Acties 

Ford Focus VoorraadfestivalHet is in de maand augustus Ford Focus Voorraadfestival bij Wensink Ford! Tot en met 31 augustus profiteert u bij aanschaf van een nieuwe Ford Focus uit voorraad van wel heel veel voordeel*! Zo profiteert u van:


  • 3.000,- éxtra inruilvoordeel
  • 3 jaar lang gratis onderhoud
  • 3 jaar lang het Wensink Pitstopabonnement cadeau t.w.v. € 270,- 
  • Scherp Private Lease vanaf tarief

Hiermee kan het voordeel oplopen tot wel € 3.750,-! Vraag snel uw inruilwaarde aan, of bekijk direct de voorraad. Wie weet rijdt u deze zomer nog in een rijk uitgeruste Focus!


 Inruilwaarde aanvragen Bekijk de actievoorraad


U rijdt al een nieuwe Ford Focus al vanaf € 22.975,-. De Ford Focus is beschikbaar in verschillende soorten, maten en kleuren dus bekijk snel de voorraad en kies de Ford Focus die het beste aansluit bij uw wensen. En bent u nieuwsgierig naar een inruilvoorstel? We taxeren graag uw huidige auto voor een offerte op maat. 


Private Lease uw nieuwe Focus

Of kiest u voor Private Lease vanaf € 369,- per maand**? Voor een vast en scherp bedrag per maand rijdt u weg in de Ford Focus van uw keuze. Alleen de brandstof komt nog bovenop het leasebedrag. Dit betekent dus een einde aan onverwachte kosten voor bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Dus vindt u het fijn om precies te weten waar u iedere maand aan toe bent? Dan is Private Lease iets voor u! 


Ontdek Private Lease 

*Deze acties zijn alleen geldig op geselecteerde voorraad van de Ford Focus. Gratis onderhoud is geldig tot maximaal 60.000 km. Niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Vraag naar alle voorwaarden op de vestiging. 
** Private Lease vanaf tarief is gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.