Ford zakelijk financieren

Zakelijk financieren met financial lease

Wensink Lease is dť leasemaatschappij voor ondernemende mensen. Van MKB-bedrijven, wagenparkbeheerders tot organisaties met interesse in bestelwagens of truck lease. We luisteren naar uw wensen. Ook als situaties binnen uw organisatie veranderen. Of het nu mťť of tegenzit. Wij regelen het.


Financial lease via Wensink Lease

Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd, hoeft u geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met u van tevoren bepaald. Zo bent u flexibel om te kiezen wat het beste bij uw onderneming past. Bij Financial Lease kiest u dus voor:
  • Bezit
  • Vast maandbedrag
  • Flexibiliteit
  • Investeringsaftrek
  • Recht op BTW teruggave


Zakelijke financiering aanvragen Meer informatie Financial Lease


We helpen onze klanten hun doelen te bereiken en hebben oog voor de zakelijke kant. Want zekerheid en grip op financiŽn blijven houden is belangrijk voor u, dat snappen we. Tegelijkertijd begrijpen we de emotie voor een bepaald merk en type auto. Wensink Lease helpt bestuurders dan ook graag bij het uitkiezen van die ťne leaseauto. Wensink Lease. Brengt ondernemers verder. 


Financial Lease via Ford

Ford Financial Lease is de on balance financieringsoplossing van Ford Credit. Ook in dit geval wordt u economisch eigenaar van de auto en deze staat op de balans van de onderneming. 


Uw vaste maandlasten worden berekend op basis van de contractperiode (12 tot 60 maanden), de aanbetaling (optioneel) en de prijs van de auto. Als de contractperiode afgelopen is de auto van u (er vanuit gaande dat je alle maandelijkse betalingen hebt betaald). Ook kunt u na afloop van het contract natuurlijk kiezen voor een nieuwe Ford. 


Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.