Acties 

Voorraaddeals


Voorraaddeals 

Voor alle aanpakkers die vooruit willen, biedt Ford al meer dan 50 jaar bedrijfswagens om verder te komen. Bij Ford Wensink vindt u altijd een passend model met precies de gewenste ruimte en prestaties die u nodig heeft voor elke klus. Bovendien is de gehele Transit Range vernieuwd. Stuk voor stuk zijn onze bedrijfswagens nu nóg efficiënter, geavanceerder en comfortabeler dan ooit!


Bekijk de voorraad bedrijfswagens


Heel veel voorraadvoordeel

Bij Ford Wensink profiteert u nu van scherpe Ford Voorraaddeals! Bij aanschaf van een nieuwe Ford bedrijfswagen uit voorraad geven we extra veel voordeel. Oplopend tot wel € 5.750,-! . Er is genoeg keuze uit diverse modellen, uitvoeringen en kleuren. Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de juiste bedrijfswagen voor uw bedrijf. Ook helpen ze u met een financiële oplossing op maat. 

 

 

 Ford Transit Courier 

Vanaf € 10.295,- Voordeel oplopend tot € 2.400,-

Zakelijk leasen vanaf € 269,- p/m


Bekijk de voorraad

 Ford Transit Connect

Vanaf € 12.350.-


Voordeel oplopend tot € 3.500,-

Zakelijk leasen vanaf € 299,- p/m


Bekijk de voorraad

 Ford Transit Custom 

Vanaf € 18.950,-


Voordeel oplopend tot € 5.750,-

Zakelijk leasen vanaf € 385,- p/m


Bekijk de voorraad


De hierboven genoemde vanafprijzen zijn excl. BPM en BTW. 


Zakelijk leasen

De beste voorwaarden tegen de scherpste prijs; dat is Ford Full Operational Lease. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor uw Ford inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting. U hoeft alleen nog maar te tanken! En aan het einde van de looptijd geeft u uw Ford gewoon weer terug aan Ford Lease. Wel zo gemakkelijk!


Hoeveel is mijn huidige bedrijfsauto waard?

Benieuwd naar de waarde van uw huidige bedrijfsauto? Kom erachter binnen een paar simpele stappen! Vul het formulier met uw gegevens in en wij doen de rest! 


Actie is geldig t/m 31 december 2019 en zolang de voorraad strekt.

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.