Acties 

Now or never: upgradebonus Kuga & C-Max


De Ford Kuga en de Ford C-Max hebben veel moois te bieden. Zo is de Kuga een échte slimme SUV die gebouwd is om met u mee te kunnen op al uw avonturen. Bij de Ford C-Max kunt u rekenen op een flinke dosis ruimte en comfort. Daarmee is het de ideale gezinsauto! Ford Wensink maakt deze modellen tijdelijk nóg aantrekkelijker. Hoe? Met een flinke upgradebonus, oplopend tot € 6.000,- ! 


Bekijk de voorraad Kuga    Bekijk de voorraad C-Max


Upgradebonus

Tijdelijk profiteert u van een mooie upgradebonus, want we geven u maar liefst € 6.000,- voordeel op een Ford Kuga en € 5.500,- op een Ford C-Max uit voorraad! Extra mooi: hoe u de upgradebonus besteedt, is volledig aan u. Dus wat gaat het worden? Een luxere uitvoering? Of misschien extra opties, zoals een panoramadak of lederen bekleding? Of wilt u gewoon fikse korting? De keuze is aan u! Maar wees er snel bij, want het is now or never! We zetten de voordelen nog even voor u op een rijtje.

  • Upgradebonus oplopend tot maar liefst € 6.000,-
  • Kies zelf hoe u uw upgradebonus besteedt 
  • Een gloednieuwe Kuga of C-Max 
  • Direct uit voorraad leverbaar

Hoeveel is mijn huidige auto waard? 

Benieuwd naar de waarde van uw huidige auto? Kom erachter binnen een paar simpele stappen! Vul de gegevens van uw auto in en stuur een paar foto's mee. Vul vervolgens uw gegevens in en geef aan in welke auto u eventueel interesse heeft. Wij doen de rest. 


Ontdek de waarde van mijn auto


De keuze is aan u! 

Bepaal zelf hoe u de upgradebonus besteedt. Waarvoor kiest u?Een luxere uitvoering

Ga voor nét dat beetje extra.
                

Extra opties

Oneindige mogelijkheden.
                

 Een flinke korting!

Bespaar flink op de kosten.
                

*Deze actie geldt alleen op de geselecteerde voorraadauto's. De actie is geldig tot en met 30 november en zolang de voorraad strekt. 

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.