Acties 

Ford Transit Custom voorraadfestival

 
Het is Transit Custom voorraadfestival bij Wensink Ford! Op dit moment krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Ford Transit Custom uit voorraad heel veel voordeel! Zo Profiteert u van:


    ✔  € 5.000,- voorraadvoordeel

    ✔  Operational lease vanaf € 469,- per maand

    ✔  Financial lease tegen 0% rente

    ✔  Scherp actietarief op een verzekerings- en/of onderhoudscontract


U rijdt al een nieuwe Ford Transit Custom al vanaf € 20.395,-. De Transit Custom is beschikbaar in verschillende lengtes en met verschillende opties dus bekijk snel de voorraad en kies de Transit Custom die het beste aansluit bij uw wensen. Maar wees er snel bij want het gaat om een beperkte voorraad van 40 stuks! En bent u nieuwsgierig naar een inruilvoorstel? We taxeren graag uw huidige bedrijfsauto voor een offerte op maat.


Inruilwaarde aanvragen       Bekijk de actievoorraad 


Operational Lease


Of kiest u voor Operational lease vanaf € 469,- per maand? Wensink Lease blijft eigenaar van de auto en deze staat niet op de balans van uw onderneming. Onderhoud, verzekering en belastingen zitten bij het maandbedrag inbegrepen dus u hoeft alleen nog maar te tanken. Aan het einde van het contract geeft u uw Ford terug aan Wensink Lease. Dus vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Operational Lease voor een vast en scherp bedrag per maand iets voor u!


Ontdek Operational Lease


Financial Lease


Of kiest u voor Financial Lease tegen 0% rente? Bij Financial Lease wordt u economisch eigenaar van de auto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd, hoeft u geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, het maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met u van tevoren bepaald. Zo bent u flexibel om te kiezen wat het beste bij uw onderneming past
Ontdek Financial Lease*Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde voorraad van de Ford Transit Custom. Operational Lease vanaf tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar. Andere looptijden en kilometrages zijn ook mogelijk. Niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Actie loopt t/m 30 november of zolang de voorraad strekt. Vraag naar alle voorwaarden op de vestiging.  


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.