Nieuws


Nieuwsoverzicht


Ford Wensink wint voor het 5e jaar op rij de Chairman’s Award

Ford Wensink heeft voor de vijfde keer op rij de Chairman’s Award gewonnen. Deze award, afkomstig van Ford Europa, wordt toegekend aan de best presterende Ford dealerbedrijven in Europa op het gebied van klanttevredenheid. Het is bovendien voor de tweede keer op rij dat Ford Wensink deze prijs wint voor zowel de sales afdeling als haar after sales afdeling. Een unieke prestatie die geen enkel dealerbedrijf eerder leverde. 


Teamwork
Ford Wensink scoort ten opzichte van alle dealerholdings bovengemiddeld op het gebied van klanttevredenheid. Alex Klaassen, directeur van Ford Wensink, ligt het succes op dit vlak toe: “De naam Chairman’s Award doet wellicht vermoeden dat de prijs voor één persoon is bestemd. Deze beoordeling is echter een verdienste van alle collega’s in onze 14 Ford vestigingen. Zij hebben gezamenlijk een uitstekende teamprestatie geleverd.”


Hij vervolgt: “Eind 2009 is Ford als merk toegevoegd aan de Wensink organisatie. Vanaf die tijd hebben we ieder jaar minimaal één Ford vestiging toegevoegd aan ons verzorgingsgebied. Om ons kwaliteitsniveau te optimaliseren, hebben we met name hard gewerkt aan het uniformeren van onze werkwijze en onze klantgerichtheid. Deze prijs is een bevestiging dat we daarmee goed op weg zijn.”

Gerben van Gaalen, Verkoopdirecteur Ford Personenwagens, vult aan: “Mooi om te zien hoe onze collega’s op de vestigingen dit oppakken. Het persoonlijke contact, het aanbieden van een kopje koffie en met name het overtreffen van de klant verwachting. Dat zijn de dingen die het ‘m voornamelijk doen”, aldus Van Gaalen.


Dave Nienhaus, after sales directeur van Ford Wensink, sluit de ambities voor de toekomst als volgt samen: “ In de komende jaren willen we de positie van Ford Wensink verder vormgeven. Onder andere door ons huidige marktaandeel verder uit te bouwen. Ford Nederland heeft het vertrouwen in ons uitgesproken en ziet Ford Wensink als strategisch partner voor Noordoost Nederland. Hierbij hechten wij uiteraard groot belang aan het behoud van zowel een hoge medewerkerstevredenheid als een hoge klanttevredenheid. We zijn namelijk van mening dat deze 1 op 1 met elkaar zijn verbonden. “


Ford Wensink heeft vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Deventer, Doetinchem, Elst, Emmeloord, Kampen, Leeuwarden, Lichtenvoorde, Sneek, Veendam, Winschoten en Zwolle.


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.