Acties 

Ford Wintercheck voor 19,95


Bereid uw Ford goed voor met de Ford Wintercheck! Wij nodigen u graag uit om uw auto te laten controleren en meteen te profiteren van handige extra’s voor de winter. Zo zijn u en uw Ford helemaal klaar voor de winter!


Plan uw werkplaatsafspraak


Wintercheck Ford personenwagens

Voor slechts € 19,95 lopen onze vakkundige en enthousiaste onderhoudsspecialisten uw auto na op 16 vitale punten. Denk hierbij aan de accu, de remmen en de verlichting. Een prettig idee, met alle winterse kilometers voor de boeg.


Wintercheck Ford bedrijfswagens

Uw Ford is een harde werker, net als u. Ga dan ook samen in topvorm op weg. Ook de wintercheck voor bedrijfswagens kost slechts €19,95.


Ford Winterset

Veilig op weg met winterbanden? Ford biedt een ruim aanbod wielensets inclusief banden. Bekijk hier direct de catalogus.


Handige winteraccessoires voor uw Ford

Neemt u veel bagage en andere spullen mee op vakantie? Ford Wensink biedt u verschillende handige accessoires die het vervoer van alle bagage handiger én veiliger maakt! Denk hierbij aan dakdragers of sneeuwkettingen. Maar ook koelboxen, tablethouders voor aan de hoofdsteun of dashcams: we hebben het allemaal.

Bekijk de Ford Accessoirecatalogus

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.