordt door de jongens van de receptie uiterst correct begroet en ook en gevraagd of je iets wilt gebruiken (koffie of thee) en wat ik het allermooiste vind is, als de auto klaar is, ze even naar de wasstraat in de buurt rijden om daar je auto schoon gewassen terug te geven. Nee ik ben uiterst tevreden over locatie Winschoten

13 september 2019

J.H. Potter uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Zeer goede service en meedenkkracht

13 september 2019

Joris uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik ben netjes geholpen, de geplande werkzaamheden zijn uitgevoerd en ik heb de auto keurig terug gekregen. Op de dag zelf zat er prima vervangend vervoer bij, ik kom zeker terug.

13 september 2019

Suzanne uit Hoogeveen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

heen gegaan voor apk keuring. telefonisch een afspraak gemaakt om ochtends de auto heen te brengen en te wachten tijdens keuring. Vriendelijke begroet en snel geholpen. Tijdens het wachten meermaals koffie aangeboden en tijdens mijn tweede koffie was de auto weer klaar na net iets meer dan een half uur. De auto was goed gekeurd en geen bijzonderheden.

13 september 2019

Sigward uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

goed bedrijf

13 september 2019

peter uit arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Moest een dag langer wachten op een reparatie. Duurde even maar na een belletje stond de auto binnen drie kwartier klaar. Service vooralsnog naar tevredenheid.

13 september 2019

Ken uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Is altijd goed en zeer klantvriendelijk.

12 september 2019

Auke uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Goede service

12 september 2019

Wendy uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

correct geholpen

12 september 2019

Marion uit Gieten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Keurig op tijd klaar, ook APK uitgevoerd.

12 september 2019

George uit Bovensmilde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Reparatie is snel (precies op tijdstip afspraak) en adequaat uitgevoerd. Goede service.

12 september 2019

Nienke uit Nijmegen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Prima service... Begrijp alleen alle codes niet die op rekening staan..

12 september 2019

Maria uit Elst

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

netjes geregeld

12 september 2019

Rudy uit Herveld

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

heel goed

11 september 2019

th uit aalten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

De beurt, vorige maand, was niet goed gegaan. Want de ventilatie deed het nog steeds niet goed (terwijl dat n van de aandachtspunten was van de beurt). Dus 5.000 km moeten rijden met een niet naar behoren werkende ventilatie/airco. Oorzaak bleek een vervuilde sensor. Dat kan gebeuren, maar slordig dat het niet tijdens de beurt is opgemerkt. Overigens is het nu naar tevredenheid gegaan. Ook het aanspreekpunt ging nu n de vakantie beter. Tijdens de beurt was ik hier ook niet over te spreken.

11 september 2019

Theo uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Terugroepactie in kader koelvloeistofproblemen bij Ford Mondeo. Probleem is dat ik geen enkel bewijs ontvangen heb van datgene wat aan de auto gedaan is. Wel heb ik een vaag formulier moeten ondertekenen, Het zou prettig zijn, ook als de kosten nihil zijn, een soort van rekening te ontvangen met daarop de uitgevoerde werkzaamheden.

11 september 2019

J.G. uit Huissen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

kontakt en afspraak voor de beurt verloopt volgens planning.

11 september 2019

J . Zuur uit oude pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Betrouwbare partner voor mijn lease-auto. Aardig en zeer attent personeel. Niets is teveel. Goed contact met iedereen.

10 september 2019

Richard Fukkink uit Ulft

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Snelle levering, snelle service

10 september 2019

Rob uit Roeleveld

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goedenmorgen ik had mijn sleutels verloren van de auto en huissleutels ik vraag om de originele sleutel tot mijn verbazing krijg ik een standaard sleutel en na de vakantie een factuur wat via de verzekering liep was goed gekeurd met vriendelijke groet Selcuk Ugurlu.

10 september 2019

Selcuk uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Zoals altijd goed geholpen, en men overlegt van te voren welke zaken er gedaan moeten worden. E.e.a wordt zelf met een filmpje toegelicht.

10 september 2019

Sandra Willemsen uit ARNHEM

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Moeste evn wachten omdat mijn afspraak uit de agenda 'verdwenen' was maar werd adequaat mee om gegaan

10 september 2019

J uit Zeilstra

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Na aaschaf Opel Meriva Ecoflex bij Wensink Leeuwarden problemen met de LPG instalatie. Na dit probleem te hebben gemeld is dit opgepakt door de heer Rene de Wagt en hij heeft dit netjes voor ons opgelost. Top service van Wensink Leeuwarden en de heer Rene de Wagt.

8 september 2019

Albert uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

tot alles bereide monteurs

8 september 2019

geert uit midwolda

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Adequate behandeling en service

8 september 2019

H Keizer uit Wageningen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Elke keer dat ik bij Ford Wensink binnenloop voel ik de aandacht en vooral de tijd die ze voor je nemen. Iets wat ik regelmatig in de Randstad mis

7 september 2019

Reinier uit BENNEBROEK

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Alles top geregeld. Komen afspraken na!

7 september 2019

Wim uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Ik kon zeer snel met het probleem langskomen ondanks dat er iets werd gevonden.

7 september 2019

Frans uit Neede

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Inmiddels mijn 4e auto bij Wensink in Elst en nog nooit iets aan te merken gehad op de service. Prijzen zijn marktconform, personeel is kundig, vriendelijk en afspraken worden altijd nagekomen.

7 september 2019

Marcel uit Lent

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

130.000km beurt met enkele opmerkingen goed afgehandeld.Ga zo door!

7 september 2019

GJ Moll uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Wilde een afspraak maken voor de APK keuring. Het wachten op antwoord via de telefoon kost meer dan de APK keuring zelf. Nog nooit zoiets meegemaakt.

7 september 2019

Rein uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

De reparatie is goed uitgevoerd

6 september 2019

Robert uit Amstelveen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik vind twee uur voor 4 banden wel erg lang. Er werd wel aangegeven dat er 4 ipv 2 banden verwisseld moesten worden, maar dan hadden ze mij even een andere auto aan moeten bieden.

6 september 2019

Henk uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

30.000 km buurt, goed vervangend vervoer en nette aflevering auto

6 september 2019

Robert Meurs uit Bemmel

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

De auto stond er netjes bij , duidelijke uitleg van verkoper welke de tijd voor mij nam.

