Ford zakelijk leasen

Zakelijke lease


Zakelijk leasen via Wensink Lease 

Wensink Lease is de leasemaatschappij voor ondernemende mensen. Van MKB-bedrijven, wagenparkbeheerders tot organisaties met interesse in bestelwagens of truck lease. We luisteren naar uw wensen. Ook als situaties binnen uw organisatie veranderen. Of het nu méé of tegenzit. Wij regelen het. Bij Wensink Lease kunt u terecht voor: 

 • Operational Lease
 • Occasion Lease
 • Shortlease
 • Trucklease
 • Flex Lease
 • Sale & Lease back
 • Financial Lease
 • Wagenparkbeheer

Zakelijk leasevoorstel aanvragen Extra informatie zakelijk leasen


Operational Lease via Wensink Lease

Wensink Lease denkt met u mee over de best passende leasevorm. Wij zorgen voor persoonlijk mobiliteitsadvies op maat. In eerste instantie lijkt financial lease vaak gunstig. Telt u daar de extra kosten bij op, dan komt operational lease vrijwel altijd als beste uit de bus. Tegen een vast bedrag per maand nemen we alles uit handen:
 • Ga voor gemak en zekerheid. U gebruikt de auto, maar wordt geen eigenaar.
 • Na de looptijd levert u de auto in en kunt u een nieuwe uitzoeken.
 • U heeft geen zorgen over verzekering (regelen schade, bonus/malus effect), reparatie, onderhoud en banden.
 • U profiteert juist van schaalvoordeel bij inkoop in Operational Lease.
 • Één factuur rondom uw auto(s) voor alle verschillende diensten. Een telefoontje naar Wensink Lease is genoeg.
 • U houdt uw investeringsruimte op uw balans.
We helpen onze klanten hun doelen te bereiken en hebben oog voor de zakelijke kant. Want zekerheid en grip op financiën blijven houden is belangrijk voor u, dat snappen we. Tegelijkertijd begrijpen we de emotie voor een bepaald merk en type auto. Wensink Lease helpt bestuurders dan ook graag bij het uitkiezen van die éne leaseauto. Wensink Lease. Brengt ondernemers verder. 
Zakelijke lease via Ford

Ford Wensink biedt u verschillende opties met betrekking tot zakelijk leasen. Denk hierbij aan Full Operational Lease en Nett Operational Lease. 


Full Operational Lease

Ford Full Operational Lease is het meest complete off balance product van Ford Lease. Ford Lease blijft eigenaar van de auto en deze staat niet op de balans van uw onderneming. Daarnaast wordt niets aan het toeval overgelaten, alle kosten zoals onderhoud, verzekering en belastingen zitten in één maandbedrag. Wel zo overzichtelijk.


Hoe werkt Full operational lease

U kiest een model uit naar uw keuze en betaalt hiervoor een maandelijks bedrag. Alles zit inbegrepen en u hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van het contract geeft u uw Ford terug aan Ford Lease.


Nett Operational Lease

Ford Nett Operational Lease is een off balance product van Ford Lease. Ford Lease blijft eigenaar van de auto en deze staat niet op de balans van uw onderneming. U kunt uw bedrijfskapitaal dus blijven gebruiken om te ondernemen. Bij Ford Nett Operational Lease zorgt u zelf voor servicecomponenten zoals onderhoud en verzekering. Zo houdt u alles zelf in de hand.


Hoe werkt Nett Operational Lease

U kiest een voertuig uit naar uw keuze en betaalt hiervoor een maandelijks bedrag. Verzekering en onderhoud zijn niet inbegrepen. Aan het eind van het contract geeft u uw Ford terug aan Ford Lease.
Contact

Naast leasen biedt Ford Wensink ook de mogelijkheid tot het financieren van uw Ford. Lees hier meer over Ford Financial lease. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.