Acties 

I Love Fiesta Days

 Het zijn de ‘I love Fiesta Days’ bij Wensink Ford! Tot en met 30 september profiteert u bij aanschaf van een nieuwe Ford Fiesta uit voorraad van wel heel veel voordeel*! Zo profiteert u van:

  • 2.000,- éxtra inruilvoordeel
  • 3 jaar lang gratis onderhoud
  • 3 jaar lang het Wensink Pitstopabonnement cadeau t.w.v.  € 270,-
  • Scherp Private Lease vanaftarief

U rijdt al een nieuwe Ford Fiesta al vanaf € 14.950,-. De Ford Fiesta is beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren dus bekijk snel de voorraad en kies de Ford Fiesta die het beste aansluit bij uw wensen. En bent u nieuwsgierig naar een inruilvoorstel? We taxeren graag uw huidige auto voor een offerte op maat.

 

Inruilwaarde aanvragen  Bekijk de actievoorraad
Private Lease voordelig de Ford Fiesta


Of kiest u voor Private Lease vanaf € 279,- per maand? Voor een vast en scherp bedrag per maand rijdt u weg in de Ford Fiesta van uw keuze. Alleen de brandstof komt nog bovenop het leasebedrag. Dit betekent dus een einde aan onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Dus vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor u!


  Ontdek Private Lease*Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde voorraad van de Ford Fiesta. Gratis onderhoud is geldig tot maximaal 60.000 km. Private Lease vanaf tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Vraag naar alle voorwaarden op de vestiging.Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.