Nieuws


Nieuwsoverzicht


De nieuwe Ford Transit

Dat functionele bedrijfswagens ook representatief kunnen zijn bewijst Ford al enige jaren. Dit imago is recentelijk versterkt met de nieuwe Transit Custom en Transit Connect. De nieuwe Transit mag nu ook rekenen op een geslaagde facelift die vooral op de nieuwe Limited serie zijn uitwerking niet mist.

 

 

Exterieur

De Transit is uitgerust met een nieuwe grille, motorkap en bumper die het front in lijn brengt met de nieuwe Transit Custom en Transit Connect. De frisse en stoere uitstraling wordt gecomplementeerd door de nieuwe koplampunits met Bi-Xenon en LED dagrijverlichting, standaard op de nieuwe Limited serie.


Interieur

Naast het exterieur is ook het interieur van de nieuwe Transit weer helemaal bij de tijd vanwege het nieuwe design. Zo is de nieuwe Transit te herkennen aan het nieuwe horizontale instrumentenpaneel, dashboard en stuurontwerp die zijn overgenomen van de nieuwe Transit Custom. Dat zorgt voor meer opbergruimte en een verbeterde ergonomie. De nieuwe materialen voor afwerking in het interieur en van de stoelen bieden veel functionaliteit in een comfortabele en duurzame omgeving.

 

Motoren

De nieuwe Ford Transit wordt geleverd met vernieuwde EcoBlue motoren in 105pk, 130pk, 170pk en 185pk*. Doordat deze EcoBlue motoren vernieuwd zijn komt dit ten goede aan brandstofefficiëntie, duurzaamheid en emissies. Zo zijn deze motoren zelfs tot 8% zuiniger ten opzichte van de voorgaande EcoBlue motoren.

 

Technologie

Vanaf de introductie van de nieuwe Transit kun je de auto uitrusten met het bekende Blind Spot Information System. Wanneer de auto is uitgerust met een af-fabriek trekhaak wordt het systeem aangevuld met Trailer Tow waarbij de dodehoek detectie wordt uitgebreid met de lengte van de aanhanger. Hierbij kan je als bestuurder zelf instellen wat de lengte is van jouw aanhanger, tot wel 10 meter!


 

* De 2.0 Ecoblue 185pk/415Nm, is voorbehouden voor de Limited

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.