6 september 2019

Raimond huisman uit Bemmel

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Zoals het hoort, prima

5 september 2019

Henrie uit Aalten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ontvangst vriendelijk de beurt is uitgevoerd en auto was op afgesproken tijd klaar. Hij was zelfs gewassen!! Hartelijk dank.

5 september 2019

Arnold uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goede klantgerichte service

5 september 2019

Marion uit Nieuw Buinen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Duidelijk van te voren over de de onderhoudsbeurt, maar ook tijdens de beurt goed aangeven en advies over mogelijke maatregelen en kosten. Auto netjes en schoon opgeleverd.

5 september 2019

Martijn uit Beekbergen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Goede en prima service! Sochtends vroeg en tot 19.45 open

4 september 2019

Tim uit Nieuwe Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Het enige wat ik jammer vond is dat er geen Transit bus ter vervanging was. Nu moest ik een ander vragen mij te helpen omdat ik met de Connect niet voldoende ruimte had. Dit had ik ook tijdig aangegeven bij de receptie.

4 september 2019

H de Groot uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prettige omgang en goede service gekregen.

4 september 2019

Jan uit Harderwijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Onderhoud ingepland. Week voor de afspraak kregen we pech. Sensor in het blok was kapot en lekte olie uit het blok. Dit is super snel opgelost. Zelfde dag konden we de gerepareerde auto weer meenemen. Vriendelijk personeel. Week erop hebben we de auto gebracht voor onderhoud. ook Allemaal uitstekend.

4 september 2019

Marcel uit Oude Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

De auto na een kleine beurt en keuring gewassen en gezogen op kunnen halen. Wat een service....

4 september 2019

Nicole uit Eexterveenschekanaal

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Mijn ervaring is: - Vriendelijk personeel - Men heeft een kostenreducerende werkwijze, wat wijst op betrokkenheid bij de klant - En service van hoog niveau. Dit alles is in deze tijd helaas zeldzaam aan het worden, maar hier niet.

4 september 2019

Edwin uit Ten Boer

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Auto weer tip-top mee gekregen. Telefonisch overleg eerst bij extra acties wordt gewaardeerd

3 september 2019

Anoniem uit Anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Van afspraak tot service liep het perfect.

3 september 2019

Mark uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Ik maak ruim van tevoren een afspraak dat ik de auto graag om 8.00 uur breng en om 12.00 weer ophaal. Zodoende hoef ik geen vervangend vervoer. En dit alleen voor een klein beurt en APK. Als ik dan om 11.55 gebeld wordt dat de auto niet klaar is wordt ik daar niet heel blij van.

3 september 2019

H. uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Had ook schade wordt nog geregeld

3 september 2019

Jopie Prijt uit Finsterwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

's ochtends aangegeven dat de olie en de filters een week geleden vervangen waren (auto gaf op dat moment een melding dat dit gedaan moest worden!). Aan het eind van de dag blijkt dat dit door u nogmaals gedaan is. eigenlijk ga ik ervan uit dat u de kosten hiervoor niet in rekening brengt bij de leasemaatschappij.

3 september 2019

Andr Kamman uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Vriendelijk en goede uitleg van mijn nieuwe auto .

3 september 2019

Kw Buikema uit Zuidlaren

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik heb mijn ford fiesta sinds ander half jaar ongeveer. Sindsdien heb ik hem in onderhoud bij garage Wensink in Assen. Mijn ervaring tot nu toe is heel positief. Het is een eerlijke en betrouwbare garage. Je kunt je auto daar met een gerust hart achterlaten. Er wordt altijd van te voren met je gecommuniceerd over de prijs als er bijvoorbeeld werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Personeel en de monteurs zijn heel erg vakbekwaam. Ze kijken er met uiterste zorgvuldigheid naar en informeren je op een uitstekende en professionele manier! Het enige minpunt is dat het vergeleken met kleinere en of andere garages misschien iets duurder is. Maar dit moet je (indien je het kan financieren) echt niet tegenhouden want je krijgt er de hoogste kwaliteit/top service voor terug! Dus kortom Wensink Assen is zeker een aanrader!

3 september 2019

Zeynep uit Delfzijl

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Mijn auto was zelfs uitgezogen en gewassen.

3 september 2019

Rinus Willemsen uit Elst

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Uitlevering nieuwe auto prima verlopen.

3 september 2019

Bert uit Delfzijl

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Vriendelijk en op tijd alles geregeld

3 september 2019

Jeroen Boekema uit DEVENTER

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Na een vakantiereparatie in het buitenland, was ik onzeker geworden voor wat betreft de veiligheid van mijn auto. Bij garage Wensink begrepen ze dat en kon direct dezelfde week nog terecht voor een controlebeurt.

31 augustus 2019

Willem uit Onstwedde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Gewoon goed

30 augustus 2019

Bennie uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

-

30 augustus 2019

Marjan uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Perfecte service in een gastvrije ambiance

30 augustus 2019

Peter uit Ulft

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Op mijn vraag/probleem met de auto werd goed gereageerd en ook een vergelijkbare auto geregeld om mijn eigen auto met een andere auto te kunnen vergelijken. Ik werd goed opgevangen en op mijn voorstel om het probleem te onderzoeken werd goed gereageerd. Nadien ging men gelijk met mijn auto aan de slag en ontdekte de monteur het probleem. Ter controle gingen wij ook samen rijden. Ik vraag mij alleen af of men niet eerder aan de oorzaak van dit probleem had kunnen denken, omdat ik nu een half jaar met een auto heb gereden met een vervelend probleem. Dit heeft een negatieve invloed gehad op mijn rijplezier.

30 augustus 2019

Johann van der K uit Duiven

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Een grote beurt voor mijn auto was niet goedkoop maar rij-zekerheid is ook wat waard. Verrassing was dat de auto na de beurt gewassen en gereinigd was.

30 augustus 2019

Kees uit Rolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Ik ben prima geholpen en werd keurig gebeld bij problemen met de auto. Ze hebben geprobeerd om alles zo snel mogelijk op te lossen en dat is prima gelukt.

30 augustus 2019

Janny uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Nog laat in de middag (29/8/2019) kon een onderweg plotseling opkomend probleem bij de S-max binnen een kwartier (en gratis) verholpen worden in de werkplaats te Assen. Chapeau!

30 augustus 2019

Weert uit Mostert

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

goede communicatie helderheid afspraken nakomen

30 augustus 2019

Patrick den Boer uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Het onderhoud bij een merkdealer is meestal wel iets duurder maar je krijgt er wel veel voor terug. Het grootste voordeel is dat ze je auto door en door kennen en zo geen onnodig onderhoud/reparaties doen. Met name de relatie met de servicemanager is erg goed en dat is belangrijk.

