Acties 

Private Lease Deal Ford Fiesta

 

 Rij nu jouw nieuwe Ford Fiesta met Ford Private Lease. Je profiteert van het gemak van all-in voor een vast bedrag per maand. Wel zo overzichtelijk! Private lease de Ford Fiesta vanaf € 249 per maand.* We helpen je graag met een offerte op maat die het beste aansluit bij jouw wensen. Bekijk snel ons aanbod en bereken je maandbedrag.


 Ontdek de Fiesta Bereken maandbedrag


Geen zin om aan een lang contract vast te zitten?

Private lease de Ford Fiesta dan via Wensink Lease 2 jaar voor een waanzinnig actietarief vanaf € 289,- per maand! Nergens vind je dit actietarief op basis van deze looptijd goedkoper. Onze verkoopadviseurs helpen u graag om te kijken wat de beste oplossing is in uw situatie.


Private lease

Vind je 'gebruik' belangrijker dan 'bezit' Besteed je de verzekering en het onderhoud liever uit? Dan is Ford Private Lease iets voor jou! De auto is niet jouw eigendom, je 'huurt' de auto van ons. Heel overzichtelijk, want alle kosten zitten in één maandbedrag. Je hoeft alleen nog maar te tanken. En aan het einde van de looptijd geef je de auto terug aan ons en kan je een nieuw model uitzoeken.


Private Lease via Wensink is inclusief:


✔ Afschrijving, rente en andere leasekosten

✔ Motorrijtuigenbelasting en premie voor verzekering

✔ Kosten van reparatie, onderhoud, pechhulp Europa

✔ Kosten van vervangend vervoer (standaard na 24 uur)


Kies voor zorgeloos rijden in een nieuwe Ford met Private Lease van Wensink. Eén helder, vast, laag maandbedrag. En altijd een Ford in topconditie.*De getoonde Private Lease prijzen zijn inclusief BTW en o.b.v. 60 maanden/10.000 km p.j. De getoonde afbeelding kan afwijken van het aangeboden model. Actie is geldig t/m 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. Andere looptijden/kilometrages mogelijk. Vraag op de vestiging naar de voorwaarden. 

 

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.