Nieuws


Nieuwsoverzicht


Ford Wensink bekroond met de Chairman's Award

Ford Wensink heeft voor de vijfde keer op rij de Chairman’s Award gewonnen. Dat heeft Ford Nederland op 15 februari jl. bekend gemaakt. Deze award wordt toegekend aan het best presterende Ford dealerbedrijf in Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

Het is voor de tweede keer op rij dat Ford Wensink deze prijs wint voor zowel de sales- als de after sales afdeling. Een unieke prestatie die geen enkel dealerbedrijf eerder leverde. Voor de sales afdeling van Wensink is dit het vijfde achtereenvolgende jaar dat de Chairman’s Award in de wacht wordt gesleept, eveneens een unieke prestatie.


Teamwork

Ford Wensink scoort van de grotere dealerholdings het hoogste op zowel prestatie als klanttevredenheid en behaalt een gemiddelde score van 9,5 op een schaal van 10. Alex Klaassen, directeur van Ford Wensink, legt het belang van samenwerken uit: “De naam Chairman’s Award doet wellicht vermoeden dat de prijs voor één persoon is bestemd, maar deze beoordeling is de verdienste van alle medewerkers in onze 14 vestigingen. Zij hebben gezamenlijk een uitstekende teamprestatie geleverd. Ik zie deze prijs dan ook als de bekroning van de motivatie van alle medewerkers - het is én blijft teamwork om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.”

Daarbij geeft Klaassen de ambities voor de toekomst weer als het gaat om klanttevredenheid: “Iedereen binnen ons bedrijf is ervan doordrongen dat de klant op nummer 1 staat. Natuurlijk zijn we trots op deze prijs, maar klanttevredenheid is voor ons een continu proces. Daarom blijven we altijd werken aan nóg beter!”


Uitbreiding

Eind 2009 heeft Wensink Automotive Ford als merk toegevoegd. In januari 2018 openden ze de deuren van hun nieuwe vestiging in Sneek. Daarmee heeft Ford Wensink 14 vestigingen in Noord- en Midden Nederland. Alex Klaassen: “We hebben in de afgelopen jaren met name hard gewerkt aan het uniformeren van onze werkwijze en procedures om ons kwaliteitsniveau te optimaliseren. De Ford Chairman’s Award is een bevestiging dat we daarmee goed op weg zijn.’

Ford Wensink heeft vestigingen in Apeldoorn, Arnhem, Assen, Deventer, Doetinchem, Elst, Emmeloord, Kampen, Leeuwarden, Lichtenvoorde, Sneek, Veendam, Winschoten en Zwolle.Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.