29 augustus 2019

Jurjen uit Hoog-Keppel

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Apk en grote service beurt uitgevoerd conform gemaakte afspraak

29 augustus 2019

Harrie uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Goed en eerlijk advies gekregen

29 augustus 2019

Angela uit Apeldoorn

service deskundigheid prijs/kwaliteit

3 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Omslachtige werkwijze wat de klant veel tijd kost. Bedragen op de factuur voor werk wat niet is uitgevoerd. Wat gedaan is, is goed gedaan.

29 augustus 2019

Pascal uit Eerbeek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Voor een grote beurt in middels voor de tweede keer naar Wensink Lichtenvoorde gegaan. Uiterste correcte behandeling door medewerkers. Ook een eerlijk en klantgericht advies mbt een evt servicecontract gekregen en een van binnen en buiten keuring schoongemaakte auto weer mee gekregen.

28 augustus 2019

Marco uit Brummen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Vriendelijke benadering en service

28 augustus 2019

Hetty Broekhof uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Nieuwe Apk was snel geregeld. Er stond netjes een fiets klaar waar ik gebruik van kon maken.

28 augustus 2019

Jeroen Gieling uit Elst

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Uitstekend garagebedrijf. Alles wordt goed besproken en correct afgewerkt tegen een redelijke prijs.

28 augustus 2019

Wim uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Die Bearbeitung der Reparatur war in Ordnung. Leider erfolgte der versprochene Anruf nach der berprfung meines Fahrzeugs nicht wie besprochen am Freitag. Erst am Montag musste ich selbst anrufen um zu erfahren, was genau defekt ist. Dank der Reparatur konnten wir pnktlich am Donnerstag wieder nach Deutschland heimreisen. Vielen Dank!

27 augustus 2019

Jrg uit Pflanzer

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Mijn ervaring bij Wensink is zeer goed ,klasse

27 augustus 2019

Louis uit Glimmen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Alleen op mijn factuur staat ,was Uw auto is als service gewassen .Maar dat is niet gebeurt Vergeten misschien

27 augustus 2019

A Venema uit Zuidlaren

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Afspraak is snel gemaakt. De keuring wordt volgens planning uitgevoerd en een half uurtje later is de auto weer beschikbaar.

27 augustus 2019

Theo Eeuwes uit Angeren

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Super goed geholpen door Maxim en Peter.

27 augustus 2019

Harmiel Bloem uit Drouwen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Zout was netjes gereed op het afgesproken tijdstip

27 augustus 2019

Wim uit Lieren

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Van a tot z was de afspraak goed geregeld. Vriendelijk onthaal en deskundigheid van de medewerkers. Mijn Sprinter is vakkundig gerepareerd volgens afspraak.

26 augustus 2019

VrieSenco uit Silvolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Ik werd erg goed ontvangen, uitleg prima/uitgebreid en de auto zag er erg goed uit.

26 augustus 2019

Frank uit Schouten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Mijn Viano ingeruild voor een jonger exemplaar bij Wensink Lichtenvoorde. Frank heeft ons prima begeleid. M'n man heeft er ook meteen zijn auto omgeruild. Niet alles liep vlekkeloos, we moeten nog even naar de garage in Groningen voor een instelling die daar in de garage vergeten was.

25 augustus 2019

Rolf uit Groningen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Drie afgebroken wielbouten zijn in de garantieperiode vervangen en de overige wielbouten ook omdat ze te lang waren. Nieuwe velg en naaf ook doordat ze beschadigd waren door de afgebroken bouten.

25 augustus 2019

Christiaan uit Zuidbroek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goed

24 augustus 2019

Mans uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Assen

reden bezoek:

Goede service en mooie schone auto daar ben ik heel blij mee.

24 augustus 2019

G. van den Bergh uit Gieten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Ondanks dat ik in terneuzen woon,en na de datum van de apk keuring en jaarlijkse onderhoudsbeurt pas terug in terneuzen zou zijn,deze beurt bij de ford in apeldoorn laten uitvoeren.Ben telefonisch vooraf goed ingelicht over de kosten die gemaakt moesten worden,o.a. vervangen ruitenwissers.

24 augustus 2019

I Janssen uit Terneuzen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

In verband met pech (kapotte band) moest onze auto afgesleept worden en kwam bij garage Wensink in Apeldoorn terecht. Dankzij Ford Assistence is 's avonds alles goed geregeld en kreeg mijn vrouw een leenauto mee. We hebben in ons verdere contact met de garage meteen een grote beurt en de APK kunnen afspreken. De reparatie en onderhoudsbeurt zijn naar onze tevredenheid uitgevoerd. Hartelijk dank Wensink Apeldoorn. Prima service en prettige contacten.

24 augustus 2019

Kor uit Heerde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Prima geholpen.

22 augustus 2019

Sylvia uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goede en vlotte service. Distributieriem gedaan. Op de factuur stond iets wat niet geheel duidelijk was, medewerker zou het uitzoeken. Op mijn verzoek hebben we niet verder gezocht omdat het niks belangrijks was. Kortom, tevreden.

22 augustus 2019

Marnix Vos uit Sappemeer

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Goed geholpen, duidelijk verhaal wat is gedaan.

21 augustus 2019

Marco uit Scharnegoutum

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Apeldoorn

reden bezoek:

Er wordt meegedacht en men komt afspraken meer dan na! Top!!

21 augustus 2019

Karin uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Snel, vlot en vakkundig!!!!

20 augustus 2019

nicole uit oeding

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

-

20 augustus 2019

B. uit Beltrum

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

de afspraak werd op tijd en snel uitgevoerd, helaas was de afspraak die ik eerder maakte voor deze inspectie via internet niet doorgekomen en kwam ik voor niets bij de garage aan en kon ik weer vertrekken.

20 augustus 2019

Paul uit VRIESCHELOO

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Zeer goed geholpen!

19 augustus 2019

Roelof Tuin uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Van te voren wordt gekeken wat er aan gebeuren moet, alles wordt doorgesproken, er wordt tijd voor je genomen, absoluut geen nummer. Je weet waar je aan toe bent en mocht er iets bijzonders zijn of iets extra;s bijkomen dan krijg je sowieso een belletje/overleg. Erg vriendelijk en kundig personeel. Wij zijn er blij mee, ondanks dat de rekening deze keer behoorlijk was... maar we kunnen weer veilig op pad met onze ford.

