Nieuws


Nieuwsoverzicht


Ford Wensink wederom winnaar van de Europese ‘ Chairman’s Award’

 


Ford Wensink heeft de Chairman’s Award wederom in de wacht weten te slepen. 

De award wordt toegekend aan de best presterende Ford dealerbedrijven in Europa op het gebied van klanttevredenheid en sales performance. In Nederland laat Ford Wensink al jarenlang zien tot de top te behoren. 


Teamwork


Ford Wensink scoort ten opzichte van andere dealerholdings bovengemiddeld op het gebied van klanttevredenheid. Alex Klaassen, algemeen directeur Ford bij Wensink, licht het succes op dit vlak toe: “De naam ‘Chairman’s Award’ doet wellicht vermoeden dat de prijs voor één persoon is bestemd. Deze beoordeling is echter een verdienste van al onze medewerkers. Zij leveren gezamenlijk al jarenlang een uitstekende teamprestatie. Ik zie deze prijs dan ook als de bekroning van de motivatie van alle medewerkers. Het is én blijft teamwork om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.”


10 jaar Ford Wensink


In 2009 heeft Wensink Automotive het merk Ford aan haar merkenpalet toegevoegd. De afgelopen jaren hebben er verschillende overnames plaatsgevonden waardoor het netwerk van Ford Wensink inmiddels is uitgegroeid naar 14 Ford vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Klaassen:
‘De afgelopen jaren is er met name hard gewerkt aan het uniformeren van onze werkwijzen en procedures om ons kwaliteitsniveau te optimaliseren. De Chairman’s Award is een bevestiging dat we goed op weg zijn.’


Omdat Ford inmiddels alweer 10 jaar onderdeel uitmaakt van Wensink Automotive, zal hier gedurende het jaar meerdere keren bij stil worden gestaan met verrassende acties voor alle (potentiele) klanten. Houd hiervoor onze website en social media van Ford Wensink in de gaten!


Ford Wensink heeft vestigingen in: Apeldoorn, Arnhem, Assen, Deventer, Doetinchem, Elst, Emmeloord, Kampen, Leeuwarden, Lichtenvoorde, Sneek, Veendam, Winschoten en Zwolle.

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.