Acties 

Fiesta decemberactie


In december is het Fiesta bij Wensink! Tijdens deze maand profiteert u van spectaculair veel feestvoordeel op een nieuwe Ford Fiesta oplopend tot € 4.800,-. Voor al onze nieuwe Ford Fiesta’s uit voorraad geldt alléén in de maand december een tijdelijke aanbieding.


Benieuwd om hoeveel feestvoordeel het gaat? Bekijk snel onze scherp geprijsde voorraad en sla uw slag!


Bekijk onze nieuwe Fiesta's

Wat is uw auto waard?

Wilt u graag weten wat de actuele waarde van uw huidige auto is? We rekenen het graag voor u uit. Stuur ons uw gegevens en we gaan gelijk voor u aan de slag. Zo weet u binnen no-time waar je aan toe bent. 

Ontdek de waarde van uw huidige auto


Een kijkje in de keuken in Keulen!

Koopt u in de maand december een Ford Fiesta bij ons? Dan bieden wij u de mogelijkheid om samen met ons de Ford Fiesta fabriek in Keulen te bezoeken. Dankzij een spannende en informatieve rondleiding in de moderne fabriek ziet u van dichtbij hoe de Ford Fiesta wordt geproduceerd. Vanuit een nieuw en interessant perspectief ziet u hoe Ford vandaag de dag de auto’s produceert. U zult versteld staan!*

Dilemma’s kunnen leuk zijn… 

Een kleur en uitvoering selecteren is makkelijk. Maar welke kiest u? We hebben voor iedereen de juiste Fiesta! Of u nu kiest voor de elegante Trend, de verfijnde Titanium, de sportieve ST-line, de avontuurlijke Active of de luxe Vignale. Bij Ford Wensink hebben we het allemaal! 


*De mogelijkheid van het bezoeken van de Ford Fabriek in Keulen is uitsluitend geldig bij aanschaf van een nieuwe Ford Fiesta uit voorraad in de maand december. Het fabrieksbezoek zal in 2020 plaatsvinden en de datum wordt nader bepaald. Actie geldt t/m 31 december 2019.


Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.