17 augustus 2019

Leo uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Geweldige service van jullie

17 augustus 2019

Frans uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Auto naar volle tevredenheid en volgens afspraak afgeleverd door verkoopteam Doetinchem Maurice en Ivo bedankt!

16 augustus 2019

Benjamin uit Didam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Top service

16 augustus 2019

D. Berns uit Millingen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goed geholpen, vriendelijk ontvangen en de afspraak valt niets op aan te merken. Kan zelf tijd bepalen voor brengen en halen. Mijn eerste beurt voor de Ford KA plus.

16 augustus 2019

Cor uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

al mijn onderhoud wordt uitgevoerd bij wensink veendam. dit tot volle tevredenheid

16 augustus 2019

R van Duuren uit Delfzijl

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Mijn probleem is direct gecheckt en ik kon met vertrouwen en tevreden naar huis

15 augustus 2019

Mariette uit Nijmegen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

6e versnelling is heerlijk

15 augustus 2019

jos uit eibergen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Zie boven

14 augustus 2019

J.W. Wielakker uit RUURLO

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Valt me tegen dat een nieuwe auto na 3000 km aangeeft dat de olie ververst moest worden, afspraak gemaakt en is dus ook gebeurd, is verder geen probleem. Echter vreemd dat dit na 3000km al is ? en dat bij de koop van een nieuwe auto niets verteld is dat je na een x aantal km terug moet komen om alles even na te kijken (servicebeurtje). al met al mag de service / nazorg na aankoop wel iets beter.

14 augustus 2019

Steentjes ICT BV uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

prijsafspraak en na de zomerbeurt aangegeven wat er gedaan moest worden bij de volgende beurt.

14 augustus 2019

Ed de Lang uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Het geconstateerde euvel binnen de garantieperiode goed gerepareerd en tevens een kleine beurt goed uitgevoerd.

13 augustus 2019

Joop uit Bolsward

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Het contact met Wensink was goed. Maar naar twee dagen moest ik de anwb bellen. De auto deed het niet. Toen bleek dat bij de nieuwe accu de klemmen niet goed waren vastgezet. Dit vind ik slordig.

13 augustus 2019

Anja Cloo uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Afspraak online geregeld, duidelijk systeem met prettige communicatie. Service en klantvriendelijkheid is top!

12 augustus 2019

Antina uit Makkum

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Wat een leuk bedrijf! Gezellig personeel ook, zeer behulpzaam. Woon zelf in Utrecht, ben hier terecht gekomen met mijn gestrande Ford. Door de fijne ervaring ben ik voornemens ook voor het onderhoud naar Elst te komen. Ze geven mij het "dorpsgarage" gevoel dat ik al jaren een beetje mis.

12 augustus 2019

Pascal uit Utrecht

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Wij werden als mogelijke klanten op een correcte manier ontvangen waarbij wij op een drempelloze leuke manier te woord werden gestaan om tot een mogelijke goede keuze te komen voor model en kleur van een auto. Ook werd er bij een inruil van alle kanten bekeken hoe we tot een gemeenschappelijke financile uitkomst zouden kunnen komen.

9 augustus 2019

Gaby uit Belfeld

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

geen opmerkingen, maar heb rekening ook nog niet gezien (knipoog)

8 augustus 2019

bart kruizinga uit bellingwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Goede servicec en klantvriendelijk

8 augustus 2019

Dick uit Beuningen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Uitstekend!

8 augustus 2019

Frank uit Beuningen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Als jarenlange klant van Wensink Elst zowel prive en zakelijk wil je niets anders, zo moet het zijn. Vanaf verkoop tot werkplaats prima voor elkaar en je word er uitstekend geholpen. En dat vergeet men elders nog al eens. Helemaal TOP

8 augustus 2019

Ronald uit Cuijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Bij aankoop bleek de airco niet koud te worden.. Dit kwam achteraf doormiddel van een defecte condensor.. Deze is kosteloos vervangen.. Uitstekende service

8 augustus 2019

Arjan uit Blijham

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Zeer te vreden

7 augustus 2019

H. Huizenga uit MUNTENDAM

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Het probleem was spoedig opgelost.

6 augustus 2019

Frans uit Neede

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Fijne bemiddeling en overdracht van de nieuwe lease auto.

5 augustus 2019

D uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Prima service, goede klantvriendelijkheid.

4 augustus 2019

Peter uit Beerta

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

TOP persoonlijk, bekwaam, dienstbaar, klantgericht, vriendelijk

3 augustus 2019

maarten uit verwijnen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Goed en snel geholpen .

3 augustus 2019

Martin uit Zelhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Goede ontvangst, goed en duidelijk overleg over de auto, goede afhandeling en teruggave van de auto ( netjes uitgezogen en gewassen).

3 augustus 2019

Martin uit KAMPEN

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

De werkzaamheden werden correct uitgevoerd.

2 augustus 2019

Jos Dusseldorp uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt is makkelijk. De auto wordt s morgens gebracht. Moet er iets vervangen worden wat niet bij de reguliere onderhoudsbeurt hoort, dan krijg ik netjes een telefoontje en na overleg wordt dan besloten om dat onderdeel op dat moment wel of niet te vervangen.

2 augustus 2019

Jan uit DOETINCHEM

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Ik omschrijf mijn ervaring als goed.

2 augustus 2019

Ton Starink uit Silvolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Prettig aankoop proces, betrokken verkoper. Auto rijdt geweldig! svp mijn persoonlijke gegevens niet gebruiken in publiceren van reviews

2 augustus 2019

Jan uit Bemmel

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

prettig contact gehad en er werd meegedacht en gekeken naar een oplossing.

2 augustus 2019

Edwin Poortman uit Huissen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

zeer goed geholpen, makkelijk afspraak maken, goed overleg. Zelfs bij een lease auto!

2 augustus 2019

Niek uit Wolvega

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goede service aan de bali en vanuit de werkplaats

2 augustus 2019

Jos loots uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Niets op aan te merken.

2 augustus 2019

Harrie uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Vorig jaar door een hele fijne professioneel gastheer/ verkoper xander een Citron C3 gekocht, je bent er altijd welkom en de garage receptie zijn zeer profesioneel klantvriendelijk en verdienen idd de 10 !!

