Nieuws


Nieuwsoverzicht


Eerste reserveringen Ford Mustang Mach-E via Wensink zijn een feit

Op maandag 18 november jl. heeft Ford de beelden en alle specificaties vrijgegeven van de nieuwe, volledig elektrische Ford Mustang Mach-E die eind 2020 op de markt komt. Precies op dat moment kon iedereen die geïnteresseerd was in deze spectaculaire SUV een plek reserveren om straks één van de eerste eigenaars te worden. Een aantal enthousiaste klanten hebben zich inmiddels gemeld!

Inmiddels zijn er bij de FordStores van Wensink in Arnhem en Zwolle al 10 reserveringen geplaatst. Eén van die reserveringen is geplaatst door Fokko Meijer Autoverhuur & leasing uit Doetinchem. Ze verhuren een groot assortiment huurauto’s in alle soorten en maten voor scherpe huurtarieven. En de nieuwe Ford Mustang Mach-E mag straks niet ontbreken op het lijstje. 


Antoine Meijer licht toe: “We hebben meerdere Fords binnen ons wagenpark en zijn daar zeer tevreden over. Toen de mogelijkheid er kwam om de Ford Mustang Mach-E te reserveren was dit voor ons een logische stap. We kijken erg uit naar deze nieuwe elektrische Ford en zijn verheugd dat onze klanten straks gebruik kunnen maken van deze auto.”


Dat Fokko Meijer Autoverhuur & leasing de auto als één van de eersten besteld heeft, is volgens salesmanager Maurice Giesen van FordStore Wensink Arnhem geen verrassing. “We hebben al jarenlang een goede zakelijke relatie met elkaar. We zijn zeer verheugd dat zij, net als wij, zo enthousiast zijn over de nieuwe Ford Mustang Mach-E.”


Bent u ook geïnteresseerd in de nieuwe Ford Mustang Mach-E? Of heeft u vragen over één van de andere nieuwe Ford-modellen zoals de Ford Puma en Ford Kuga? De verkoopadviseurs van Ford Wensink staan u graag te woord! Neem hier contact met ons op.

 


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.