Acties 

Leasedeals


Voor échte ondernemers is een bedrijfswagen misschien wel één van de belangrijkste werknemers. Daarom heeft Wensink Lease een bijzondere aanbieding voor u. Tijdelijk rijdt u tegen een wel heel voordelig maandtarief in een nieuwe Ford Transit Courier, Connect of Custom. Tegen een aantrekkelijk bedrag per maand rijdt u niet alleen in een gloednieuwe bedrijfswagen; ook bent u volledig ontzorgd als het aankomt op onderhoud en verzekeringen! Het enige wat u nog hoeft te doen is tanken. En met deze uiterst zuinige bedrijfswagens is dat ook erg gemakkelijk. Profiteert u mee van onze leasedeals?


Bekijk het aanbod Vraag vrijblijvend een leasevoorstel aan

Ford Transit Courier zakelijk leasen

Tijdelijk vanaf € 266,- per maand.*


Tijdelijk rijdt u de nieuwe Ford Transit Courier vanaf € 266,- per maand. Extra prettig: de kosten voor het onderhouden én verzekeren van deze bestelwagen zijn hierin verwerkt.

De nieuwe Transit Courier helpt uw werkdag eenvoudig te maken. Of u nu uw weg zoekt door smalle zijstraten of u een weg baant in de drukte van de stad: de Transit Courier is een van de meest wendbare bedrijfswagens op de markt. Laat u echter niet voor de gek houden door de stadsvriendelijke afmetingen van de Transit Courier. Hij mag dan de meest compacte bestelwagen in het assortiment zijn, er past heel wat in. Binnenin vindt u comfort, ruimte en veelzijdigheid. Ook heeft u de beschikking over geavanceerde systemen zoals een achteruitrijcamera,parkeersensoren en Ford SYNC 3 met spraakbesturing waarmee u handsfree kunt bellen. Ford Transit Connect zakelijk leasen

Tijdelijk vanaf € 300,- per maand.*


Tijdelijk rijdt u de nieuwe Ford Transit Connect vanaf € 300,- per maand. Extra prettig: de kosten voor het onderhouden én verzekeren van deze bestelwagen zijn hierin verwerkt. 

De Ford Transit Custom is opgewassen tegen het meest veeleisende werk en behoudt daarbij zijn verbluffend fraaie uiterlijk. Met nieuwe zuinige motoren en slimme technologieën biedt hij wezenlijke concurrentievoordelen. Vergis u niet wanneer u naar de grote van deze compacte en wendbare bestelwagen kijkt, want het nieuwe laadschot in de Transit Connect verhoogt het bruikbare laadvermogen tot wel 60 liter! Kortom: nog efficiënter, nog meer innovatie en vakmanschap van het hoogste niveau! Ford Transit Custom zakelijk leasen

Tijdelijk vanaf € 402,- per maand.*


Tijdelijk rijdt u de nieuwe Ford Transit Custom vanaf € 402,- per maand. Extra prettig: de kosten voor het onderhouden én verzekeren van deze bestelwagen zijn hierin verwerkt.

De nieuwe Transit Custom heeft een brutale vormgeving, opvallende koplampen met LED dagrijverlichting. Omdat het niet alleen om de buienkant draait, heeft de Ford Transit Custom een overzichtelijk en logisch ingedeeld interieur én superieure laadcapaciteiten. Ook kunt u rekenen op een buitengewone reeks Driver Assistance technologieën. Alles om uw werkdag makkelijker te maken!


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.