1 augustus 2019

Hans buurmeester uit Winsum fr

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Zeer goed

1 augustus 2019

Martijn uit Lent

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Vlot, zorgvuldig en op tijd. (Nb: svp geen enquetes over zo'n kleine beurt meer sturen. We naderen een situatie dat de ene helft van Nederland de andere helft van Nederland over het geringste zit te enqueteren en te evalueren).

1 augustus 2019

Ed Kremers uit Elst (Gld)

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Goede, snelle planning m.b.t. afspraken. Fijne communicatie en prima service.

31 juli 2019

Derk Jan uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

1 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Nooit een auto kopen! Nieuwe Ford Transit gekocht. Binnen 2 jaar lekt het motorblok olie met 30000 kilometer op de teller. Willen ze bij mij in de schoenen schuiven, is ze niet gelukt. Na 2.5 jaar pech langs de snelweg en ze zeggen bekijk het maar. Wensink wat een pauper bedrijf.

31 juli 2019

Jordi uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Het heeft 2 weken geduurd, voordat ik deze servicebeurt kon afspreken. Daar had ik wel vrede mee, maar nu blijkt dat het belangrijkste (n.l. mijn ventilatie) niet gemaakt kon worden door het ontbreken van een onderdeel. Weer 3 weken wachten, want een gebrek aan monteurs. Niet echt goed dus.

31 juli 2019

T.J. uit Janssen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Lekkere koffie en vakkundig personeel

30 juli 2019

Mario uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

4 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Motor lampje brand, is snel naar gekeken maar het probleem is er nog jammer genoeg. Nu is het zo door de zomer periode is er minder personeel, maar nu moet ik nog 2 weken wachten met een auto waar een motor lampje brand. Waar als je in de teksten lees zet de auto stil en breng hem zo snel mogelijk naar de dealer. Maar hopelijk vinden ze het probleem dan snel !

30 juli 2019

Silvio uit Elst

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Onderhoudsbeurt volgens afspraak prima uitgevoerd. Persoonlijk welkom geheten.

30 juli 2019

Gideon uit Hoogezand

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Onze dochter had de auto geleend. Terwijl ze wegreed bij haar thuis, bleek dat ze iets vergeten was. Gauw terug, auto uit, spul pakken en terug naar auto, motor draaide nog. Helaas voor hr was de deur op slot gegaan en dus kon ze niks. Ons gebeld voor reservesleutels, maar die had ik aan de bos en waren op vakantie. Vervolgens anwb gebeld, die kon en wou niks doen. Toen wensink gebeld en die zei van dat doen we niet en terecht. Vervolgens heeft mijn vrouw met de receptie gebeld en toen was het duidelijk, binnen 10 minuten opgelost. Dus zeer goeie service

28 juli 2019

Stoffer Rustebie uit MUNTENDAM

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Leuke sfeer vond het niet erg om daar te wachten .voor wat brtreft het technische gedeelte heb ik geen verstand van weet alleen dat mijn auto geweldig rijd vanaf dat ik hem kocht en voel me er heel fijn in. Aardige voorkomende mensen.

26 juli 2019

Berry uit Oude pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Vriendelijk en behulpzame afhandeling van koop nieuwe auto Verkoper had alle geduld met vragen die ik had

25 juli 2019

Andries uit Heeg

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Goede vriendelijke service!

25 juli 2019

Reton Nijkamp uit Dalfsen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Erg prettig contact en auto weer goed gerepareerd

24 juli 2019

Freek uit Borculo

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Lampjes stuk, gebeld en meteen een afspraak. Gemaakt terwijl ik genoot van een bakje koffie. Uiterst bekwaam en vriendelijk personeel. Hulde.

24 juli 2019

AAJ uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

prima contacten, goede adviezen, zeer vriendelijk personeel!!

24 juli 2019

Peter Radstake uit DOETINCHEM

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Maandagmorgen de auto gebracht en heb er op kunnen wachten en was binnen een half uur klaar ( was verteld 1 uur ) dus zeer snel. Ik hoorde 's middags een geluid aan een deur ( dacht dat het om de zelfde deur van de reparatie ) ging terug en werd weer goed geholpen ondanks het hete weer personeel zeer vriendelijk.Ook de verkoper ( Frank ) van de auto was zeer vriendelijk en belangstellend.

23 juli 2019

T uit Beuningen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Trillende remmen, schijven voor vervangen. Waarschijnlijk garantie!

21 juli 2019

Fred uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Na een wat langer voor traject toch voor een ieder goede afspraken kunnen maken.Door externe omstandigheden heeft de uiteindelijke levering wat langer geduurd. Ik ben blij dat er vanuit Wensink alles is gedaan om de zaak toch voor elkaar te krijgen

21 juli 2019

johan uit Aalten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Om ons kinderfietsje van mijn kleindochter te kunnen vervoeren moest een deel van de achterbank van mijn Mondeo neergeklapt worden. Ik ontdekte dat maar n deel van de bank naar beneden kon in plaats de beide bankdelen. Direct naar Wensink bleek om 16.55 u bij de inspectie dat een juistere afstelling van de beide kabels nodig was [voor mijn 18 jaar oude Mondeo]. Anderhalve dag later was het werk gedaan en stond de auto [ongevraagd] zelfs netjes weer schoongewassen voor mij klaar. Deze gang van zaken noem ik puik! Johan Yntema

20 juli 2019

Johan uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Auto keurig afgeleverd gekregen na onderhoudsbeurt

19 juli 2019

M Wester uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Veilig met vakantie

19 juli 2019

Henny uit Doesburg

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Ik vind de service van uw organisatie tot nu toe uitstekend. Hou vol en ga zo door.

19 juli 2019

Hans uit Bennekom

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Vriendelijke mensen, correcte werkzaamheden.

18 juli 2019

K A de Bok uit Workum

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Prima geholpen en de auto goed afgeleverd. Fijne mensen en zeer prettig gesprek.

18 juli 2019

B.J. uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Online werkplaatsafspraak gemaakt. Contact met de medewerker(s) goed verlopen N.a.v. een mailbericht van Wensink (Ford summerproof) had ik online een werkplaats-afspraak gemaakt voor een airco-check en een zomer-check. In eerste instantie bleek de zomer-check niet te zijn vastgelegd. Terwijl het om een speciale actie gaat en in de bevestigingsmail duidelijk staat wat er moest gebeuren: Afspraakverzoek Vestiging: Winschoten Ford Personenwagens Afspraakverzoek: 15-07-2019 14:30 Werkzaamheden ZOMERACTIE: Aircocheck & lichte reiniging- en Zomercheck. Dus beiden. Ik heb de medewerker er op gewezen. Uiteindelijk zijn alle werkzaamheden uitgevoerd.

