Acties 

De Gratis Ford Wintercheck!

 

Uw Ford tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en de wegconditie. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Ford Wintercheck. En deze check t.w.v. € 19,95 is gratis van 16 t/m 30 november 2020.* 


                                                                                                                             Plan hier uw werkplaatsafspraak

                                                                                                      

Tijdens de Ford Wintercheck wordt uw Ford gecontroleerd op de belangrijkste onderdelen. Bekijk het onderstaande schema om precies te weten op welke punten we uw Ford controleren.
Tijdelijk nog 20% korting op uw nieuwe ruitenwissers!

Goed zicht is altijd belangrijk, maar zeker tijdens de komende maanden. Geven de ruitenwissers strepen af? Vervang ze en voorkom slecht zicht! Tijdelijk krijgt u 20% korting op een set nieuwe ruitenwissers! Vraag ernaar bij uw vestiging!


*De Gratis Ford Wintercheck kan alléén worden ingepland van 16 t/m 30 november op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag 21 november en zaterdag 28 november kunt u dus géén afspraak maken. Heeft u een Wensink Pitstopcontract? Dan is de Wintercheck ook buiten de actieperiode gratis voor u!

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.