Ford particulier financierenParticulier financieren 

De Ford van uw dromen is misschien wel dichterbij dan u denkt. Bekijk hieronder de verschillende financieringsvormen die Ford Wensink u biedt. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. 

Vraag een voorstel aan


Ford Options 

Ford Options werkt heel eenvoudig. Bij de aankoop van uw auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast (de TGMW). U betaalt tijdens de looptijd alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW, in maandelijkse termijnen plus een vast laag rentepercentage. 


Hoe werkt Ford Options

U lost de TGMW niet af tijdens de contractperiode, maar betaalt dus alleen het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW plus een laag rentebedrag. Aan het einde van het contract zijn er 3 mogelijkheden: het contract vernieuwen, de auto teruggeven of de auto houden. 

Meer informatie


Flex Finance 

Flex Finance van Ford is zeer geschikt als u over een kortere of langere tijd uw occasion wilt financieren. U kunt kiezen uit verschillende looptijden en u kunt bovendien altijd tussentijds kosteloos aflossen, geheel of gedeeltelijk. De keuze is aan u!


Hoe werkt Flex Finance

U leent een bedrag en betaalt dit bedrag plus een vaste rente in maandtermijnen terug. De hoogte van het maandbedrag kunt u van tevoren zelf bepalen (2%, 2,5% of 3% van het geleende bedrag). Zo weet u precies waar u aan toe bent. Aan het einde van het contract is de auto van u, er vanuit gaande dat alle termijnen zijn betaald.

Meer informatie


Huurkoop 

Met Ford Huurkoop heeft u de optie om een aanbetaling te doen op uw auto. Het bedrag dat overblijft betaalt u in maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!


Hoe werkt huurkoop

Uw vaste maandlasten worden berekend door middel van de Contractperiode (12 tot 60 maanden), de aanbetaling (optioneel) en de prijs van de auto. Aan het einde van het contract is de auto van u, vanuit gaande dat alle termijnen zijn betaald.

Meer informatie

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.