18 juli 2019

Anjo uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Een hele fijn garage met een goede service. Alles wordt netjes geregeld en de auto wordt ook gepoetst als de auto een beurt krijgt.

18 juli 2019

A uit Arnhem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prettig te woord gestaan. Vakkundige uitleg over uit te voeren onderhoud en daaruit voortvloeiende reparaties. Keurig alle bijbehorende documenten ontvangen. De C-Max functioneert weer perfect.

18 juli 2019

Herman uit Oldemarkt

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Alles volgens afspraak e.d.

18 juli 2019

Willem uit ZUIDLAREN

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Storing aan sensorkabel binnen de garantietermijn, overigens niet door Wensink geleverd maar dezelfde dag opgelost

17 juli 2019

Otbert uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

prima de wijze waarop je genformeerd wordt over de status van de auto

16 juli 2019

J. uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Meedenken met de aankoop en alles zoals afgesproken geleverd, fijn geholpen door Jeroen.

16 juli 2019

Rudie uit Hengelo(Gld)

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

goede service

16 juli 2019

Ilse Vissenberg uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Voor de eerste keer bij Ford Wensink. De informatie voor een grote beurt was duidelijk en is naar tevredenheid uitgevoerd.

15 juli 2019

Wiljan Gijgink uit Rekken

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

service is goed. alln de kosten vallen altijd tegen

15 juli 2019

erik uit Nieuw Buinen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Je wordt prima geholpen!

15 juli 2019

Johan uit Nieuwe pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Prima bedrijf , goede service!

14 juli 2019

HarmKookt uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Er is van te voren duidelijkheid over de werkzaamheden en kosten. Is er iets niet duidelijk of blijkt dat er nog iets anders aan de hand is, dan wordt contact opgenomen. Er staat altijd een fiets klaar. Toppie!

14 juli 2019

Elly uit Stadskanaal

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Snelle hulp en nooit problemen na onderhoudsbeurten en reparaties

13 juli 2019

Apotheek Bergh uit 's-Heerenberg

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Elst

reden bezoek:

Afspraak is afspraak en fijn dat ze elektrische leen fietsen hebben.

13 juli 2019

Gj uit Lent

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Zeer vriendelijk contact en snel geholpen.

12 juli 2019

R.A. van der Zee uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Auto gehaald gebracht en schoon super

12 juli 2019

Henk uit Alteveer

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 juli 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 juli 2019

Dirk te Wies uit Oude-Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Sinds kort klant bij dit bedrijf. Zowel mijn vrouw als ik rijden al heel veel jaren Ford. Altijd nieuw bij aanschaf. werkplaatsreceptie is een oude bekende en zeer klantvriendelijk. Dat is voor mij doorslaggevend geweest voor overstap.

7 juli 2019

Ton Renckens uit IJlst

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Verschil van mening met garage Wensink m.b.t. over de hoogte van de kosten van een reparatie. Besloten om apk kosten te betalen en de reparatie elders uit te laten voeren.

6 juli 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 juli 2019

ark jager uit meeden

service deskundigheid prijs/kwaliteit

3 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Kwam als vaste klant aan bij Citroen Sneek met een stoel die niet meer functioneerde. Gaf aan dat ik de auto dringend nodig had. Na korte inspectie werd vastgesteld dat er meer voor nodig was om het euvel te verhelpen en dat de werkzaamheden ingepland moesten worden. Men had geen tijd en liep weg. Ben naar een andere garage gegaan en het euvel was zeer snel verholpen.

5 juli 2019

F Faber uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Ik ben een 100% tevreden klant, , altijd vriendelijk en behulpzaam personeel zowel receptie werkplaats en magazijn. .

5 juli 2019

E De Voogd uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

geweldig na maand vanaf eerste klacht 7 juni eindelijk bus weer klaar bus maandag 1 juli gebracht en joepie kon hem vandaag vrijdag 5 juli gerepareerd weer ophalen ligt niet aan monteurs die zijn kundig maar blijkbaar teveel werk geweldig wat een service

5 juli 2019

Hendrik Schuitema uit Oude pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

nieuwe auto loopt als een zonnetje. Moet nog wennen aan alle technische snufjes.

5 juli 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Doetinchem

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

5 juli 2019

Frank Vissenberg uit Doetinchem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Accuraat en snel

5 juli 2019

Jeroen Lammerts uit Kropswolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Al jarenlang tevreden klant. Deskundig en vriendelijk personeel.

5 juli 2019

Ren Ahlers uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Prima service en feedback.

4 juli 2019

Fernand.W.A Kooymans uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goed

4 juli 2019

Gezinus Beer uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Goed, vriendelijke mensen

2 juli 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Altijd goed. Ik belde en kon heel snel al terecht. En het werd direct opgelost.

2 juli 2019

Ewald Stronks uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 juli 2019

Jan Berkhof uit Finsterwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

2 juli 2019

Edwin Gerbers uit Beneluxweg 5

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Alleen een olie en filter wissel afgesproken nu ongevraagd een grote beurt gegeven waar ik helemaal geen opdracht voor gegeven heb. Dit komt volgens mij omdat het centraal afgesproken wordt en de lijnen daardoor lang zijn. Geven de fout ook toe en komen hier op terug. Ben benieuwd

28 juni 2019

M Hooghiemstra uit Uitwellingerga

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 juni 2019

Henk Perron uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

zeer tevreden, prima geholpen.

28 juni 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Hoewel er een meningsverschil is over de oorzaak van het mankement, ben ik zeer tevreden over het herstel van de schade.

27 juni 2019

Paul Vries de uit Vriescheloo

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

27 juni 2019

Richard Verheul uit Almere

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Zeer tevreden

26 juni 2019

Sylvia Van Vliet uit HOUTEN

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 juni 2019

Joop Kruizenga uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Prima service en contact met zowel de afdeling werkplaats en verkoop

26 juni 2019

Erwin Lammerts uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

2 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Ondanks de loze kreet \'grondig gecontroleerd\' heb ik bij Wensink een bijzonder slechte kwaliteit occasion gekocht, had volgens mij zo niet verkocht mogen worden als je tenminste waarde hecht aan je bedrijfsnaam. Vanaf het begin aangegeven dat de motor niet goed loopt, maar dan is de handtekening al gezet en is de schade voor de klant. Ook de airco bleek niet te functioneren (had ook bij de \'grondige inspectie\' aan het licht moeten komen), dus al met al na drie maanden al zo\'n 800 euro schade en verder geen vertrouwen meer in de S-Max. De \'wegrijgarantie\' stelt niets voor, het onderhoud gebeurt achteloos, liefdeloos en zonder veel kennis van zaken. Met de werkplaats zijn nauwelijks afspraken te maken, facturen worden dubbel gestuurd, er gaat vrijwel altijd iets mis. Een fles motorolie? Niet leverbaar, \'kom over een paar dagen maar terug\', dat is dan Wensink Winschoten. Zelden zoiets treurigs meegemaakt, totaal geen respect of begrip voor de klant. Snel terug naar VW, daar heb ik totaal andere service ervaren (Century Winschoten).

