Acties 

Aangenaam de herfst door

 


De zomer is ten einde. De dagen worden korter; een teken dat het seizoen verandert en we ons moeten klaar maken voor het najaar. Zeker als het gaat om het winterproof maken van uw auto. Met de service van Wensink maken we uw auto klaar voor de komende periode. 

Plan uw Najaarscheck


Veilig op weg met de Wensink Najaarscheck + 20 % korting op ruitenwissers

U kunt uw auto natuurlijk niet goed genoeg dubbel checken wanneer u straks in het najaar veel de weg op moet. Vanaf 1 oktober kunt u uw auto weer laten controleren op een aantal vitale punten waardoor uw auto helemaal klaar is voor de winter. Denk bijvoorbeeld aan het controleren van de remblokken, kwaliteit en niveau van de koelvloeistof en de spanning van de accu. Vanaf slechts € 19,95* is uw auto gecontroleerd en kunt u weer veilig de weg op. Profiteer t/m 30 november van 20% korting op nieuwe ruitenwissers. Zeker met de periode die voor de deur staat zijn goede ruitenwissers essentieel voor goed zicht. Plan snel uw check en ga zorgeloos onderweg! 
 

Plan uw Najaarscheck


Wissel tijdig: nu 20% korting op nieuwe winter- of all-seasonbanden 

Verkeersveiligheid is van levensbelang. In de zomer rijdt u het veiligst op zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor een kortere remweg bij hogere temperaturen. Bij temperaturen onder de zeven graden wordt het u aangeraden om dan winterbanden onder de auto te plaatsen. De aanschaf van een extra set banden is een behoorlijke investering. Dat wil echt niet zeggen dat u duurder uit bent, zeker nu niet. Wij geven tijdelijk 20% korting op alle winter- of all-seasonbanden. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En welke banden wij adviseren? Onze serviceadviseurs staan voor u klaar voor een advies op maat! 
Uw banden kunnen bij ons overnachten in het Wensink Bandenhotel 

Heeft u ook al eens gehoord van de Wensink bandenhotel? Uw banden kunnen gedurende het seizoen bij ons een overnachting boeken. Wij zorgen ervoor dat uw banden: 

  • Een frisse wasbeurt krijgen bij binnenkomst
  • We geven ze een uitgebreide check op druk, profiel en eventuele schade.
  • We slaan ze voor u op onder de perfecte omstandigheden. 

 
Plan uw Bandenwissel Meer over ons Bandenhotel


Plan tijdig de APK voor uw auto 

Een goede conditie van uw auto is belangrijk. Voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen. Daarom wordt uw auto bij de wettelijk verplichte APK (Algemene Periodieke Keuring) uitvoerig gecontroleerd. Dan wordt ook bekeken of uw auto geen onnodige uitstoot produceert. Bij Wensink boekt u al een APK voor € 19,95.

Plan uw APK


Let op: vanaf 15 november a.s. wordt de prijs van een APK verhoogd naar € 29,00. 


Zekerheid en gemak met de Wensink service- en onderhoudsabonnementen

Wij begrijpen dat u zorgeloos onderweg wilt zijn. U hoeft dan niet meer na te denken wat u moet doen bij schade of iets aan uw auto wilt laten controleren. Ook bij het plannen van een onderhoudsbeurt hoeft u dan geen rekening meer te houden. Onderhoud aan uw personen- of bedrijfswagen is noodzakelijk, u zorgt er namelijk voor dat uw auto langer meegaat én zijn waarde behoudt! Kiest u voor een Pitstop, Budget of toch voor Comfort? We zorgen ervoor dat uw abonnement aansluit bij onder andere uw type auto en hoeveel kilometers u per jaar rijdt. 

Stel uw abonnement samen
 *De actieperiode is van 6 oktober t/m 30 november 2020. Deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere lopende acties. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. 

Wilt u niets missen?

Volg al onze updates over de nieuwste modellen, trends en scherpe aanbiedingen.