Acties 

Ford BackBone of Business


0% rente op de financiering

Voor alle aanpakkers die ons land mooier maken en vooruithelpen, biedt Ford al meer dan 50 jaar bedrijfswagens om verder mee te komen. U vindt een passend model met precies de gewenste ruimte en prestaties die u nodig heeft, voor elke klus. Bovendien is de gehele Transit Range nu vernieuwd. Stuk voor stuk zijn onze bedrijfswagens nu nog efficiënter, geavanceerder en comfortabeler dan ooit. Bij Ford Wensink profiteert u als vakman of -vrouw van zeer veel voordeel op alle Ford bedrijfswagens.


Weet u van aanpakken? Profiteer dan van een fantastische aanbod: maar liefst 4 jaar lang 0% rente op de financiering van jouw nieuwe Ford bedrijfswagen.  Dus pak nu door en bekijk snel onze voorraad. 


Bekijk hier onze voorraad 


FORD FINANCIAL LEASE

Nu 4 jaar lang 0% rente op de financiering


Ford Financial Lease is de on balance financieringsoplossing van Ford Credit. U wordt economisch eigenaar van de bedrijfsauto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd door Ford Credit, hoeft u geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met jou van tevoren bepaald. Zo bent u flexibel om te kiezen wat het beste bij jouw onderneming past.


Meer informatie


FORD PROTECT SERVICE PLAN


Met het Ford Protect Service Plan houdt u de Ford Bedrijfswagen eenvoudig en voordelig in topconditie. Zo kunt u de komende jaren uw nieuwe bedrijfswagen kosteloos onderhouden en bent u verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford.


Meer informatie 


*Actievoorwaarden:

  • De actie loopt t/m 30 juni 2020. In deze periode moet de auto zowel gekocht als geregistreerd worden;
  • Het (maximale) voordeel op Financial Lease geldt bij een looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden. Rentevoordeel is indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend;

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.