26 juni 2019

Lex van Velzen uit Vriescheloo

service deskundigheid prijs/kwaliteit

2 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Vorige week een occasion gevonden via de Wensink-website, hierop contact gezocht met de verkoper van vestiging te Sneek voor meer info omtrent de auto, De betreffende auto stond te koop bij de vestiging in Elst, verkoper te Sneek zou hier navraag naar doen over beschikbaarheid etc. Vervolgens worden wij teruggebeld door de verkoper uit Elst, dat de occassion is verkocht door een verkoper uit een andere vestiging zonder dat de verkoper uit Elst dit wist, de verkoper uit Elst vertelde dat er afgelopen vrijdag nog een proefrit gepland en na akkoord/goedkeuring de auto vrijdag def verkocht zou zijn. zaterdag middag zie ik de betreffende occassion nog op de website staan en bel zelf naar de vestiging of de betreffende auto nog te koop is of dat het de auto betreft welke eerder verkocht zou zijn nav proefrit op vrijdag, bij verbazing krijg ik te horen dat er voor de zaterdagmiddag nog een andere proefrit gepland stond en dat er maandag morgen meer duidelijkheid was/is. inmiddels dinsdagmorgen, blijkt de auto nog op de website van Wensink staan, dus in onze gedachte zou de auto nog te koop zijn, waardoor wij langs gaan bij de vestiging te Sneek. Wij leggen dit de verkoper te Sneek uit en laten daarbij de advertentie op de website zie via mijn mobiel en vragen of de auto alsnog dan ter beschikking is indien de niet definitief gekocht/goedbevonden is na de proefrit van afgelopen zaterdag.... Betreffende verkoper zit alleen maar wat op zijn mobiel te klungelen en belt niet eens met de betreffende vestiging of collega te Elst voor navraag, vervolgens maakt meneer een wat half gebakken \'smoesje\' dat hij even op een ander systeem moet kijken en loopt naar een kantoor verderop en gaat daar achter een pc zitten, (staat er niet een op zijn eigen desk?) verkoper blijft vrij lang weg, waardoor mijn vrouw zelf maar in de telefoon klimt met de vestiging te Elst, de verkoper aan de lijn verteld, dat hij ook niet weet of de auto nu wel of niet verkocht is en dat de auto \"net ondertussen van de site is verwijderd. (waarom zou de verkoper te Sneek in eens naar een ander kamertje gaan.) ondertussen vraagt de verkoper te Sneek mij om even mee te komen naar het kantoor, waar hij aangeeft de betreffende auto niet te kunnen vinden op de Wensink-site, en ook niet via een google zoekactie met het kenteken, waarna in eens mijn telefoon ook aangeeft dat de website is verdwenen. kortom stuntelig en flink geklungelig en totaal ongeloofwaardige samenwerking van verkopers, komt ook totaal niet daadkrachtig / en klant behulpzaamover, had gewoon gelijk de vestiging gebeld en ter plekke, de collega gevraagd, of anders op een nette wijze verantwoording gevraagd waar de klant bij is, dan maak je ook als verkoper een statement dat je er staat voor het belang van de klant, dit lijkt op rare achterkamertjes politiek ..... in het verleden zijn wij veel beter en ook klant behulpzamer geholpen bij aankopen bij Ford te Zwolle en Kampen, maar dit is gewoon gestuntel van bovenste plank, wat dat betreft is de vestiging te Sneek niet mijn keuze als terugvalbasis bij een nieuwe aankoop, Jammer maar helaas gemiste kans.

25 juni 2019

S.M. Schrijver uit Sneek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Mensen die met je mee denken en echt helpen.

22 juni 2019

Ren De Vries uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Met of zonder afspraak bij Wensink kan ik altijd terecht. Het personeel is altijd goed voor oplossingen. Ik ben tevreden met garage Wensink.

21 juni 2019

Jannie Ebbink uit Oude Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Dit bedrijf en medewerkers voelt gewoon goed. Alsof het goede vrienden zijn.

21 juni 2019

Harry de Groot uit Bellingwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Rij al jaren Ford van Wensink en ben tevreden.

21 juni 2019

Harrie Oolders uit Bellingwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Perfect geholpen

20 juni 2019

ATJ van den Berg uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

sinds twee jaar klant en altijd naar tevredenheid,op

20 juni 2019

HAM Teunissen uit LICHTENVOORDE

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 juni 2019

A.J. van der Meulen uit Winterwijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 juni 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

18 juni 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

15 juni 2019

B Dekker uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

prima afgehandeld, prettige samenwerking vlotte bediening.

14 juni 2019

Kor Dikkema uit ZUIDBROEK

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Top kwaliteit en uitstekende service, bedankt

13 juni 2019

Dave uit Andelst

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 juni 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Helemaal positief. Duidelijke afspraken, voordelige aanbiedingen en acties.

13 juni 2019

Sebo Molema uit Schildwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Prima bedrijf met persoonlijke interesse en goed service.

11 juni 2019

Richard uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Aankoop onderdelen en/of accessoires

11 juni 2019

Reinier Wolterink uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Zeer positief! Vriendelijk, flexibel, leveren een hoge kwaliteit en je krijgt persoonlijke aandacht

11 juni 2019

Thijmen Wischhoff uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

11 juni 2019

J De Noord uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prima bedrijf. Geen klachten.

