Acties 

Private Lease Deals


Rij nu jouw nieuwe Ford Puma of Kuga met Ford Private Lease. Je profiteert van het gemak van all-in voor een vast bedrag per maand. Wel zo overzichtelijk! We helpen je graag met een offerte op maat die het beste aansluit bij jouw wensen. Samen bepalen we de contractvariabelen en zo berekenen we snel en eenvoudig het maandtarief van jouw nieuwe Ford.


 Ontdek de Puma Ontdek de Kuga


Private Lease

Vind je 'gebruik' belangrijker dan 'bezit' Besteed je de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor jou! De auto is niet jouw eigendom, je 'huurt' de auto van ons. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken. En aan het einde van de looptijd geef je de auto terug aan ons en kan je een nieuw model uitzoeken.


Inclusief:

  • Onderhoud
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

Exclusief: brandstof


Toch liever een ander model van Ford Private Leasen?

Kies voor zorgeloos rijden in een nieuwe Ford met Private Lease van Wensink. Eén helder, vast, laag maandbedrag. Altijd een Ford in topconditie.


Stel hier je Ford Samen 

*De getoonde Private Lease prijzen zijn inclusief BTW en o.b.v. 60 maanden/10.000 km p.j. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Actie is geldig t/m 30 september 2020 of zolang de voorraad strekt.

 


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.