11 juni 2019

Henk de Vries uit Creil

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

zeer behulpzaam en vriendelijk

5 juni 2019

Jan Hotting uit Koog a/d Zaan

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

goede garage alleen negetatief is dat ik me laat ophalen in dezelfde woonplaats als de garage en daarv dan een rekening van 75 euro kreeg. jad ik me beter kunne late3n slepen door een taxi dat wqas een stuk goedkoper geweest

30 mei 2019

Michael. van Riet uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Uitstekend en deskundig

29 mei 2019

Bert Schipper uit Delfzijl

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Prima

29 mei 2019

K. Mein uit Scheemda

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Afspreken is nooit moeilijk, er is altijd een mogelijkheid die jouw het beste past. Het verrichte werk wordt altijd toegelicht zodat je begrijpt waarom wat ingedaan.

22 mei 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers.

20 mei 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

20 mei 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Zeer goed

20 mei 2019

Bart Anholts uit Biddinghuizen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Naar onderhoud is de inklapbare spiegel defect

15 mei 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 mei 2019

Jeroen Harbers uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

13 mei 2019

Aa Weerd uit Scheemda

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

uitstekend!!

13 mei 2019

Tina Fokkens uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Sneek

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 mei 2019

Jorke de Jong uit Nijland

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

7 mei 2019

Anjo van der Laan uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

6 mei 2019

Harm Jan Meijer uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Altijd vriendelijk ontvangst en topservice!

6 mei 2019

Marjan Oldenburger uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

28 april 2019

marieke venema uit Vlagtwedde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

de mensen vriendelijk en goed

27 april 2019

douwe de vries uit marknesse

service deskundigheid prijs/kwaliteit

5 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 april 2019

douwe devries uit marknesse

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

24 april 2019

Jurrie Kuiper uit Oude Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 april 2019

Ruud Franken uit Assen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 april 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Zeer vriendelijk en snel.

23 april 2019

Willem Sterenborg uit Zuidlaren

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Goede ervaring mee met de vestiging Veendam. Goede service, vriendelijke mensen

23 april 2019

Kor Dikkema uit Zuidbroek

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 april 2019

Henk Moorlag uit Stadskanaal

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

23 april 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

19 april 2019

Wim Lievesto uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

perfect

16 april 2019

maurice Duenk uit Gendringen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

16 april 2019

sieger hornstra uit emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

15 april 2019

Hans Baltus uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Prima

15 april 2019

Reinier Cramer uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

goede service en goed advies en snel en vriendelijk geholpen.

15 april 2019

frans Gielen uit Swifterbant

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Op een hele snelle en correcte manier geholpen na contact over motorstoring ivm schade aangericht door een steenmarter.

15 april 2019

Luken Grijze uit Bellingwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

15 april 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

problemen met mijn sony radio van mijn c max. de receptionist Rick en garagechef Kees hebben mij uitstekend en snel geholpen. Bovendien was de koffie uitstekend. Advies: Klant worden!,

12 april 2019

T. Postma uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

De service, ontvangt en alles is verder super.

11 april 2019

Trijnie Smidt uit Veendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

10 april 2019

Willy Sienot uit Hoogezand

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

9 april 2019

Astrid Kl Goldewijk uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Heel prettige contacten via Bianca Ribbers en goede service werkplaats.

9 april 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

7 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Prima

9 april 2019

Willem Wubs uit Onstwedde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 april 2019

Ilse Hulshof uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

8 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 april 2019

Roelf Adam uit Beerta

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Die ervaringen zijn uitstekend. De laatste tijd heb ik wat bijzonderheden met mijn auto gehad en daar werd - goed luisterend - op een uitstekende manier mee omgegaan. Op vragen die ik stel wordt adequaat gereageerd, niet met verbazing, maar eerder met zekere bewondering.

8 april 2019

Johan Yntema uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

8 april 2019

johan Lam uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Nu 5 jaar ervaring met Ford-Wensink Veendam en nog altijd zeer tevreden. Personeel is vriendelijk, betrokken en deskundig.

2 april 2019

Jac Blaauw uit Haren Gr.

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Auto aangeboden voor een servicebeurt en APK. Als ik hem ophaal is er door de garage zo\'n 60 km mee gereden. De auto superschoon ingeleverd, maar toch is de auto gewassen. Waarom?

1 april 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

prima

1 april 2019

A.J. van der Meulen uit Winterswijk

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

1 april 2019

Henry van Weert uit Winschoten

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Winschoten

reden bezoek:

Altijd vriendelijk en zoeken naar oplossingen. Persoonlijke benadering.

1 april 2019

Janneke van de Hesseweg uit Bellingwolde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Ik ben al vanaf 2012 klant bij de Ford dealer eerst bij Broekhuis en die is door Wensink overgenomen en ben nog steeds heel tevreden.

1 april 2019

Jaap Vijn uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

6 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Sorry, maar ik voel me hier niet thuis. Ze bedoelen het goed maar de \"koude kak\"vind ik onpersoonlijk. Bij welk bureau moet je je eigenlijk melden? Balie is er niet. Je wordt aangekeken van \"wat kom je doen \". Niet als vroeger \"dag meneer wat kunnen we voor u doen \".

1 april 2019

Anne Herder uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Goede contacten en services. Behulpzaam en meedenkend

27 maart 2019

anoniem

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Kan niet beter.

27 maart 2019

Alfred Wopereis uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

De beurt is vlot verlopen en wij zijn dan ook zeer tevreden van de service in Veendam. Het is niet goed gegaan met het aanmelden van onze beurt via internet. Hij was niet doorgegeven naar Veendam. Maar ze hebben mij alsnog dezelfde middag geholpen. Prima service.

27 maart 2019

Willem Gruben uit Muntendam

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Het is elk jaar weer de moeite om naar toe te rijden. goede ontvangst, service, en onderhoud.

26 maart 2019

R Langeveld uit Hoofddorp

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Veendam

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

26 maart 2019

Lammie Nikolaas uit Nieuwe Pekela

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Dit is n van de weinig overgebleven traditionele (kleine) Ford dealers waar elke klant gewaardeerd word. Dit in tegenstelling tot de grotere dealers die zich voornamelijk richten op de zakelijke markt.

18 maart 2019

Chris ten Have uit Eibergen

service deskundigheid prijs/kwaliteit

10 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Ben zeer tevreden over verleende, vakkundige service.

18 maart 2019

Leendert Brienesse uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Lichtenvoorde

reden bezoek:

Betrouwbaar en een goede service.

12 maart 2019

Wim Wesselink uit Lichtenvoorde

service deskundigheid prijs/kwaliteit

9 Wensink Ford Emmeloord

reden bezoek:

Deze klant heeft alleen een score achtergelaten.

12 maart 2019

Romke Steensma uit Emmeloord

service deskundigheid prijs/kwaliteit